Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33

Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
u
di
El
Au
ul]
li
Le
oen
Li
C2
|
2.
un
ng
AE
me
fi
4
5
E
Pe
pe
=
Vega lasagne
Pas
TA
Ks
#
Frans
FE
#
Pa
æ
M
«2 uien
4
ie
« 2 stengels bleekselderij
St
; el
4.
« 250 g winterpeen
a
«5 el olijfolie
@
ie
« 3 tenen knoflook
« 1 bakje Italiaanse kruiden (20 g)
a
« 2 blikken gepelde tomaten (à 425 g, Mutti)
« 400 g rulstukjes (schaal)
”
«50 gtarwebloem
er
+ 700 ml melk
« ltl gemalen nootmuskaat
« 12 verse lasagnevellen
Wi
« 150 g geraspte kaas voor pasta (zak)
a
« ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)
a
1 Snipper de uien en snijd de bleekselderij en
peen in blokjes van een 2 cm. Verhit 2 el olie
in een hapjespan en bak alle groenten 10 min.
op middelhoog vuur. Blijf goed omscheppen.
we
m
2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal
vi
&
de blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden
en snijd fijn. Voeg de kruiden, knoflook,
ee
150 ml water, de gepelde tomaten en de
rulstukjes toe aan de groenten. Breek de
ok
tomaten met een houten lepel in stukjes en laat
ER
alles met de deksel op de pan 20 min. zachtjes
LUE
koken. Breng op smaak met peper en zout.
3 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit
ed
E
Dj
ondertussen de rest van de olie in een pan,
zl
roer de bloem erdoor en laat op laag vuur
N
5 min. garen tot de bloem licht begint te kleuren.
j
Zet het vuur wat hoger en voeg alroerend in
STOVEN MAAR!
scheuten de melk toe. Voeg de nootmuskaat
Gepelde tomaten nodig
y
in een recept met een
toe en breng op smaak met peper en
ij
ar
Hi
langere bereidingstijd,
eventueel zout. Blijf roeren totdat je een
zoals een stoof- of
bechamelsaus krijgt, dit duurt ca. 10 min.
ne
ovengerecht? Maak het
Ber
2
4 Verdeel wat tomatensaus over de bodem van
jezelf makkelijk met
deze gepelde tomaten
de ovenschaal. Maak nu 3 lagen van steeds
4
w
in blik van Mutti. De
4 lasagnevellen, 1/3 van de tomatensaus en
tomaten worden
1/3 van de bechamelsaus. Verdeel de geraspte
gestoomd en daarna
kaas erover. Bak de lasagne in het midden van
Pe
voorzichtig gepeld,
de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar.
waardoor ze de smaak,
be
geur en kleur hebben
van verse tomaten,
BEVAT p.p. 830 kcal - 48 g eiwit - 35 g vet,
Op-en-top Italiaans dus!
waarvan 12 g verz. « 74 g koolhydraten,
Mutti Pelati
waarvan 21g suikers: 2 g zout 14 g vezels
gepelde tomaten
blik 425 ml € 119
«Prijs p.p. € 3.45