Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WARME DESSERTS
Gebakken rijs
tdessert met
marmeladesiroop
tet
|
NAGERECHT VOOR 6 PERSONEN
CA. 20 MINUTEN + 1,5 UUR OVENTIJD
un
®
>|
100 g dessert- of risottorijst
500 mi volle melk
500 mi slagroom
75 g (riet)suiker
1 zakje vanillesuiker
25 g boter
200 g sinaasappelmarmelade
FLE
&
Ru
ovenschaal, ingevet
=
I
Ve
Bereiden
ë
Verwarm de oven voor'op 1808€
W
as de
a2
le
rijst tot het water doorzichtig is. Kook de
= nu
>
melk met de room, suikeren vanillesuiker
tot de suiker is opgelost. Voeg de rijst toe
a)
en roer kort door. Giet het mengsel in de
ovenschaal. Verdeel blokjes boter ero
r
en bak circa 15 minuten in de oven.
Verlaag vervolgens de oventemperatuur
naar 150°C en bak 1-1,5 uur, tótde
rijst gaar is. Verwarm de marmelade
met 75 ml water in een pannetje, Giet
deze siroop over het rijstdessert en zet
éen paar minuten onder de ovengrill
Appel-rozijnenclafoutis met sinaasappelroom
Let goed op dat de marmelade niet
verbrandt.
mi
AGERECHT VOOR 6 PER
NEN
ater toe en g
ar de appels en
CA
MINUTEN + 45 MINUTEN
ijr
n hierin circ.
a 15 minute
0°C
570 kcal, vet 36 g (waarvan verzadigd
OVENTIJD
ar
1de
1 voor Op
23 g). koolhydraten 55 g. elwit 6 g.
strooi de
1 met een
bei
ie
ei
Sm
de rest v
n
vezels -g.zout0.2g
60 g boter
ae
100 g witte basterdsuiker
bo
ter gi
sdbruin. Klop de eieren |
m
t de rest van de bası
Tip
4 appels, geschild en in partjes
Ook lekker met een laagje abrikozenjam.
4 eetl. rozijnen
voeg al kloppend de bloem toe. V
o!
4 eieren
vol
alk
pp:
ide
om
1784
2 eetl. bloem
e
br
toe. Giet di
es
ag in
100 ml melk
de oven
al en verde
Lc
af
150 ml slagroom
en ro,
nen os
rh
Bak ir
rasp van 1 sinaasappel
de oven in 4
45m
ng
ruin,
Me
naas
Irasp met de
1 zakje vanillesuiker
g de
125 ml crème fraîche
vanillesuiker
n crèl
ct
raîche. S
eer
de clafoutis met
oom
evt. poedersuiker, om te bestuiven
2ze sinaasappe
st
'entueel met poede
ovenschaal, ingevet
I
Bereiden
cal, ve
waar
n ver
adigd
Verhit 20
"am boter in een
ke
oolh:
dr
en 36 g. e
De zu,
pan. Voeg
3
ik
n
vezels 2g
x
») 57