Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Na

ns

re

Biefreepjes met cashewnoten,

as

oft

basilicum en kokosrijst

te

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

CA. 30 MINUTEN

300 g (basmati)rijst

170 ml kokosmelk

170 mi kippenbouillon

1

Ma theel. kurkuma (koenjit)

1rode peper

N

ht

4 eetl. zonnebloemolie

2

leetil. gember, fijngehakt

3 sjalotjes, in dunne ringen

2

pr

«

ny

NC

5 teentjes knoflook, geperst

PR

4

2 eetl. bruine basterdsuiker

275 g biefreepjes

{

8

2 eetl. sojasaus

à

1eetl. Thaise vissaus



2 bosjes basilicum

x

7

100 g cashewnoten

ie

1limoen, in partjes

2

|

V3

m

A

Eu

en

5

kommetje, ingevet

Bereiden

Kook de rijst afgedekt circa 10 minuten in

de kokosmelk, kippenbouillon en kurkuma

48)

LL

op middelhoge stand, Neem de pan van de

warmtebron en laat circa 10 minuten staan,

tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.

Hak de helft van de rode peper fijn en snijd de

andere helft in ringetjes. Verhit intussen de

olie en bak hierin de fijngehakte rode peper

en de gember circa 2 minuten. Voeg de sjalot

toe en bak lichtbruin. Voeg de knoflook,

basterdsuiker en biefreepjes toe en roerbak

Lp

circa 4 minuten. Voeg de soja- en vissaus

toe en roer goed door. Houd 3 eetlepels

basilicum apart voor de garnering. Voeg de

rest van de basilicum en cashewnoten toe

en bak 1 minuut mee. Vul het kommetje tot

de rand met de rijst. Druk iets aan en keer

vervolgens om op een bord, zodat de rijst

als een bolletje op het bord ligt. Verwijder

Á

het kommetje en herhaal met de rest van de

|

porties. Lepel de biefreepjes en cashewnoten

b

om de rijst heen en garneer met de rest van

de basilicum, rode peper en limoen.

645 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd 6 g).

koolhydraten 70 g. eiwit 31 g. vezels 2 g.

zout 1,7g

Et

61

Boodschappen | 31 2020