Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 34 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 34
100 g (wilde) spinazie, panklaar de pasta door de saus. Verwarm de ovengrill Pasta met kikkererwten, inazie en ricotta 50 g Parmezaanse kaas, geraspt Neem de pan van de warmtebron en schep de 4 eetl. ricotta spinazie door de pasta. Schep alles over in een +00 rasp van Yz citroen ovenschaal en bestrooi met de Parmezaanse HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN kaas. Verdeel de ricotta in schepjes over de Bereiden CA. 20 MINUTEN pastaschotel en druppel wat olijfolie erover Kook de pasta beetgaar. Verhit intussen Bestrooi met de citroenrasp en rest van de tijm en gratineer de pastaschotel circa 3 minuten 300 g pasta Leetlepel olijfolie in een hapjespan en bak 2 eetl. olijfolie hierin de tomatenblokjes in een paar minuten nder de grill. 2 tomaten, in blokjes zacht. Voeg de tomatensaus en kikkererwten 250 g tomatensaus, naar keuze toe en laat 5 minuten sudderen op een lage 400 g (blik) kikkererwten, afgespoeld stand. Giet de pasta af en laat goed uitlekken 530 kcal, vet 15 g vaarvan verzadigd 5 g). 6 takjes tijm Ris de tijmblaadjes van 2 takjes en schep met koolhydraten 71. e 22g. vezels 9 g, zout 1,4g > 4 5. iet er + 6e f WE Nd a X- up 4 KS Jak RE + Be KR SP a 8% ip, » + 4 =, “ Bl + té ® ’* 7 > 7 Variören maar À Geef heel simpel een andere smaak RR RR 7 ER n 0,3% aan dit gerecht door een paar variaties. vi Vervang de kikkererwten door witte nt bonen uit pot of blik. Voeg meer groente toe aan de saus, zoals stukjes winterpeen en bleekselderij. Of vervang nr de ricotta eens door een andere verse (room)kaas of gebruik kazen bereid PREI Eea aan eek IT Sans helemaal vegetarisch te maken. 1 36 Box sc a 1 1312020
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 34