Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pes
Kaasfondue met pesto en zongedroogde tomaatjes
tro
Bereiden
HOOFDGERECHT
Rooster voor de pesto de pijnboompitten
VOOR 4 PERSONEN
in een droge. hete koekenpan. Maal de
CA. 30 MINUTEN
basilicum met de knoflook, pijnboompitten
en olijfolie in een keukenmachine tot een
1 broccoli, in roosjes
grove pesto. Blancheer de broccoli circa
350 ml witte wijn
2 minuten in kokend water. Giet af en
300 g belegen kaas,
spoel af met koud water. Schenk de wijn in
geraspt
een fonduepan en breng aan de kook. Zet
300 g jonge kaas
vervolgens op een lagere stand en voeg in
1 eetl. maizena
kleine porties al roerend de kaas toe. Roer
Ma potje zongedroogde
de maizena glad met 2 eetlepels water
er
tomaten, in reepjes
Roer de aangelengde maizena door de
250 g cherry-/
kaasfondue. Voeg de helft van de pesto en
kerstomaatjes
de zongedroogde tomaatjes toe en laat het
200 g soepstengels
geheel nog 3 minuten zachtjes pruttelen
(grissini)
Blijf roeren en breng op smaak met zout en
peper. Druppel de rest van de pesto over
2 en
de kaasfondue en serveer met de broccoli,
30 g verse basilicum
tomaatjes en soepstengels.
1teentje knoflook
=
6 eetl. olijfolie
a Vel JO (raven ver ei
keukenmachine
34 g). koolhydraten 64 g. eiwit 52 g
fonduepan
vezels 12 g. zout 5,8 g
Allemaal anders
dan de klassieke
LU
Zwitserse fondue
AA
A
+
he
>
a
}
. #
di
Ss
e
:
ren
‘
4
15
A;
_
nn
ve
=
.
"W
a
$
os
50
peo (3