Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 36 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 36

EN an 7 79 À 5 de Le EN Kruidi Een vegetarische maaltijd hoeft niet flauw te smaken. De hartige smaak a van vlees die je mist, kun je oplossen met andere smaakmakers. Zoals wi kruiden: gedroogde kruiden geven 74 on veel aroma af wanneer je ze meekookt in een saus. Stevige verse kruiden als rozemarijn of tijm kun je ook prima B) mee laten koken. Voeg verse kruiden als basilicum, munt of koriander pas u DN vlak voor het serveren toe. é 3 240 G — GROENTE P.P. = > SE RI Gele curry met zoete aardappel, pastinaak en linzen tro HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN Voeg de plakken zoete aardappel en alle groenten toe. Roerbak enkele CA. 20 MINUTEN minuten en voeg dan de kokosmelk 300 g rijst toe. Stoof de groentecurry afgedekt op 3-4 eetl. gele currypasta middelhoge stand in circa 8 minuten 2 zoete aardappels, gaar. Voeg de linzen en limoensap geschild en in plakken naar smaak toe en laat nog 2 minuten 7 2 dikke winterpenen, langer sudderen. Bestrooi de curry geschild en in plakken vlak voor het serveren met de bosui 2 pastinaken, geschild en in plakken en koriander. Serveer met de rijst en 5 150 g (diepvries)sperziebonen, cassave kroepoek afgehaald 100 mi kokosmelk 300 g (blik) linzen, 690 kcal, vet13g (waarvan era afgespoeld en uitgelekt 5 g). koolhydraten 118 g. eiwit 14 g. | sap van 1 limoen vezels 17 g, zout 1,58 4 lente-/bosuitjes, in ringetjes #7 1 bosje koriander Tips . 1 zak cassave kroepoek Restjes rauwe of geblancheerde groenten zijn perfect om te Bereiden verwerken in een curry. « Kook de rijst. Fruit intussen de Geen liefhebber van koriander? currypasta in een wok of hépjespan Gebruik als alternatief een combinatie van peterselie en munt. een paar minuten op een lage stand Boodschappen | 3]

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 36