Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 26 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26

4 Caesarsalade met geroosterde groenten tt LUNCH- OF HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 25 MINUTEN 300 g spitskool of witte kool, in repen 1 ciabattabrood, in blokjes olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngehakt 100 g Parmezaanse kaas | 1krop romainesla of 2 kropjes l little gem, grof gesneden 1 courgette, in linten geschaafd LA 1 bosje radi . in plakjes KEIZE (RAA 4 hardgekookte eieren, gehalveerd / 2 avocado's, in plakjes voor de dressing: sap van 1 citroen 5 eetl. olijfolie CZ 1 theel. mosterd Leetl. mayonaise 2 eetl. crème fraiche of zure room v Bereiden N, f 7 # Bläncheer de repen kool 2 minuten $ in kokend water. Giet ze af, spoel er } = Me koud water over en laat uitlekken. Meng het brood met een scheutje olijfolie @n de helft van de knoflook. m sitinss5:z- = = Rooster het brood ireen droge. hete x A > koekenpan krokant tot croutons en houd apart: Rasp 2 eetlepels Väfide kaas af, Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar met de geraspte \? nt kaas, de rest van de knoflook, zout en en In yo à pur peper“Schep een bestjeolijfolie door de courgettelinten en de koolrepen. mn — 7 en; Rooster ze in een hete grill of koeken pan. Verdeel de sla oyêr diepe botden = 7 me Leg de courgette,/koo!, radis, eteren en avocado erop. Besprenkel met => de dressing en bestrooi de salade met de croutons. Schaaf derestvan de Parmezaanse kaas in flinters en, SE verdeel erover. NS ee pe Cantin er per 730 kcal, vet 44 g (waarvan verzadigd (RS We 12 g). koolhydraten 50 g. eiwit 29 g 31 vezels 9 g. zout 1.6 g {| IN ‚u 28 happen | 312020

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26