Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Or "%

Si

wak

Vi

Geroerbakte



x

%

2:

oemkool met

Le

à

cashewnoten

ar

wrö

a

LL.

N

h

Ay

HOOFGERECHT

»

+,

à

VOOR 4 PERSONEN

EAS

CA. 15 MINUTEN

n

u

3

BL

pa

1 eetl. zonnebloemolie

LS

Lui, gesnipperd

300 g vleesreepjes of

vegetarische reepjes, naturel

L

Y2 bloemkool, in stukjes

“«

2 eetl. ketjap manis

leetl. gembersiroop

1 rode peper,

RL

in dunne ringetjes

2 lente-/bosuitjes,

in ringetjes

50 g ongezouten

cashewnoten, grof gehakt

300 g mie

Verhit de olie in een wok of

u

hapjespan en fruit hierin de

A

ui circa 5 minuten. Voeg de

vleesreepjes en bloemkool

mn AT Re.

toe en roerbak 5 minuten

op een hoge stand. Voeg de

v

ketjap. gembersiroop en 2

eetlepels water toe en roerbak

+

een paar minuten langer, tot

4

ee

de bloemkool beetgaar is.

Ds

Voeg de rode peper, bosui en

cashewnoten toe en roerbak

nog circa 2 minuten. Bereid



à 20

intussen de mie en serveer bij

de geroerbakte bloemkool.

PE

on

&

voedingswaarde per persoon }

=

504

0 kat vet 22 £ a

verzadigd 2 g), koolhydraten.

AN

62g. eiwit 32 g. vezels 5g,

L.

zout 0,48

ee

22 Boodschappen | 312020