Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 68 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 68
+ Samosa’s met korianderdip jke naam tro _Makkel : Zuid-Afrikaanse wijnen hebben in Nederland een buitengewoon groot ta VOOR 16 STUKS marktaandeel. Misschien komt het door de Nederlandse connectie met CA. 30 MINUTEN de Kaap. Per slot van rekening was het de VOC die de druivenplant naar Zuid-Afrika heeft gebracht. Aannemelijker is het dat Nederlanders de + 15 MINUTEN OVENTIJD Afrikaanse namen van de wijnproducenten makkelijk kunnen onthouden, 150 g kruimige aardappels, zoals Schoondal, Danie de Wet, Zuydpunt en natuurlijk Hoop Huis. geschild en in blokjes 1 wortel, in kleine blokjes 100 g (diepvries)doperwten 4 eetl. Griekse yoghurt 2 teentjes knoflook, geperst handje koriander, fijngesneden 3 eetl. zonnebloemolie 1 eetl. kerriepoeder Ma theel. komijnzaad of -poeder (djinten) 1ui, gesnipperd 2 cm verse gember, geschild en geraspt 4 vellen filodeeg, ontdooid bakplaat met bakpapier Bereiden Verwarm de oven voor op 200°C = eg Wis Kook de aardappel- en wortelblokjes in circa 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten de doperwten toe en giet daarna af. Meng intussen de yoghurt met een half teentje knoflook en de koriander. Breng op smaak met zout en peper en houd apart. Verhit 8 leetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de kerrie, komijn, ui. gember en de rest van de knoflook circa 2 minuten. Voeg de CE aardappel. wortel en doperwten toe en bak nog 2 minuten. Stamp het geheel Gn grof en breng op smaak met zout en peper. Snijd de vellen filodeeg in de lengte in 4 gelijke repen en bestrijk met zonnebloemolie. Schep op elke rechter um onderhoek 1 eetlepel van de vulling. Vouw de repen deeg driehoeksgewijs ® op tot pakketjes. Leg de driehoekjes op de bakplaat en bak in de oven in circa > 15 minuten goudbruin. Serveer met de in korianderdip. CEES 60 kcal, vet 2 g (waarvan verzadigd 1). koolhydraten 7 g. eiwit 1g 2 vezels 1g. zout -g ® PE SA EA AU N ii 14 en dy 1 70 Boodschappen | 312020
Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 68