Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKENDMENU

J

Bereiden

Vietnamese kipsalade met tofu

te

Meng de mayonaise met de vissaus en

het limoensap tot een dressing. Verhit

de olie en bak hierin de kipfilet gaar en

TUSSENGERECHT VOOR 4 PERSONEN

CA. 15 MINUTEN

goudbruin. Schep de kip uit de pan en laat

uitlekken op keukenpapier. Bak intussen

4

2 eetl. mayonaise

de tofu in het bakvet aan alle kanten

leetl. Thaise vissaus

goudbruin. Meng de wortel met de kool,

1 eetl. limoensap

kip, tofu en de helft van de bosui. Giet de

4 eetl. arachide- of zonnebloemolie

dressing erover en meng voorzichtig door

100 g kipfilet, in dunne repen

de salade. Trek voorzichtig hele blaadjes

100 g tofu, in dunne repen

van de krop sla en verdeel over borden.

1 wortel, julienne gesneden

Schep de salade erop en bestrooi met de

100 g Chinese kool, dungesneden

pinda's. Serveer direct

Al

3 lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes

1 kropje little gem

voedingswaarde per persoon |

4 eetl. ongezouten pinda's, grof gehakt

290 kcal, vet 23 g (waarvan verzadigd

3 g). koolhydraten 7 g. eiwit 13 g.

:

dA

keukenpapier

vezels 3g. zout 0,6g

A

PA

S

ES

re

a



iur

II

1

5

Bd

w

N

De A

18

> Ape

J,

Es

ar

we

ee

ln

Um

——

“f

LT



N

4

\

3%

Ne



Boodschappen | 312020 63