Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

an

7

79

À

5

de

Le

EN

Kruidi

Een vegetarische maaltijd hoeft niet

flauw te smaken. De hartige smaak

a

van vlees die je mist, kun je oplossen

met andere smaakmakers. Zoals

wi

kruiden: gedroogde kruiden geven

74

on

veel aroma af wanneer je ze meekookt

in een saus. Stevige verse kruiden als

rozemarijn of tijm kun je ook prima

B)

mee laten koken. Voeg verse kruiden

als basilicum, munt of koriander pas

u

DN

vlak voor het serveren toe.

é

3

240 G



GROENTE

P.P.

=

>

SE

RI

Gele curry met zoete aardappel, pastinaak en linzen

tro

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

Voeg de plakken zoete aardappel en

alle groenten toe. Roerbak enkele

CA. 20 MINUTEN

minuten en voeg dan de kokosmelk

300 g rijst

toe. Stoof de groentecurry afgedekt op

3-4 eetl. gele currypasta

middelhoge stand in circa 8 minuten

2 zoete aardappels,

gaar. Voeg de linzen en limoensap

geschild en in plakken

naar smaak toe en laat nog 2 minuten

7

2 dikke winterpenen,

langer sudderen. Bestrooi de curry

geschild en in plakken

vlak voor het serveren met de bosui

2 pastinaken, geschild en in plakken

en koriander. Serveer met de rijst en

5

150 g (diepvries)sperziebonen,

cassave kroepoek

afgehaald

100 mi kokosmelk

300 g (blik) linzen,

690 kcal, vet13g (waarvan era

afgespoeld en uitgelekt

5 g). koolhydraten 118 g. eiwit 14 g.

|

sap van 1 limoen

vezels 17 g, zout 1,58

4 lente-/bosuitjes, in ringetjes

#7

1 bosje koriander

Tips

.

1 zak cassave kroepoek

Restjes rauwe of geblancheerde

groenten zijn perfect om te

Bereiden

verwerken in een curry.

«

Kook de rijst. Fruit intussen de

Geen liefhebber van koriander?

currypasta in een wok of hépjespan

Gebruik als alternatief een

combinatie van peterselie en munt.

een paar minuten op een lage stand

Boodschappen | 3]