Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 61 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 61
WEEKENDMENU J Bereiden Vietnamese kipsalade met tofu te Meng de mayonaise met de vissaus en het limoensap tot een dressing. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet gaar en TUSSENGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN goudbruin. Schep de kip uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak intussen 4 2 eetl. mayonaise de tofu in het bakvet aan alle kanten leetl. Thaise vissaus goudbruin. Meng de wortel met de kool, 1 eetl. limoensap kip, tofu en de helft van de bosui. Giet de 4 eetl. arachide- of zonnebloemolie dressing erover en meng voorzichtig door 100 g kipfilet, in dunne repen de salade. Trek voorzichtig hele blaadjes 100 g tofu, in dunne repen van de krop sla en verdeel over borden. 1 wortel, julienne gesneden Schep de salade erop en bestrooi met de 100 g Chinese kool, dungesneden pinda's. Serveer direct Al 3 lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes 1 kropje little gem voedingswaarde per persoon | 4 eetl. ongezouten pinda's, grof gehakt 290 kcal, vet 23 g (waarvan verzadigd 3 g). koolhydraten 7 g. eiwit 13 g. : dA keukenpapier vezels 3g. zout 0,6g A PA S ES re a € iur II 1 5 Bd w N De A 18 > Ape J, Es ar we ee ln Um —— “f LT ” N 4 \ 3% Ne ‘ Boodschappen | 312020 63
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 61