Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 20 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 20

— Or "% Si wak Vi Geroerbakte 'É x % 2: oemkool met Le à cashewnoten ar wrö a LL. N h Ay HOOFGERECHT » +, à VOOR 4 PERSONEN EAS CA. 15 MINUTEN n u 3 BL pa 1 eetl. zonnebloemolie LS Lui, gesnipperd 300 g vleesreepjes of vegetarische reepjes, naturel L Y2 bloemkool, in stukjes “« 2 eetl. ketjap manis leetl. gembersiroop 1 rode peper, RL in dunne ringetjes 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes 50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt 300 g mie Verhit de olie in een wok of u hapjespan en fruit hierin de A ui circa 5 minuten. Voeg de vleesreepjes en bloemkool mn AT Re. toe en roerbak 5 minuten op een hoge stand. Voeg de v ketjap. gembersiroop en 2 eetlepels water toe en roerbak + een paar minuten langer, tot 4 ee de bloemkool beetgaar is. Ds Voeg de rode peper, bosui en cashewnoten toe en roerbak nog circa 2 minuten. Bereid 4° à 20 intussen de mie en serveer bij de geroerbakte bloemkool. PE on & voedingswaarde per persoon } = 504 0 kat vet 22 £ a verzadigd 2 g), koolhydraten. AN 62g. eiwit 32 g. vezels 5g, L. zout 0,48 ee 22 Boodschappen | 312020

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 20