Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pes

Kaasfondue met pesto en zongedroogde tomaatjes

tro

Bereiden

HOOFDGERECHT

Rooster voor de pesto de pijnboompitten

VOOR 4 PERSONEN

in een droge. hete koekenpan. Maal de

CA. 30 MINUTEN

basilicum met de knoflook, pijnboompitten

en olijfolie in een keukenmachine tot een

1 broccoli, in roosjes

grove pesto. Blancheer de broccoli circa

350 ml witte wijn

2 minuten in kokend water. Giet af en

300 g belegen kaas,

spoel af met koud water. Schenk de wijn in

geraspt

een fonduepan en breng aan de kook. Zet

300 g jonge kaas

vervolgens op een lagere stand en voeg in

1 eetl. maizena

kleine porties al roerend de kaas toe. Roer

Ma potje zongedroogde

de maizena glad met 2 eetlepels water

er

tomaten, in reepjes

Roer de aangelengde maizena door de

250 g cherry-/

kaasfondue. Voeg de helft van de pesto en

kerstomaatjes

de zongedroogde tomaatjes toe en laat het

200 g soepstengels

geheel nog 3 minuten zachtjes pruttelen

(grissini)

Blijf roeren en breng op smaak met zout en

peper. Druppel de rest van de pesto over

2 en

de kaasfondue en serveer met de broccoli,

30 g verse basilicum

tomaatjes en soepstengels.

1teentje knoflook

=

6 eetl. olijfolie

a Vel JO (raven ver ei

keukenmachine

34 g). koolhydraten 64 g. eiwit 52 g

fonduepan

vezels 12 g. zout 5,8 g

Allemaal anders

dan de klassieke

LU

Zwitserse fondue

AA

A

+

he

>

a

}

. #

di

Ss

e

:

ren



4

15

A;

_

nn

ve

=

.

"W

a

$

os

50

peo (3