Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
KJ
ge
hj
a
€
Aardappelschotel
met sperziebonen en
he
dje
«4
ef
chipolataworstjes
+0
HOOFDGERECHT
VOOR
pP
€
5
RSONEN
PB
CA. 20 MINUTEN
F4
he Jl
7
4 eetl. olijfolie
É
800 g krieltjes, koelvers
Ed
400 g (diepvries)sperziebonen,
afgehaald
a es
2 paprika's (rood en geel),
=
in blokjes
>
43
3 eetl. groene pesto
Pae
8 chipolataworstjes
PR Sa
N
Bereiden
Fo
cy
Verhit 2 eel
2
tie
pels olijfolie in
een ko
en bak hierin
de k
it,
in circa8 mi
uten
TER
goudbruin. Voeg de s;
erziebonen
L >
na
aprika to
en bak
088
minuten. Roe
rvok
J
door. Verhit i
t van
jfo
$
ande
oe
1 bak hierin
Amis
de
stjes in 8 r
te,
ndom
in, Si
d
18
jrs
les in stukken en
meng door
de
d
app:
hotel
720
46 g (
van
d
8). ko
nydraten
8
e
268
AGV speck
Het meest standaard ‘gerecht’ op
tafel is aardappels, groente en vlees, of
ie
AGV. Dit recept laat je zien dat je van zo’n sij
maaltijd toch snel iets speciaals kunt maken. Met
dank aan pesto! Deze geweldige smaakmaker
combineert alles tot één geheel van op je bord.
78 €