Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 67 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 67

BORREL Tussen Melanzane-hapjes Bereiden rood en wit Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk de aubergineplakken rondom met 4 Rosé zit qua smaaktype precies HAPJE VOOR eetlepels olijfolie, bestrooi met zout tussen een witte en een rode wijn in. CA. 8 PERSONEN en peper en leg ze op de bakplaat. Bak Dat betekent dat je deze wijn kunt in de oven in circa 15 minuten gaar. CA. 15 MINUTEN schenken wanneer je twijfelt tussen + 20 MINUTEN OVENTIJD Meng intussen de tomatenpuree met een glas wit of rood. Je kunt rosé le knoflook, oregano, de rest van de schenken als aperitief maar ook aan 2 grote aubergine's, olijfolie. zout en peper. Neem de plakken tafel. Het liefst bij kruidige gerechten in plakken van 1cm aubergine uit de oven. maar laat ze op met een mediterrane touch, zoals 6 eetl. olijfolie de bakplaat liggen. Bestrijk de aubergine dit hapje met aubergine. Maar ook 70 g tomatenpuree met de tomatensaus en bestrooi met bij noten past rosé uitstekend. teentje knoflook, de mozzarella. Zet de oven op de grillstand en gratineer de aubergine nog theel. oregano circa 5 minuten in de oven, tot de kaas 150 g mozzarella, gesmolten is. Bestrooi met basilicum en serveer direct. geraspt handje basilicum, fijngesneden voedingswaarde per persoon | Winter of zomer 145 kcal. vet 11 g (waarvan verzadigd Rosé in maart, is dat niet gek? Nou in bakplaat met 3g). koolhydraten 6 g. eiwit 5 g. Zuid-Afrika zeker niet! Want daar is het nu bakpapier vezels 2 g, zout 0.2 g zomer. En dat niet alleen: het is ook nog eens oogsttijd. Dat betekent dat de rijpe druiven worden geplukt, geperst en omgezet in wijn. Bij rosé wordt de wijn gemaakt van blauwe druiven en krijgt hij zijn lichtroze kleur door een kort contact met de schillen. Het resultaat is een verfrissende wijn, die je het gevoel geeft alsof het elke dag zomer is. Zelfs in maart. Hoop Huis Rosé De Zuid Afrikaanse Hoop Huis Rosé is een verfrissende wijn waarin je de smaak van licht FES ed rood zomerfruit herkent. Denk aan aardbeien, frambozen, 4 kersen, grapefruit en een DP HUIS vleugje limoen. De druiven waarvan deze wijn wordt gemaakt staan aangeplant in de West-Kaap. Er is in Zuid- Afrika al sinds 1659 sprake van wijnbouw, maar toch wordt het land gerekend tot een van de ‘nieuwe wereld’ wijnlanden. Ge m re NN 5 Boodschappen 1312020 69

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 67