Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Na
ns
re
Biefreepjes met cashewnoten,
as
oft
basilicum en kokosrijst
te
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
CA. 30 MINUTEN
300 g (basmati)rijst
170 ml kokosmelk
170 mi kippenbouillon
1
Ma theel. kurkuma (koenjit)
1rode peper
N
ht
4 eetl. zonnebloemolie
2
leetil. gember, fijngehakt
3 sjalotjes, in dunne ringen
2
pr
«
ny
NC
5 teentjes knoflook, geperst
PR
4
2 eetl. bruine basterdsuiker
275 g biefreepjes
{
8
2 eetl. sojasaus
à
1eetl. Thaise vissaus
€
2 bosjes basilicum
x
7
100 g cashewnoten
ie
1limoen, in partjes
2
|
V3
m
A
Eu
en
5
kommetje, ingevet
Bereiden
Kook de rijst afgedekt circa 10 minuten in
de kokosmelk, kippenbouillon en kurkuma
48)
LL
op middelhoge stand, Neem de pan van de
warmtebron en laat circa 10 minuten staan,
tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.
Hak de helft van de rode peper fijn en snijd de
andere helft in ringetjes. Verhit intussen de
olie en bak hierin de fijngehakte rode peper
en de gember circa 2 minuten. Voeg de sjalot
toe en bak lichtbruin. Voeg de knoflook,
basterdsuiker en biefreepjes toe en roerbak
Lp
circa 4 minuten. Voeg de soja- en vissaus
toe en roer goed door. Houd 3 eetlepels
basilicum apart voor de garnering. Voeg de
rest van de basilicum en cashewnoten toe
en bak 1 minuut mee. Vul het kommetje tot
de rand met de rijst. Druk iets aan en keer
vervolgens om op een bord, zodat de rijst
als een bolletje op het bord ligt. Verwijder
Á
het kommetje en herhaal met de rest van de
|
porties. Lepel de biefreepjes en cashewnoten
b
om de rijst heen en garneer met de rest van
de basilicum, rode peper en limoen.
645 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd 6 g).
koolhydraten 70 g. eiwit 31 g. vezels 2 g.
zout 1,7g
Et
61
Boodschappen | 31 2020