Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



KJ

ge

hj

a



Aardappelschotel

met sperziebonen en

he

dje

«4

ef

chipolataworstjes

+0

HOOFDGERECHT

VOOR

pP



5

RSONEN

PB

CA. 20 MINUTEN

F4

he Jl

7

4 eetl. olijfolie

É

800 g krieltjes, koelvers

Ed

400 g (diepvries)sperziebonen,

afgehaald

a es

2 paprika's (rood en geel),

=

in blokjes

>

43

3 eetl. groene pesto

Pae

8 chipolataworstjes

PR Sa

N

Bereiden

Fo

cy

Verhit 2 eel

2

tie

pels olijfolie in

een ko

en bak hierin

de k

it,

in circa8 mi

uten

TER

goudbruin. Voeg de s;

erziebonen

L >

na

aprika to

en bak

088

minuten. Roe

rvok

J

door. Verhit i

t van

jfo

$

ande

oe

1 bak hierin

Amis

de

stjes in 8 r

te,

ndom

in, Si

d

18

jrs

les in stukken en

meng door

de

d

app:

hotel

720

46 g (

van

d

8). ko

nydraten

8

e

268

AGV speck

Het meest standaard ‘gerecht’ op

tafel is aardappels, groente en vlees, of

ie

AGV. Dit recept laat je zien dat je van zo’n sij

maaltijd toch snel iets speciaals kunt maken. Met

dank aan pesto! Deze geweldige smaakmaker

combineert alles tot één geheel van op je bord.

78 €