Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HELD VAN DE MAAND

Bloemkoolsalade

%% bosje koriander, grof gehakt —

ook afkoelen op keukenpapier.

met krokante ham

Ma bosje peterselie, grof gehakt

Klop de rest van de olie met

en

ven

de citroenrasp, -sap en honing

trÔ

keukenpapier

tot een dressing en breng op

smaak met zout en peper. Hak

Bereiden

de amandelen grof. Schep ze

HOOFD- OF BIJGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

Blancheer de bloemkool

samen met de bloemkool, druiven,

CA. 20 MINUTEN

2 minuten in ruim kokend water

kruiden en dressing door elkaar in

f

Pi

met zout. Spoel kort af onder

een grote schaal. Verkruimel de

1 bloemkool, in kleine roosjes

koud water en laat goed uitlekken

ham grof en schep door de salade.

4 eetl. olijfolie

in een vergiet. Verhit een paar

Lekker met gebakken zalm

6-8 plakjes rauwe ham

druppels olie in een koekenpan

50 g blanke amandelen

en bak hierin de plakjes ham om

Lvoedingswaarde per persoon }

rasp en sap van % citroen

en om krokant. Laat uitlekken en

295 kcal, vet 19 g (waarvan

ke 9%

1theel. honing

afkoelen op keukenpapier. Bak

verzadigd 3 g). koolhydraten 17 g

200 g pitloze rode druiven,

de amandelen al omscheppend

eiwit 11 g, vezels 6 g. zout 0,9 g

lichtbruin in het bakvet en laat

gehalveerd

,

zout en bitter:

deze salade

4

heeft het

allemaal

>

D

d’.

en

ee IS

9

v

Si

*

4

e

rr

Fr

Au

#

>

=

>

A

ne,

x

N

4

#4

>

Boodschappen 312020 23