Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 46 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 46

en SE Ye NS — F3 Dr x, D Sn Dann | A TP K asfondue met donker bier en gepofte knoflook 5 NS = 220 HOOFDGERECHT IA VOOR 4 PERSONEN ris, CA 25 MINUTEN R + 45 MINUTEN OVENTIJD 1 bol knoflook Leetl. olijfolie 350 ml donker bier 300 g jonge kaas, geraspt 300 g oude kaas, geraspt leet. maizena 400 g rauwkost naar keuze (radijsjes, tomaatjes, komkommer, bleekselderij) MET 50 g ongezouten notenmelange j BIER 1stokbrood, in stukjes x aluminiumfolie fonduepan Voorbereiden Verwarm de oven voor tot 180°C Snijd het boven: je van de bol knoflook. zodat de teentj een beetje vrijkomen. Druppel wat rover en wikkel de bol in olijfo in de oven in circa aluminiumfolie. Pof de knoflook zo 5 minus ‚n zacht en zoet Bereiden Schenk het bier in de f di an en breng aan e kook. Zet v volge ns op een lagere stand en oeg al roerend in kleine porties de kaas toe. Knijp de helft van de gepofte te ntjes knoflook uit de schil en voeg toe aan de kaasfondue. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water 8! Roer de aangelengde maizena door de kaasfondue en laat het heel al roerend nog 3 minuten z, tjes prttel © 1. Breng op smaak m t zou erveer met de rauwkost en peper noten en stokbrood. tn “sr 885 kcal, vet 56 g (waarvan Verzadigd 31 g). koolhydraten elwit 44 givezels 4 g, zout 3,68 Ÿ er In

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 46