Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

|

==

ah

ml

Stic

y toffee pudding met dadels

te

VOOR

STUKS

c

A

M

NL

EN +

MINUTEN OVENTIJD

et

100 g dadels

150 g zachte boter

3 eetl. stroop

200 g bruine basterdsuiker

»

2 eieren

ù

Wi

150 g zelfrijzend bakmeel

leetl. bakpoeder

1theel. kardemompoeder

hijo

100 ml slagroom

CRISPY

D

ak

4 ovenschaaltjes van 12 cm ©, ingevet

+ À

satéprikker

SR

Fe

À

er



Bereiden

at

e dadels circ

minuten

en in 100 mi

V

arm

80°

ee

ter

en voor

80

Klop 75

1b

os

stre

p.

Voe

gram suik

toe e

op tot

uch

gehe

el

al klo;

er

een de

eieren toe

he

meel

ak

eder en de

kardemom toe en roer tot een

la

eslag

Voeg

d

eer

s toe

rk

rt

rt

por. Gis

het beslag i

de ov

schaaltjes en bak in d

n

n cir

0 minut

18

ibruin

nelt intussen

r

de re

et

t

de rest va

de sui

en

de rest

e stroop Kook c

dd;

0,

tand

de

uike

is opgelost. V

om

minuut. Neem de

pan

de warn

ebron

kook

k di

ak

meer

re

SL

n in met d

sat

ikker e

giet

ats,

over d

cal

zodat

|

N

u‘

ome

rv

de

ff

ky

AN,

pudding

me

der

an de saus.

5 kcal, v

33g (

raarvai

rzad

koolhydraten 71 g. eiw

ze

zout

t

048

56