Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tijdens het roosteren in de oven

wordt tofu een beetje knapperig

en trekken de smaken van

de spec

jen er goed in

PITTIG TOFUGEHAKT

MET MIE EN PAKSOI

+ 375 g tofu naturel (pak, AH Biologisch)

® el paprikapoeder (busje 48 g)

* lel komijnpoeder

R

®1tl knoflookpoeder (busje 70 g)

« 1tl uienpoeder

® 1/2 tl keukenzout (pak 1 kilo)

« ó el arachideolie

« 2el ketjap medja (fles 500 ml,

Vanka-Kawat Kaki Tiga)

@ 2 el sambaloelek (flesje 280 g)

®1 paksoi

® 3 saladezuitjes

« 1limoen (schoongeboend)

« 2el Japanse sojasaus

» 250 g Chinese eiermie (pak, Soubry)

« bakpapier

fe

Zar

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat

Ie

de tofu uitlekken en dep heel goeddroog

met keukenpapier. Verkruimel de tofu fijn

je

in een kom.Meng met de paprika-, komijn-,

/

jad

Knoflook- en uienpoeder, het zout en de

rf

EN

helft van de olie. Verspreid over een met

a 1

bakpapier beklede bakplaat en rooster in

DS

W

ca. 25 min. bruin en licht knapperig in het

Wz:

5

midden van de oven. Voeg de ketjap en

lel sambal toe en meng goed. Zet de oven

uit en laat het gehakt nog ca. 5 min. in de

warme oven staan om extra knapperig te Pa

ed

V4

Red

AN

worden.

2 Was ondertussen de paksoi en snijd in

N

A

ETAT Cu Snijd de salade-ui in

is

zo dunmogelijke ringen. Rasp de groene

na

À

schil van de limoen en pers de vrucht uit.

Meng het rasp en sap met de rest van de

PA

a

olie, de rest van de sambal en de Japans

SS

sojasaus tot een dressing.

OS

Sr

NS