Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 25 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 25

(LASSIEKER 41), É i goreng met tofu-saté n 1? di hi o! 350 g tofu, in blokjes ketjap manis och ruith 2 eetl. bloem kler en bal 250 g rijst Rijg 3 eieren kke 2 eetl. melk à een grill ek wok- of arachideolie hi in d n 3 1 groentepakket voor nasi gou uin. V de (ca. 500 g) te an de n € sambal oelek me bale ke den 8 satéprikkers om tre n saté ad; Bereiden Maak je liever ‘gewoon’ D ep de tofu dr de klassiekers? Kijk dan ke ap g: loe 5 ca t21 g( op boodschappen.nl! 8) at arineren, K ou Ze Pal y kj m» N A % a + EN IK u A ze Aer A u a KES 1 Pr EZ ae x { Met pindasaus FA 21 Lekker: zelfgemaakte pindasaus bij de Ee re tofu-saté. Verwarm 100 mi kokosmelk en NE ak N RR los er l eetlepel bruine basterdsuiker in / & op. Voeg beetje bij beetje 3-4 eetiepels x Ba, 4 / 4 pindakaas toe tot een saus ontstaat. Meng 2 eetlepels sojasaus erdoor en voeg sambal oelek naar smaak toe. Verdun de FR > satésaus eventueel met melk. em rs : = Lu Fe in) À da de LS 224 2 14

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 25