Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HELD VAN DE MAAND
Bloemkoolsalade
%% bosje koriander, grof gehakt —
ook afkoelen op keukenpapier.
met krokante ham
Ma bosje peterselie, grof gehakt
Klop de rest van de olie met
en
ven
de citroenrasp, -sap en honing
trÔ
keukenpapier
tot een dressing en breng op
smaak met zout en peper. Hak
Bereiden
de amandelen grof. Schep ze
HOOFD- OF BIJGERECHT
VOOR 4 PERSONEN
Blancheer de bloemkool
samen met de bloemkool, druiven,
CA. 20 MINUTEN
2 minuten in ruim kokend water
kruiden en dressing door elkaar in
f
Pi
met zout. Spoel kort af onder
een grote schaal. Verkruimel de
1 bloemkool, in kleine roosjes
koud water en laat goed uitlekken
ham grof en schep door de salade.
4 eetl. olijfolie
in een vergiet. Verhit een paar
Lekker met gebakken zalm
6-8 plakjes rauwe ham
druppels olie in een koekenpan
50 g blanke amandelen
en bak hierin de plakjes ham om
Lvoedingswaarde per persoon }
rasp en sap van % citroen
en om krokant. Laat uitlekken en
295 kcal, vet 19 g (waarvan
ke 9%
1theel. honing
afkoelen op keukenpapier. Bak
verzadigd 3 g). koolhydraten 17 g
200 g pitloze rode druiven,
de amandelen al omscheppend
eiwit 11 g, vezels 6 g. zout 0,9 g
lichtbruin in het bakvet en laat
gehalveerd
,
zout en bitter:
deze salade
4
heeft het
allemaal
>
D
d’.
en
ee IS
9
v
Si
*
4
e
rr
Fr
Au
#
>
=
>
A
ne,
x
N
4
#4
>
Boodschappen 312020 23