Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Met glans
Bij de Japanse kooktechniek
‘teriyaki’ wordt vlees of vis
gebakken in een speciale
marinade van sojasaus.
Hierdoor krijgt het een mooie
glans. Ditzelfde effect bereik
je ook met een flesje woksaus.
Teriyaki-noedels met
Varieer ook eens met woksaus
zalm, peultjes en
sweet & sour of 5 spices.
roccon
red
HOOFDGERECHT
VOOR 4 PERSONEN
CA. 15 MINUTEN
300 g (eier)mie
2 eetl. sesamzaad
4 eetl. zonnebloemolie
4 zalmfilets, in blokjes
400 g peultjes, evt. diepvries
1 grote broccoli, in roosjes
a‘
100 mi woksaus teriyaki (flesje)
0
£
Bereiden
Bereid de mie. Rooster het
zi
sesamzaad in een droge. hete
koekenpan en houd apart. Verhit
+
4
en
intussen de helft van de olie in
A
LA
een w
ok of hapjespan en roerbak
zn
hierin de zalmblokjes in circa
2 minuten ro
m goudbruin
Schep op een bord en houd apart
Verhit de rest van de olie in de
wok en roerbak hierin de peultjes
Eey
2
en broccoli in circa 5 minuten
3
beetgaar. Voeg de saus en
zalmblokjes toe en warm nog
2
2 minuten door. Serveer de mie
ge
>
met de groenten en zalm. Bestrooi
A ef N
u
met he!
sesamzaad.
NÉ
DN
eK
=
Pr:
ned
a
DAR ig
ur
720
kcal, vet 28 g (w
van
a
2,
x
verzadigd 28 g). koolhydraten
LE
71 g. eiwit 41g. vezels 8g. zout 2.4g
2
À
mi
ef
à
u
a
2
7
2
27
D. Boocschappen | 3] 2020