Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 63 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63
WEEKENDMENU Mango-yoghurtbavarois glad. Verwarm deze mangopuree met de suiker, tot de suiker is opgelost. Neem de pan van de NAGERECHT VOOR 4 PERSONEN warmtebron en voeg de uitgeknepen CA. 40 MINUTEN + 4 UUR KOELEN gelatine toe. Roer tot de gelatine is opgelost en laat het mengsel daarna 4 blaadjes gelatine afkoelen op kamertemperatuur. 300 g mango Voeg de yoghurt toe en roer goed 50 g suiker door. Klop de slagroom stijf en voeg 150 ml yoghurt deze toe aan het mengsel. Giet de 150 ml slagroom bavarois in mooie glazen en zet circa munt, om te garneren 3 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer met de mangoslierten en Bereiden muntblaadjes. Week de gelatine in koud water. | voedingswaarde per persoon } Schil de mango. Maak met behulp van een dunschiller 12 lange slierten 255 kcal, vet 14 g (waarvan van de mango. Snijd de rest van het verzadigd 9 g). koolhydraten 26 g. vruchtvlees van de pit en pureer eiwit 5 g. vezels 1g. zout 0.1 g e | 1 3 Mies rn lijn: if Pr kr AR, ——— I £ 4, ik | rij # MR à 65 D à Pen En ‚Wik, ?
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63