Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKENDMENU

Mango-yoghurtbavarois

glad. Verwarm deze mangopuree

met de suiker, tot de suiker is

opgelost. Neem de pan van de

NAGERECHT VOOR 4 PERSONEN

warmtebron en voeg de uitgeknepen

CA. 40 MINUTEN + 4 UUR KOELEN

gelatine toe. Roer tot de gelatine is

opgelost en laat het mengsel daarna

4 blaadjes gelatine

afkoelen op kamertemperatuur.

300 g mango

Voeg de yoghurt toe en roer goed

50 g suiker

door. Klop de slagroom stijf en voeg

150 ml yoghurt

deze toe aan het mengsel. Giet de

150 ml slagroom

bavarois in mooie glazen en zet circa

munt, om te garneren

3 uur in de koelkast om op te stijven.

Garneer met de mangoslierten en

Bereiden

muntblaadjes.

Week de gelatine in koud water.

| voedingswaarde per persoon }

Schil de mango. Maak met behulp

van een dunschiller 12 lange slierten

255 kcal, vet 14 g (waarvan

van de mango. Snijd de rest van het

verzadigd 9 g). koolhydraten 26 g.

vruchtvlees van de pit en pureer

eiwit 5 g. vezels 1g. zout 0.1 g

e

|

1

3 Mies

rn

lijn:

if

Pr

kr

AR,

———

I

£

4,

ik

|

rij

#

MR

à

65

D à Pen

En

‚Wik,

?