Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
|
==
ah
ml
Stic
y toffee pudding met dadels
te
VOOR
STUKS
c
A
M
NL
EN +
MINUTEN OVENTIJD
et
100 g dadels
150 g zachte boter
3 eetl. stroop
200 g bruine basterdsuiker
»
2 eieren
ù
Wi
150 g zelfrijzend bakmeel
leetl. bakpoeder
1theel. kardemompoeder
hijo
100 ml slagroom
CRISPY
D
ak
4 ovenschaaltjes van 12 cm ©, ingevet
+ À
satéprikker
SR
Fe
À
er
”
Bereiden
at
e dadels circ
minuten
en in 100 mi
V
arm
80°
ee
ter
en voor
80
Klop 75
1b
os
stre
p.
Voe
gram suik
toe e
op tot
uch
gehe
el
al klo;
er
een de
eieren toe
he
meel
ak
eder en de
kardemom toe en roer tot een
la
eslag
Voeg
d
eer
s toe
rk
rt
rt
por. Gis
het beslag i
de ov
schaaltjes en bak in d
n
n cir
0 minut
18
ibruin
nelt intussen
r
de re
et
t
de rest va
de sui
en
de rest
e stroop Kook c
dd;
0,
tand
de
uike
is opgelost. V
om
minuut. Neem de
pan
de warn
ebron
kook
k di
ak
meer
re
SL
n in met d
sat
ikker e
giet
ats,
over d
cal
zodat
|
N
u‘
ome
rv
de
ff
ky
AN,
pudding
me
der
an de saus.
5 kcal, v
33g (
raarvai
rzad
koolhydraten 71 g. eiw
ze
zout
t
048
56