Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Soepel & rijk

Je kunt deze soepele en rode wijn het beste

Man,

ochutney

schenken bij gerechten of hapjes die passen onder

met

R

aasblokjes

de omschrijving ‘smooth & rich’. Denk aan gerijpte

tro

kaas of gerechten met specerijen. Of misschien wel

A

De

allebei zoals bij de kaasblokjes met mangochutney.

VOOR 1 POT

Bij de kaaskroketjes draait het juist om de

D

CA. 50 MINUTEN

structuur en het mondgevoel van het gerecht. Die.

kan je zeker soepel en rijk van smaak

1grote mango

2 eetl. zonnebloemolie

w

1ui, gesnipperd

1teentje knoflook, geperst

ay

1 rode peper, zaadlijsten

verwijderd en fijngehakt

mg

à

1cm verse gember,

geschild en geraspt

Von

LE

Ma theelepel kaneelpoeder

Zi

1 theel. kurkuma (koenjit)

2 eetl. rietsuiker

leetl. limoensap

Geroosterde

blokjes oude of overjarige kaas

notenmix

Bereiden

Schil de mango en snijd het

LANTA de

vruchtvlees in blokjes. Verhit de

rn,

Meng 1 eetlepel olijfolie met

onnebloemolie in een (steel)pan

1 theclepel gedroogde tijm,

met dikke bodem en bak hierin

1theelepel gedroogde rozemarijn

de ui, knoflook, rode peper en

Ma theelepel knoflookpoeder en

gember circa 2 minuten. Voeg de

een snuf zeezout. Verdeel 250

kaneel en kurkuma toe en bak nog

gram ongebrande noten (pinda's

1 minuut mee. Voeg de mango

Pee eet DZ

en een scheutje water toe en laat

cashewnoten) over een bakplaat

a

y

30 minuten pruttelen op een lage

met bakpapier. Besprenkel met

%

di.

stand. Voeg vervolgens de suiker

de kruidenolie en roer door zodat

-

toe en laat nog circa 10 minuten

de olie goed verdeeld is. Bak de

ee

inkoken, tot het mengsel net zo

de

Es

noten in de oven in circa 8 minuten

dik is als jam. Voeg het limoensap

knapperig, roer halverwege om.

toe en laat afkoelen. Serveer de

ET AL CE 005103

chutney met kaasblokjes.

CEES }

1095 kcal, vet 71 g (waarvan ver

zadigd 35 g). koolhydraten 64 g

Hoop Huis Rood

eiwit 40 g. vezels 7 g. zout 3,7 g

70

Medium vol, vrugtige rooi wyn

%

met bessie en pruim aromas en 'n

Tip

afgeronde spesery afwerking’. Dat

Bewaar de chutney goed

$



ÿ

is de omschrijving van Hoop Huis

afgesloten nog een paar dagen

Rood zoals deze vermeld staat op

in de koelkast. Lekker bij rijst- en

pr:

Hopp HUIS

het etiket. In deze soepele ‘drôe



kipgerechten,

vs

rooi’ met zachte tannines uit de

Le

West-Kaap proef je inderdaad

veel bessen met rijpe pruimen en

specerijen zoals nootmuskaat.

kaneel en kruidnagel

0;

72e