Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 70


Hier is pagina 70 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 70 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 70

Soepel & rijk Je kunt deze soepele en rode wijn het beste Man, ochutney schenken bij gerechten of hapjes die passen onder met R aasblokjes de omschrijving ‘smooth & rich’. Denk aan gerijpte tro kaas of gerechten met specerijen. Of misschien wel A De allebei zoals bij de kaasblokjes met mangochutney. VOOR 1 POT Bij de kaaskroketjes draait het juist om de D CA. 50 MINUTEN structuur en het mondgevoel van het gerecht. Die. kan je zeker soepel en rijk van smaak 1grote mango 2 eetl. zonnebloemolie w 1ui, gesnipperd 1teentje knoflook, geperst ay 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt mg à 1cm verse gember, geschild en geraspt Von LE Ma theelepel kaneelpoeder Zi 1 theel. kurkuma (koenjit) 2 eetl. rietsuiker leetl. limoensap Geroosterde blokjes oude of overjarige kaas notenmix Bereiden Schil de mango en snijd het LANTA de vruchtvlees in blokjes. Verhit de rn, Meng 1 eetlepel olijfolie met onnebloemolie in een (steel)pan 1 theclepel gedroogde tijm, met dikke bodem en bak hierin 1theelepel gedroogde rozemarijn de ui, knoflook, rode peper en Ma theelepel knoflookpoeder en gember circa 2 minuten. Voeg de een snuf zeezout. Verdeel 250 kaneel en kurkuma toe en bak nog gram ongebrande noten (pinda's 1 minuut mee. Voeg de mango Pee eet DZ en een scheutje water toe en laat cashewnoten) over een bakplaat a y 30 minuten pruttelen op een lage met bakpapier. Besprenkel met % di. stand. Voeg vervolgens de suiker de kruidenolie en roer door zodat - toe en laat nog circa 10 minuten de olie goed verdeeld is. Bak de ee inkoken, tot het mengsel net zo de Es noten in de oven in circa 8 minuten dik is als jam. Voeg het limoensap knapperig, roer halverwege om. toe en laat afkoelen. Serveer de ET AL CE 005103 chutney met kaasblokjes. CEES } 1095 kcal, vet 71 g (waarvan ver zadigd 35 g). koolhydraten 64 g Hoop Huis Rood eiwit 40 g. vezels 7 g. zout 3,7 g 70 Medium vol, vrugtige rooi wyn % met bessie en pruim aromas en 'n Tip afgeronde spesery afwerking’. Dat Bewaar de chutney goed $ LÀ ÿ is de omschrijving van Hoop Huis afgesloten nog een paar dagen Rood zoals deze vermeld staat op in de koelkast. Lekker bij rijst- en pr: Hopp HUIS het etiket. In deze soepele ‘drôe — kipgerechten, vs rooi’ met zachte tannines uit de Le West-Kaap proef je inderdaad veel bessen met rijpe pruimen en specerijen zoals nootmuskaat. kaneel en kruidnagel 0; 72e

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 70