Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKENDMENU
Mango-yoghurtbavarois
glad. Verwarm deze mangopuree
met de suiker, tot de suiker is
opgelost. Neem de pan van de
NAGERECHT VOOR 4 PERSONEN
warmtebron en voeg de uitgeknepen
CA. 40 MINUTEN + 4 UUR KOELEN
gelatine toe. Roer tot de gelatine is
opgelost en laat het mengsel daarna
4 blaadjes gelatine
afkoelen op kamertemperatuur.
300 g mango
Voeg de yoghurt toe en roer goed
50 g suiker
door. Klop de slagroom stijf en voeg
150 ml yoghurt
deze toe aan het mengsel. Giet de
150 ml slagroom
bavarois in mooie glazen en zet circa
munt, om te garneren
3 uur in de koelkast om op te stijven.
Garneer met de mangoslierten en
Bereiden
muntblaadjes.
Week de gelatine in koud water.
| voedingswaarde per persoon }
Schil de mango. Maak met behulp
van een dunschiller 12 lange slierten
255 kcal, vet 14 g (waarvan
van de mango. Snijd de rest van het
verzadigd 9 g). koolhydraten 26 g.
vruchtvlees van de pit en pureer
eiwit 5 g. vezels 1g. zout 0.1 g
e
|
1
3 Mies
rn
lijn:
if
Pr
kr
AR,
———
I
£
4,
ik
|
rij
#
MR
à
65
D à Pen
En
‚Wik,
?