Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 81 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 81
PROBEER OOK EENS DEZE HEERLIJKE ÉN MAKKELIJKE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS Kaasschnitzel-burger met rodekoolsalade 2e honing. het citroensap, de munt VOOR 2 PERSONEN en peper. Schep deze dressing IN met de rozijnen en appel door CA. 20 MINUTEN Ea de kool. Verhit de rest van de 300 g rodekool, olijfolie in een koekenpan met in smalle reepjes antiaanbaklaag en bak hierin de 4 eetl. olijfolie vegetarische schnitzels circa 2 1eetl. honing minuten per kant, tot ze krokant \ sap van 1 citroen en goudbruin zijn. Verdeel een pluk £ leetl. munt, gehakt veldsla over de onderste helft van Y leetl. rozijnen de ciabattabroodjes en schep wat à N, 1stevige groene appel, koolsalade erop. Snijd de schnitzels in blokjes door en leg ze op de salade. Zet het Pes 5 broodkapje erop en serveer de rest b a 2 Valess vegetarische CT schnitzels Milner Gouda van de koolsalade erbij 50 g veldsla ij 2 ciabattabroodjes, Tips opengesneden + Bereid de Valess Milner Gouda schnitzels 15-20 minuten in de e Bereiden oven (180°C). Bestrooi de kool met zout en « Neem ook eens bruinbrood of ets wraps met avocadodip meng goed. Klop een dressing gehalveerde pitabroodjes en ? van 2 eetlepels olijfolie, de rooster in een broodrooster. HOOFDGERECHT Bereiden Verhit de olie en fruit hierin VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN de ui en knoflook. Voeg het Ci gehakt toe en bak het rul. eetl. olie Bak het paprikapoeder kort 2 uien, gesnipperd mee. Voeg de tomatenblokjes, is 2 teentjes knoflook, kidneybonen en mais toe en nt : fijngehakt warm even door. Breng op 400 g rundergehakt smaak met zout en peper 1theel. (gerookt) Verwarm de ovengrill. Verdeel paprikapoeder de gehaktvulling over de 400 g (blik) tomatenblokjes tortillawraps en rol ze op. Leg 400 g (blik) kidneybonen de wraps in de ovenschaal en 300 g (blik) mais bestrooi met de kaas. Grati- 4 Banderos Tortilla Wraps neer in de oven tot de kaas 175 g belegen kaas, geraspt gesmolten en goudbruin is. voor de dip: Maak intussen de avocadodip. za lavocado Halveer de avocado en schep 2 eetl. roomkaas met bieslook met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vrucht- vlees met de roomkaas tot een k ovenschaal, ingevet (2 smeuïge dip. Serveer de wraps met de avocadodip. ats 3 BANDEROS = Y LR EI MI NS on un ins AN 9, x ik] nieuwe ct VEEN en F VE Boodschappen | 312020 83
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 81