Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SNEL OP TAFEL

Op drukke doordeweekse

dagen lukt het niet altijd om

uitgebreid te koken. Deze

5 gerechten zet je binnen

een half uur op tafel.

Lentestamppotje met

gerookte kip

?

N

HOOFDGERECHT

Dd

VOOR 1 PERSOON

CA. 25 MINUTEN

250 g kruimige aardappels,

geschild en in stukken

1 eetl. rode pesto

>

handje rucola

3

ES

125 g cherry-/kerstomaatjes,

in kwarten

1 gerookte kipfilet

Bereiden

Kook de aardappels in

20 minuten gaar. Giet af en

bewaar wat kookvocht. Doe

w

de aardappels terug in de

œ

pan, voeg de pesto en wat

„A

kookvocht toe en stamp tot

een smeulge puree. Roer de

EE,

rucola en tomaatjes erdoor en

Ni

warm nog 1 minuut mee. Snijd

de gerookte kip in plakken en

serveer op de stamppot. Breng

op smaak met zout en peper

lak. ad

| voedingswaarde per persoon)

460 kcal, vet 11 g (waarvan

verzadigd 2 g). koolhydraten

46 g. eiwit 41 g. vezels 8 g

zout 2g

Stamppotje

Wie bij stamppot denkt aan grote, dampende

pannen moet dat beeld toch even bijstellen.

Dit lentestamppotje maak je bijvoorbeeld maar

voor één persoon! Ingrediënten verdubbelen

kan natuurlijk altijd, maar zo genieten ook

de kleine huishoudens van een bijzonder

smaakvolle stamp.

Boodschappen | 3/2020 77