Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 79 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 79
Met glans Bij de Japanse kooktechniek ‘teriyaki’ wordt vlees of vis gebakken in een speciale marinade van sojasaus. Hierdoor krijgt het een mooie glans. Ditzelfde effect bereik je ook met een flesje woksaus. Teriyaki-noedels met Varieer ook eens met woksaus zalm, peultjes en sweet & sour of 5 spices. roccon red HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN 300 g (eier)mie 2 eetl. sesamzaad 4 eetl. zonnebloemolie 4 zalmfilets, in blokjes 400 g peultjes, evt. diepvries 1 grote broccoli, in roosjes a‘ 100 mi woksaus teriyaki (flesje) 0 £ Bereiden Bereid de mie. Rooster het zi sesamzaad in een droge. hete koekenpan en houd apart. Verhit + 4 en intussen de helft van de olie in A LA een w ok of hapjespan en roerbak zn hierin de zalmblokjes in circa 2 minuten ro m goudbruin Schep op een bord en houd apart Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de peultjes Eey 2 en broccoli in circa 5 minuten 3 beetgaar. Voeg de saus en zalmblokjes toe en warm nog 2 2 minuten door. Serveer de mie ge > met de groenten en zalm. Bestrooi A ef N u met he! sesamzaad. NÉ DN eK = Pr: ned a DAR ig ur 720 kcal, vet 28 g (w van a 2, x verzadigd 28 g). koolhydraten LE 71 g. eiwit 41g. vezels 8g. zout 2.4g 2 À mi ef à u a 2 7 2 27 D. Boocschappen | 3] 2020
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 79