Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
x
T4
De
ve
MN
Tr
a
#
u.
Na
æ*
4
r#
he afl
pt
far
M à
Ar
A".
od)
+,
Len
Pb
N
he
Je
en.
p
hd
Den
sb 7
Fi
® se
À
"A
ij
|
à * ke
MM,
il
.
"A
=
S
te
es
vn
ss
RS
à
x”
[à
”
Ns
h À
ST
EN
ae
À
KS:
À
à
I
jk
Hi
{Hi
Hin
ei,
ro
K
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
CA, 25 MINUTEN
2 eetl. olijfolie
1teentje knoflook, gehalveerd
2 takjes tijm, blaadjes gerist
250 g champignons,
Bereiden
de maizena glad met 2 eetlepels water.
en gehalveerd
350 ml witte wijn
Verhit de olijfolie in een koekenpan.
oer de aangelengde maizena door
200 g oude kaas, geraspt
Snijd de helft van de knoflook in
de kaasfondue. Breng op smaak met
200 g mozzarella, geraspt
plakjes en bak circa 1 minuut in de
zout en peper. Serveer de fondue met
150 g gorgonzola, verbrokkeld
olie. Voeg de tijm en champignons toe
het stokbrood, de paprika en gebakken
100 g brie, in blokjes
en bak 5 minuten. Wrijf intussen de
champignons.
leetl. maizena
fonduepan in met de andere helft van
1 (meergranen)stokbrood, in plakken
de knoflook. Schenk vervolgens de wijn
1 rode paprika, in repen
in de pan en breng aan de kook. Zet
865 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd
op een lagere stand en voeg in kleine
31 g). koolhydraten 41 g. eiwit 42 g.
porties al roerend de kazen toe. Roer
vezels 3g. zout 3.9 g
Boodschappen 312020 51