Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 77 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77
— KJ ge hj a € Aardappelschotel met sperziebonen en he dje «4 ef chipolataworstjes +0 HOOFDGERECHT VOOR pP € 5 RSONEN PB CA. 20 MINUTEN F4 he Jl 7 4 eetl. olijfolie É 800 g krieltjes, koelvers Ed 400 g (diepvries)sperziebonen, afgehaald a es 2 paprika's (rood en geel), = in blokjes > 43 3 eetl. groene pesto Pae 8 chipolataworstjes PR Sa N Bereiden Fo cy Verhit 2 eel 2 tie pels olijfolie in een ko en bak hierin de k it, in circa8 mi uten TER goudbruin. Voeg de s; erziebonen L > na aprika to en bak 088 minuten. Roe rvok J door. Verhit i t van jfo $ ande oe 1 bak hierin Amis de stjes in 8 r te, ndom in, Si d 18 jrs les in stukken en meng door de d app: hotel 720 46 g ( van d 8). ko nydraten 8 e 268 AGV speck Het meest standaard ‘gerecht’ op tafel is aardappels, groente en vlees, of ie AGV. Dit recept laat je zien dat je van zo’n sij maaltijd toch snel iets speciaals kunt maken. Met dank aan pesto! Deze geweldige smaakmaker combineert alles tot één geheel van op je bord. 78 €
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77