Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Met glans

Bij de Japanse kooktechniek

‘teriyaki’ wordt vlees of vis

gebakken in een speciale

marinade van sojasaus.

Hierdoor krijgt het een mooie

glans. Ditzelfde effect bereik

je ook met een flesje woksaus.

Teriyaki-noedels met

Varieer ook eens met woksaus

zalm, peultjes en

sweet & sour of 5 spices.

roccon

red

HOOFDGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

CA. 15 MINUTEN

300 g (eier)mie

2 eetl. sesamzaad

4 eetl. zonnebloemolie

4 zalmfilets, in blokjes

400 g peultjes, evt. diepvries

1 grote broccoli, in roosjes

a‘

100 mi woksaus teriyaki (flesje)

0

£

Bereiden

Bereid de mie. Rooster het

zi

sesamzaad in een droge. hete

koekenpan en houd apart. Verhit

+

4

en

intussen de helft van de olie in

A

LA

een w

ok of hapjespan en roerbak

zn

hierin de zalmblokjes in circa

2 minuten ro

m goudbruin

Schep op een bord en houd apart

Verhit de rest van de olie in de

wok en roerbak hierin de peultjes

Eey

2

en broccoli in circa 5 minuten

3

beetgaar. Voeg de saus en

zalmblokjes toe en warm nog

2

2 minuten door. Serveer de mie

ge

>

met de groenten en zalm. Bestrooi

A ef N

u

met he!

sesamzaad.



DN

eK

=

Pr:

ned

a

DAR ig

ur

720

kcal, vet 28 g (w

van

a

2,

x

verzadigd 28 g). koolhydraten

LE

71 g. eiwit 41g. vezels 8g. zout 2.4g

2

À

mi

ef

à

u

a

2

7

2

27

D. Boocschappen | 3] 2020