Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SNEL OP TAFEL
Op drukke doordeweekse
dagen lukt het niet altijd om
uitgebreid te koken. Deze
5 gerechten zet je binnen
een half uur op tafel.
Lentestamppotje met
gerookte kip
?
N
HOOFDGERECHT
Dd
VOOR 1 PERSOON
CA. 25 MINUTEN
250 g kruimige aardappels,
geschild en in stukken
1 eetl. rode pesto
>
handje rucola
3
ES
125 g cherry-/kerstomaatjes,
in kwarten
1 gerookte kipfilet
Bereiden
Kook de aardappels in
20 minuten gaar. Giet af en
bewaar wat kookvocht. Doe
w
de aardappels terug in de
œ
pan, voeg de pesto en wat
„A
kookvocht toe en stamp tot
een smeulge puree. Roer de
EE,
rucola en tomaatjes erdoor en
Ni
warm nog 1 minuut mee. Snijd
de gerookte kip in plakken en
serveer op de stamppot. Breng
op smaak met zout en peper
lak. ad
| voedingswaarde per persoon)
460 kcal, vet 11 g (waarvan
verzadigd 2 g). koolhydraten
46 g. eiwit 41 g. vezels 8 g
zout 2g
Stamppotje
Wie bij stamppot denkt aan grote, dampende
pannen moet dat beeld toch even bijstellen.
Dit lentestamppotje maak je bijvoorbeeld maar
voor één persoon! Ingrediënten verdubbelen
kan natuurlijk altijd, maar zo genieten ook
de kleine huishoudens van een bijzonder
smaakvolle stamp.
Boodschappen | 3/2020 77