Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROBEER OOK EENS DEZE HEERLIJKE ÉN MAKKELIJKE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS

Kaasschnitzel-burger met rodekoolsalade

2e

honing. het citroensap, de munt

VOOR 2 PERSONEN

en peper. Schep deze dressing

IN

met de rozijnen en appel door

CA. 20 MINUTEN

Ea

de kool. Verhit de rest van de

300 g rodekool,

olijfolie in een koekenpan met

in smalle reepjes

antiaanbaklaag en bak hierin de

4 eetl. olijfolie

vegetarische schnitzels circa 2

1eetl. honing

minuten per kant, tot ze krokant

\

sap van 1 citroen

en goudbruin zijn. Verdeel een pluk

£

leetl. munt, gehakt

veldsla over de onderste helft van

Y

leetl. rozijnen

de ciabattabroodjes en schep wat

à

N,

1stevige groene appel,

koolsalade erop. Snijd de schnitzels

in blokjes

door en leg ze op de salade. Zet het

Pes

5

broodkapje erop en serveer de rest

b

a

2 Valess vegetarische

CT

schnitzels Milner Gouda

van de koolsalade erbij

50 g veldsla

ij

2 ciabattabroodjes,

Tips

opengesneden

+ Bereid de Valess Milner Gouda

schnitzels 15-20 minuten in de

e

Bereiden

oven (180°C).

Bestrooi de kool met zout en

« Neem ook eens bruinbrood of

ets wraps met avocadodip

meng goed. Klop een dressing

gehalveerde pitabroodjes en

?

van 2 eetlepels olijfolie, de

rooster in een broodrooster.

HOOFDGERECHT

Bereiden

Verhit de olie en fruit hierin

VOOR 4 PERSONEN

CA. 30 MINUTEN

de ui en knoflook. Voeg het

Ci

gehakt toe en bak het rul.

eetl. olie

Bak het paprikapoeder kort

2 uien, gesnipperd

mee. Voeg de tomatenblokjes,

is

2 teentjes knoflook,

kidneybonen en mais toe en

nt :

fijngehakt

warm even door. Breng op

400 g rundergehakt

smaak met zout en peper

1theel. (gerookt)

Verwarm de ovengrill. Verdeel

paprikapoeder

de gehaktvulling over de

400 g (blik) tomatenblokjes

tortillawraps en rol ze op. Leg

400 g (blik) kidneybonen

de wraps in de ovenschaal en

300 g (blik) mais

bestrooi met de kaas. Grati-

4 Banderos Tortilla Wraps

neer in de oven tot de kaas

175 g belegen kaas, geraspt

gesmolten en goudbruin is.

voor de dip:

Maak intussen de avocadodip.

za

lavocado

Halveer de avocado en schep

2 eetl. roomkaas met bieslook

met een lepel het vruchtvlees

uit de schil. Prak het vrucht-

vlees met de roomkaas tot een

k

ovenschaal, ingevet

(2

smeuïge dip. Serveer de wraps

met de avocadodip.

ats

3

BANDEROS

=

Y

LR

EI

MI

NS

on

un

ins

AN

9,

x

ik]

nieuwe

ct

VEEN en

F

VE

Boodschappen | 312020 83