Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 71 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 71
BORREL Kaaskroketjes met mosterddip tre VOOR 12 STUKS mn CA. 45 MINUTEN + 1 UUR KOELEN + 30 MINUTEN VRIEZEN . 30 g boter 50 g bloem 250 mil volle melk 10 g bieslook, fijngehakt UN 200 g oude kaas, geraspt 8 eetl. paneermeel 2 eieren, losgeklopt zonnebloemolie, om te frituren > gr voor de dip: Er 3 eetl. mayonaise a 3 eetl. (grove) mosterd its 1theel. honing sd ai Kr; & à = keukenpapier fe © Nun [7 4 Bereiden 2 Verhit de boter in een (steel)pan en roer de bloem erdoor. Schenk de helft van de melk in een straaltje erbij en roer goed door tot 8 & (BR een glad mengsel. Voeg de rest van de melk ie Dj Ay toe, roer goed en laat 1 minuut doorkoken. … ee 7, Voeg de bieslook toe, breng op smaak met 7% IR bt 2 2 = RO zout en peper en roer de kaas erdoor. Laat de ragout 1 uur koelen in de koelkast. Strooi het paneermeel op een diep bord. Klop de er DER es, er pe eieren los met 2 eetlepels water. Verdeel a de afgekoelde ragout in 12 gelijke delen DATE Schep een deel op een lepel en vorm er met behulp van een andere lepel een kroketje BE van. Wentel de kroketjes eerst door het > nt _ ee paneermeel. Wentel daarna door het ei en daarna weer door het paneermeel. Zet de kroketjes 30 minuten in de diepvries. “= Bereiden 0 Verhit de zonnebloemolie tot 175°C en frituur hierin de kaaskroketjes in porties in circa 5 minuten goudbruin. Schep uit PR er de pan en laat uitlekken op keukenpapier. FN Meng de ingrediënten voor de mosterddip, BI breng op smaak met zout en peper en a serveer de dip bij de kroketjes. > 195 kcal, vet 15 g (waarvan verzadigd 6 g). koolhydraten 6 g. eiwit 7 g. vezels - g, zout 0.58 Boodschappen 1312020 73
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 71