Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SNEL OP TAFEL

Tortellini in romige

paddenstoelensaus

206

HOOFDGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

20 MINUTEN

1 zakje (440 g) tortellini met

kaasvulling

3 eetl. olijfolie

As

4

=

4 sjalotjes, gesnipperd

500 mi slagroom


br

Fe

1 (paddenstoelen)bouillonblokje

500 g gemengde paddenstoelen

of kastanjechampignons,

Mr >

schoongeveegd

LA

100 g Parmezaanse kaas,

#

in flinters

ed

3

1 bosje peterselie, fijngehakt

Bereiden

"Fa

7

Kook de tortellini beetgaar

®

+

Verhit intussen de olijfolie in een

koekenpan en bak hierin de sjalot

et

2 minuten. Voeg de slagroom

het bouillonblokje toe en laat

T

ES

a

5 minuten prutt

e

len op een lage

F4

stand. Snijd de paddenstoelen

Fr

grof en gaar ze 5 minuten mee.

Breng op smaak met zout en

peper. Roer de tor

Min:

door

en bestrooi m

je

kaase

x

& „

peterselie.

(3

PE

120

al, vet 72

waarvan

ver

42 g). koolhydraten

%

808

t 34 g. vezels 6 g,

EJ

zout 5g

Zr

a

==

=

#5

ke

je :

NAT

ONALE

EEK

ZONDER

4

il

VLE

PSE

Ef

Boodschapgen 13

78