Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 49 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 49
x T4 De ve MN Tr a # u. Na æ* 4 r# he afl pt far M à Ar A". od) +, Len Pb N he Je en. p hd Den sb 7 Fi ® se À "A ij | à * ke MM, il . "A = S te es vn ss RS à x” [à ” Ns h À ST EN ae À KS: À à I jk Hi {Hi Hin ei, ro K HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA, 25 MINUTEN 2 eetl. olijfolie 1teentje knoflook, gehalveerd 2 takjes tijm, blaadjes gerist 250 g champignons, Bereiden de maizena glad met 2 eetlepels water. en gehalveerd 350 ml witte wijn Verhit de olijfolie in een koekenpan. oer de aangelengde maizena door 200 g oude kaas, geraspt Snijd de helft van de knoflook in de kaasfondue. Breng op smaak met 200 g mozzarella, geraspt plakjes en bak circa 1 minuut in de zout en peper. Serveer de fondue met 150 g gorgonzola, verbrokkeld olie. Voeg de tijm en champignons toe het stokbrood, de paprika en gebakken 100 g brie, in blokjes en bak 5 minuten. Wrijf intussen de champignons. leetl. maizena fonduepan in met de andere helft van 1 (meergranen)stokbrood, in plakken de knoflook. Schenk vervolgens de wijn 1 rode paprika, in repen in de pan en breng aan de kook. Zet 865 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd op een lagere stand en voeg in kleine 31 g). koolhydraten 41 g. eiwit 42 g. porties al roerend de kazen toe. Roer vezels 3g. zout 3.9 g Boodschappen 312020 51
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 49