Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EASY VEGA

oft

A

À

IN

Ge

Nr

%

a

4 In

*

%

ar,

zie

Broccolistamppot met

Kook de aardappels in ruim water met

oesterzwammen

zout. Giet ze af en stamp met de boter en

melk tot een grove puree. Snijd intussen

22005

de stronk en stelen van de broccoli

HOOFDGERECHT

in kleine stukjes en verdeel de rest in

VOOR 4 PERSONEN

kle

roosjes. Kook eerst de stukjes 1

minuut in water met zout en voeg dan de

CA. 20 MINUTEN

roosjes toe. Kook nog

minuten en giet

N

3 eetl. olie

af. Laat goed uitlekken en schep door de

2 grote uien, in ringen

aardappelpuree. Stamp hier en daar wat

tij

r, maar houd d

stamppo

of. Maal

leetl. honing

2 eetl. ketjap manis

er flink wat peper o'

v

er en houd warm,

de

700 g kruimige aardappels,

Halveer de oesterzwammen. Spas

geschild en in blokjes

koekenpan ev

n om en verhit de rest van

1 eetl. boter

de olie. Bak hierin de oesterzwammen op

50 ml warme melk

een hoge stand bruin en breng op smaak

500 g broccoli

met zout en peper. Schep de uien door

250 g oesterzwammen,

de stamppot en serveer met de gebakken

schoongeveegd

oesterzwammen

Bestrooi met de bosui

Net even

4 lente-/bosuitjes, in ringetjes

a

r

Bereiden

anders

330 kcal, vet 12 g (waarvan

erzadigd

Verhit 2 eetlepels olie in een koeken-

3 g). koolhydraten 40 g. eiwit 10 g

Heb je niet alle ingrediënten in huis

pan en fruit hierin de ui op middelhoge

vezels 10 g. zout 0.4 g

voor deze curry of wil je eens wat

stand goudbrui

n. Voeg de honing.

anders? Vastkokende aardappels en

ketjap en 1 eetlepel water toe en

Tip

bloemkool zijn een prima vervanger

laat de u

enringen op een lage stand

Maak

at meer uien en bewaar ze

voor de zoete aardappels en

sudderer

tot ze bruin en kle

ig zijn

afgedekt in de koelkast. Voeg ze binnen

pastinaak. Vervang de linzen eens

Schep in een schaaltje en houd apart.

drie

Jagen toe aan gekookte rijst of mie.

door kikkererwten en/of bestrooi

de curry (voor extra eiwitten) met

ongezouten cashewnoten.

Kijk voor meer vega recepten ook eens

op www.boodschappen.nl/vegetarisch



xschappen

312020 39