Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

Caesarsalade met

geroosterde groenten

tt

LUNCH- OF HOOFDGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

CA. 25 MINUTEN

300 g spitskool of witte kool,

in repen

1 ciabattabrood, in blokjes

olijfolie

3 teentjes knoflook, fijngehakt

100 g Parmezaanse kaas

|

1krop romainesla of 2 kropjes

l

little gem, grof gesneden

1 courgette, in linten geschaafd

LA

1 bosje radi

. in plakjes

KEIZE

(RAA

4 hardgekookte eieren, gehalveerd

/

2 avocado's, in plakjes

voor de dressing:

sap van 1 citroen

5 eetl. olijfolie

CZ

1 theel. mosterd

Leetl. mayonaise

2 eetl. crème fraiche of zure room

v

Bereiden

N,

f

7

#

Bläncheer de repen kool 2 minuten

$

in kokend water. Giet ze af, spoel er

}

=

Me

koud water over en laat uitlekken.

Meng het brood met een scheutje

olijfolie @n de helft van de knoflook.

m

sitinss5:z-

=

=

Rooster het brood ireen droge. hete

x

A

>

koekenpan krokant tot croutons en

houd apart: Rasp 2 eetlepels Väfide

kaas af, Klop de ingrediënten voor de

dressing door elkaar met de geraspte

\?

nt

kaas, de rest van de knoflook, zout en

en

In

yo

à

pur

peper“Schep een bestjeolijfolie door

de courgettelinten en de koolrepen.

mn



7

en;

Rooster ze in een hete grill of koeken

pan. Verdeel de sla oyêr diepe botden

=

7

me

Leg de courgette,/koo!, radis, eteren

en avocado erop. Besprenkel met

=>

de dressing en bestrooi de salade

met de croutons. Schaaf derestvan

de Parmezaanse kaas in flinters en,

SE

verdeel erover.

NS

ee

pe

Cantin

er per

730 kcal, vet 44 g (waarvan verzadigd

(RS

We

12 g). koolhydraten 50 g. eiwit 29 g

31

vezels 9 g. zout 1.6 g

{|

IN

‚u

28

happen | 312020