Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(LASSIEKER

41),

É

i goreng met tofu-saté

n

1?

di

hi

o!

350 g tofu, in blokjes

ketjap manis

och

ruith

2 eetl. bloem

kler

en

bal

250 g rijst

Rijg

3 eieren

kke

2 eetl. melk

à een grill

ek

wok- of arachideolie

hi

in d

n 3

1 groentepakket voor nasi

gou

uin. V

de

(ca. 500 g)

te

an de

n €

sambal oelek

me

bale

ke

den

8 satéprikkers

om

tre

n saté

ad;

Bereiden

Maak je liever ‘gewoon’

D

ep de tofu dr

de klassiekers? Kijk dan

ke

ap g:

loe

5

ca

t21

g(

op boodschappen.nl!

8)

at

arineren, K

ou

Ze

Pal

y

kj m»

N

A

%

a

+

EN

IK

u

A

ze

Aer

A

u

a

KES

1

Pr

EZ ae

x

{

Met pindasaus

FA

21

Lekker: zelfgemaakte pindasaus bij de

Ee

re

tofu-saté. Verwarm 100 mi kokosmelk en

NE

ak

N

RR

los er l eetlepel bruine basterdsuiker in

/

&

op. Voeg beetje bij beetje 3-4 eetiepels

x

Ba,

4

/

4

pindakaas toe tot een saus ontstaat.

Meng 2 eetlepels sojasaus erdoor en voeg

sambal oelek naar smaak toe. Verdun de

FR >

satésaus eventueel met melk.

em

rs

: =

Lu

Fe

in)

À da

de

LS 224

2

14