Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 19 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 19
HELD VAN DE MAAND Geroosterde bloemkool Bereiden Bestrijk met de specerijenboter met specerijenboter Meng de boter met 1 eetlepel en bak in het mid: n van de olie, de specerijen, citroenrasp, oven in circa 1 uur gaar en 220 1 theelepel grof zout en peper bruin. Bestrijk de bloemkool BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN Snijd het blad van de bloemkool tussendoor af en toe met het CA. 15 MINUTEN + 1 UUR OVENTIJD en bewaar een paar mooie bakvet. Snijd de achtergehouden bladeren. Laat de bloemkool met bl mk oolbladeren kleiner en leet. zachte boter bespren el met wat citroensap de stronk naar boven rustig in 2 eetl. olijfolie een pan met ruim kokend w ater en olijfolie. Serveer met de 1theel. paprikapoeder zakken en kook circa 10 minuten geroosterde bloemkool. Lekker bij 1 theel. komijnpoeder (djinten) op een lage stand. Schep de vlees of vis. 1theel. korianderzaadpoeder bloemkool uit de pan en laat (ketoembar) uil e ken in een ergiet. Verwarm rasp en sap van Yz citroen de oven voor op 160°C. Snijd 140 I, vet 9 g (waarvan 1 grote bloemkool de bloemkool doormidden en verzadigd 3 g). koolhydraten 8 g, leg de helften met het snijvlak eiwit 5g, Is 6. zout O bakplaat, ingevet naar beneden op de bakplaat. — En + Dt jé "ER ne N 4 ù “x 2 €, % 4 2 É A a ua = ós x Geef die kool wat kleur! appen} 312020 21
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 19