Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 62 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 62
Na ns re Biefreepjes met cashewnoten, as oft basilicum en kokosrijst te HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN 300 g (basmati)rijst 170 ml kokosmelk 170 mi kippenbouillon 1 Ma theel. kurkuma (koenjit) 1rode peper N ht 4 eetl. zonnebloemolie 2 leetil. gember, fijngehakt 3 sjalotjes, in dunne ringen 2 pr « ny NC 5 teentjes knoflook, geperst PR 4 2 eetl. bruine basterdsuiker 275 g biefreepjes { 8 2 eetl. sojasaus à 1eetl. Thaise vissaus € 2 bosjes basilicum x 7 100 g cashewnoten ie 1limoen, in partjes 2 | V3 m A Eu en 5 kommetje, ingevet Bereiden Kook de rijst afgedekt circa 10 minuten in de kokosmelk, kippenbouillon en kurkuma 48) LL op middelhoge stand, Neem de pan van de warmtebron en laat circa 10 minuten staan, tot de rijst al het vocht heeft opgenomen. Hak de helft van de rode peper fijn en snijd de andere helft in ringetjes. Verhit intussen de olie en bak hierin de fijngehakte rode peper en de gember circa 2 minuten. Voeg de sjalot toe en bak lichtbruin. Voeg de knoflook, basterdsuiker en biefreepjes toe en roerbak Lp circa 4 minuten. Voeg de soja- en vissaus toe en roer goed door. Houd 3 eetlepels basilicum apart voor de garnering. Voeg de rest van de basilicum en cashewnoten toe en bak 1 minuut mee. Vul het kommetje tot de rand met de rijst. Druk iets aan en keer vervolgens om op een bord, zodat de rijst als een bolletje op het bord ligt. Verwijder Á het kommetje en herhaal met de rest van de | porties. Lepel de biefreepjes en cashewnoten b om de rijst heen en garneer met de rest van de basilicum, rode peper en limoen. 645 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd 6 g). koolhydraten 70 g. eiwit 31 g. vezels 2 g. zout 1,7g Et 61 Boodschappen | 31 2020
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 62