Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

x

T4

De

ve

MN

Tr

a

#

u.

Na

æ*

4

r#

he afl

pt

far

M à

Ar

A".

od)

+,

Len

Pb

N

he

Je

en.

p

hd

Den

sb 7

Fi

® se

À

"A

ij

|

à * ke

MM,

il

.

"A

=

S

te

es

vn

ss

RS

à

x”





Ns

h À

ST

EN

ae

À

KS:

À

à

I

jk

Hi

{Hi

Hin

ei,

ro

K

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

CA, 25 MINUTEN

2 eetl. olijfolie

1teentje knoflook, gehalveerd

2 takjes tijm, blaadjes gerist

250 g champignons,

Bereiden

de maizena glad met 2 eetlepels water.

en gehalveerd

350 ml witte wijn

Verhit de olijfolie in een koekenpan.

oer de aangelengde maizena door

200 g oude kaas, geraspt

Snijd de helft van de knoflook in

de kaasfondue. Breng op smaak met

200 g mozzarella, geraspt

plakjes en bak circa 1 minuut in de

zout en peper. Serveer de fondue met

150 g gorgonzola, verbrokkeld

olie. Voeg de tijm en champignons toe

het stokbrood, de paprika en gebakken

100 g brie, in blokjes

en bak 5 minuten. Wrijf intussen de

champignons.

leetl. maizena

fonduepan in met de andere helft van

1 (meergranen)stokbrood, in plakken

de knoflook. Schenk vervolgens de wijn

1 rode paprika, in repen

in de pan en breng aan de kook. Zet

865 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd

op een lagere stand en voeg in kleine

31 g). koolhydraten 41 g. eiwit 42 g.

porties al roerend de kazen toe. Roer

vezels 3g. zout 3.9 g

Boodschappen 312020 51