Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 76


Hier is pagina 76 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 76 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 76

SNEL OP TAFEL Op drukke doordeweekse dagen lukt het niet altijd om uitgebreid te koken. Deze 5 gerechten zet je binnen een half uur op tafel. Lentestamppotje met gerookte kip ? N HOOFDGERECHT Dd VOOR 1 PERSOON CA. 25 MINUTEN 250 g kruimige aardappels, geschild en in stukken 1 eetl. rode pesto > handje rucola 3 ES 125 g cherry-/kerstomaatjes, in kwarten 1 gerookte kipfilet Bereiden Kook de aardappels in 20 minuten gaar. Giet af en bewaar wat kookvocht. Doe w de aardappels terug in de œ pan, voeg de pesto en wat „A kookvocht toe en stamp tot een smeulge puree. Roer de EE, rucola en tomaatjes erdoor en Ni warm nog 1 minuut mee. Snijd de gerookte kip in plakken en serveer op de stamppot. Breng op smaak met zout en peper lak. ad | voedingswaarde per persoon) 460 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd 2 g). koolhydraten 46 g. eiwit 41 g. vezels 8 g zout 2g Stamppotje Wie bij stamppot denkt aan grote, dampende pannen moet dat beeld toch even bijstellen. Dit lentestamppotje maak je bijvoorbeeld maar voor één persoon! Ingrediënten verdubbelen kan natuurlijk altijd, maar zo genieten ook de kleine huishoudens van een bijzonder smaakvolle stamp. Boodschappen | 3/2020 77

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 76