Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

SE Ye

NS



F3

Dr

x,

D Sn

Dann

|

A

TP

K

asfondue met donker

bier en gepofte knoflook

5

NS

=

220

HOOFDGERECHT

IA

VOOR 4 PERSONEN

ris,

CA

25 MINUTEN

R

+ 45 MINUTEN OVENTIJD

1 bol knoflook

Leetl. olijfolie

350 ml donker bier

300 g jonge kaas, geraspt

300 g oude kaas, geraspt

leet. maizena

400 g rauwkost naar keuze

(radijsjes, tomaatjes, komkommer,

bleekselderij)

MET

50 g ongezouten notenmelange

j

BIER

1stokbrood, in stukjes

x

aluminiumfolie

fonduepan

Voorbereiden

Verwarm de oven voor tot 180°C

Snijd het boven:

je van de

bol knoflook. zodat de teentj

een beetje vrijkomen. Druppel wat

rover en wikkel de bol in

olijfo

in de oven in circa

aluminiumfolie. Pof de knoflook zo

5 minus

‚n zacht

en zoet

Bereiden

Schenk het bier in de f

di

an en

breng aan

e

kook. Zet v

volge

ns

op een lagere stand en

oeg al

roerend in kleine porties de kaas

toe. Knijp de helft van de gepofte

te

ntjes knoflook uit de schil en voeg

toe

aan de kaasfondue. Roer de

maizena glad met 2 eetlepels water

8!

Roer de aangelengde maizena door

de kaasfondue en laat het

heel

al roerend nog 3 minuten z,

tjes

prttel

©

1. Breng op smaak m

t zou

erveer met de rauwkost

en peper

noten en stokbrood.

tn

“sr

885 kcal, vet 56 g (waarvan

Verzadigd 31 g). koolhydraten

elwit 44 givezels 4 g, zout 3,68

Ÿ

er

In