Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14

Hier is pagina 14 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tijdens het roosteren in de oven
wordt tofu een beetje knapperig
en trekken de smaken van
de spec
jen er goed in
PITTIG TOFUGEHAKT
MET MIE EN PAKSOI
+ 375 g tofu naturel (pak, AH Biologisch)
® el paprikapoeder (busje 48 g)
* lel komijnpoeder
R
®1tl knoflookpoeder (busje 70 g)
« 1tl uienpoeder
® 1/2 tl keukenzout (pak 1 kilo)
« ó el arachideolie
« 2el ketjap medja (fles 500 ml,
Vanka-Kawat Kaki Tiga)
@ 2 el sambaloelek (flesje 280 g)
®1 paksoi
® 3 saladezuitjes
« 1limoen (schoongeboend)
« 2el Japanse sojasaus
» 250 g Chinese eiermie (pak, Soubry)
« bakpapier
fe
Zar
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat
Ie
de tofu uitlekken en dep heel goeddroog
met keukenpapier. Verkruimel de tofu fijn
je
in een kom.Meng met de paprika-, komijn-,
/
jad
Knoflook- en uienpoeder, het zout en de
rf
EN
helft van de olie. Verspreid over een met
a 1
bakpapier beklede bakplaat en rooster in
DS
W
ca. 25 min. bruin en licht knapperig in het
Wz:
5
midden van de oven. Voeg de ketjap en
lel sambal toe en meng goed. Zet de oven
uit en laat het gehakt nog ca. 5 min. in de
warme oven staan om extra knapperig te Pa
ed
V4
Red
AN
worden.
2 Was ondertussen de paksoi en snijd in
N
A
ETAT Cu Snijd de salade-ui in
is
zo dunmogelijke ringen. Rasp de groene
na
À
schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Meng het rasp en sap met de rest van de
PA
a
olie, de rest van de sambal en de Japans
SS
sojasaus tot een dressing.
OS
Sr
NS