Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 37 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37

EASY VEGA oft A À IN Ge Nr % a 4 In * % ar, zie Broccolistamppot met Kook de aardappels in ruim water met oesterzwammen zout. Giet ze af en stamp met de boter en melk tot een grove puree. Snijd intussen 22005 de stronk en stelen van de broccoli HOOFDGERECHT in kleine stukjes en verdeel de rest in VOOR 4 PERSONEN kle roosjes. Kook eerst de stukjes 1 minuut in water met zout en voeg dan de CA. 20 MINUTEN roosjes toe. Kook nog minuten en giet N 3 eetl. olie af. Laat goed uitlekken en schep door de 2 grote uien, in ringen aardappelpuree. Stamp hier en daar wat tij r, maar houd d stamppo of. Maal leetl. honing 2 eetl. ketjap manis er flink wat peper o' v er en houd warm, de 700 g kruimige aardappels, Halveer de oesterzwammen. Spas geschild en in blokjes koekenpan ev n om en verhit de rest van 1 eetl. boter de olie. Bak hierin de oesterzwammen op 50 ml warme melk een hoge stand bruin en breng op smaak 500 g broccoli met zout en peper. Schep de uien door 250 g oesterzwammen, de stamppot en serveer met de gebakken schoongeveegd oesterzwammen Bestrooi met de bosui Net even 4 lente-/bosuitjes, in ringetjes a r Bereiden anders 330 kcal, vet 12 g (waarvan erzadigd Verhit 2 eetlepels olie in een koeken- 3 g). koolhydraten 40 g. eiwit 10 g Heb je niet alle ingrediënten in huis pan en fruit hierin de ui op middelhoge vezels 10 g. zout 0.4 g voor deze curry of wil je eens wat stand goudbrui n. Voeg de honing. anders? Vastkokende aardappels en ketjap en 1 eetlepel water toe en Tip bloemkool zijn een prima vervanger laat de u enringen op een lage stand Maak at meer uien en bewaar ze voor de zoete aardappels en sudderer tot ze bruin en kle ig zijn afgedekt in de koelkast. Voeg ze binnen pastinaak. Vervang de linzen eens Schep in een schaaltje en houd apart. drie Jagen toe aan gekookte rijst of mie. door kikkererwten en/of bestrooi de curry (voor extra eiwitten) met ongezouten cashewnoten. Kijk voor meer vega recepten ook eens op www.boodschappen.nl/vegetarisch € xschappen 312020 39

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37