Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DS)

LE

A

Su y:

7

PIS,

;

rl

Il

Fa

Li

|

LA

ce

2

ee

qi

il

INA

LE

| ù

_

-

Pal

LE

EC

4

F

:

Li

y

Fr

+

4

c

4

a

I

6

er]

DE

(3

+:

r

Ÿ

ER

an

N

R

DN

À

rs

ee

DNS

3

T

$-

ah;



A

a

=

dd

>

ge

S

Bereiden

hetti al ragù di

vert

ura

Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en,

knoflook 2-3 minuten. Bak

p linzen

?

a

2 minute

m

Blus af

td

wijn en roer

HOOFDGERECHT

tot de

nis verdampt. V

de

tel,

>

VOOR 4 PERSONEN

bleekselderij. r

semarijn, tomatenblokjes

eefde tomaten toe en kook

CA. 30 MINUTEN

met sap eng

zachtjes in

3 eetl. olijfolie

smaak

tz

een dikke saus. Breng op

zt en peper.

ussen

lui, gesnipperd

paghetti beetgaar. Giet deze af en

2 teentjes knoflook, fijngehakt

hep de

asta door de

aus.

ca. 250 g linzen (blik), uitgelekt

Be:

ro

voor het serveren mı

de

kaas

100 mi rode wijn

en pete

selie

Een

1 winterwortel, in stukjes

goedgevulde

2 stengels bleekselderij,

in boogjes

735 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 6 g)

spaghettisaus

Ma eetl. gehakte rozemarijn

koolhydraten 105 g

31g. vezels 12 g.

met groenten

400 g (blik) tomatenblokjes

zout 1.58

600 mi gezeefde tomaten

Cu linzen

400 g spaghetti

Tips

100 g Parmezaanse kaas,

+ Vervang de rozemarijn door 1 eetlepel

geraspt

gedroogde Italiaanse kruiden.

.

Voeg in plaats van ro

n 2 eetlepels

handje platte peterselie,

fijngehakt

rodewijnazijn en 1 eetie

pel suike

toe.

30. Boodschappen |31 2020