Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
Or "%
Si
wak
Vi
Geroerbakte
'É
x
%
2:
oemkool met
Le
à
cashewnoten
ar
wrö
a
LL.
N
h
Ay
HOOFGERECHT
»
+,
à
VOOR 4 PERSONEN
EAS
CA. 15 MINUTEN
n
u
3
BL
pa
1 eetl. zonnebloemolie
LS
Lui, gesnipperd
300 g vleesreepjes of
vegetarische reepjes, naturel
L
Y2 bloemkool, in stukjes
“«
2 eetl. ketjap manis
leetl. gembersiroop
1 rode peper,
RL
in dunne ringetjes
2 lente-/bosuitjes,
in ringetjes
50 g ongezouten
cashewnoten, grof gehakt
300 g mie
Verhit de olie in een wok of
u
hapjespan en fruit hierin de
A
ui circa 5 minuten. Voeg de
vleesreepjes en bloemkool
mn AT Re.
toe en roerbak 5 minuten
op een hoge stand. Voeg de
v
ketjap. gembersiroop en 2
eetlepels water toe en roerbak
+
een paar minuten langer, tot
4
ee
de bloemkool beetgaar is.
Ds
Voeg de rode peper, bosui en
cashewnoten toe en roerbak
nog circa 2 minuten. Bereid
4°
à 20
intussen de mie en serveer bij
de geroerbakte bloemkool.
PE
on
&
voedingswaarde per persoon }
=
504
0 kat vet 22 £ a
verzadigd 2 g), koolhydraten.
AN
62g. eiwit 32 g. vezels 5g,
L.
zout 0,48
ee
22 Boodschappen | 312020