Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(LASSIEKER
41),
É
i goreng met tofu-saté
n
1?
di
hi
o!
350 g tofu, in blokjes
ketjap manis
och
ruith
2 eetl. bloem
kler
en
bal
250 g rijst
Rijg
3 eieren
kke
2 eetl. melk
à een grill
ek
wok- of arachideolie
hi
in d
n 3
1 groentepakket voor nasi
gou
uin. V
de
(ca. 500 g)
te
an de
n €
sambal oelek
me
bale
ke
den
8 satéprikkers
om
tre
n saté
ad;
Bereiden
Maak je liever ‘gewoon’
D
ep de tofu dr
de klassiekers? Kijk dan
ke
ap g:
loe
5
ca
t21
g(
op boodschappen.nl!
8)
at
arineren, K
ou
Ze
Pal
y
kj m»
N
A
%
a
+
EN
IK
u
A
ze
Aer
A
u
a
KES
1
Pr
EZ ae
x
{
Met pindasaus
FA
21
Lekker: zelfgemaakte pindasaus bij de
Ee
re
tofu-saté. Verwarm 100 mi kokosmelk en
NE
ak
N
RR
los er l eetlepel bruine basterdsuiker in
/
&
op. Voeg beetje bij beetje 3-4 eetiepels
x
Ba,
4
/
4
pindakaas toe tot een saus ontstaat.
Meng 2 eetlepels sojasaus erdoor en voeg
sambal oelek naar smaak toe. Verdun de
FR >
satésaus eventueel met melk.
em
rs
: =
Lu
Fe
in)
À da
de
LS 224
2
14