Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DS)
LE
A
Su y:
7
PIS,
;
rl
Il
Fa
Li
|
LA
ce
2
ee
qi
il
INA
LE
| ù
_
-
Pal
LE
EC
4
F
:
Li
y
Fr
+
4
c
4
a
I
6
er]
DE
(3
+:
r
Ÿ
ER
an
N
R
DN
À
rs
ee
DNS
3
T
$-
ah;
”
A
a
=
dd
>
ge
S
Bereiden
hetti al ragù di
vert
ura
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en,
knoflook 2-3 minuten. Bak
p linzen
?
a
2 minute
m
Blus af
td
wijn en roer
HOOFDGERECHT
tot de
nis verdampt. V
de
tel,
>
VOOR 4 PERSONEN
bleekselderij. r
semarijn, tomatenblokjes
eefde tomaten toe en kook
CA. 30 MINUTEN
met sap eng
zachtjes in
3 eetl. olijfolie
smaak
tz
een dikke saus. Breng op
zt en peper.
ussen
lui, gesnipperd
paghetti beetgaar. Giet deze af en
2 teentjes knoflook, fijngehakt
hep de
asta door de
aus.
ca. 250 g linzen (blik), uitgelekt
Be:
ro
voor het serveren mı
de
kaas
100 mi rode wijn
en pete
selie
Een
1 winterwortel, in stukjes
goedgevulde
2 stengels bleekselderij,
in boogjes
735 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 6 g)
spaghettisaus
Ma eetl. gehakte rozemarijn
koolhydraten 105 g
31g. vezels 12 g.
met groenten
400 g (blik) tomatenblokjes
zout 1.58
600 mi gezeefde tomaten
Cu linzen
400 g spaghetti
Tips
100 g Parmezaanse kaas,
+ Vervang de rozemarijn door 1 eetlepel
geraspt
gedroogde Italiaanse kruiden.
.
Voeg in plaats van ro
n 2 eetlepels
handje platte peterselie,
fijngehakt
rodewijnazijn en 1 eetie
pel suike
toe.
30. Boodschappen |31 2020