Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

u

di

El

Au

ul]

li

Le

oen

Li

C2

|

2.

un

ng

AE

me

fi

4

5

E

Pe

pe

=

Vega lasagne

Pas

TA

Ks

#

Frans

FE

#

Pa

æ

M

«2 uien

4

ie

« 2 stengels bleekselderij

St

; el

4.

« 250 g winterpeen

a

«5 el olijfolie

@

ie

« 3 tenen knoflook

« 1 bakje Italiaanse kruiden (20 g)

a

« 2 blikken gepelde tomaten (à 425 g, Mutti)

« 400 g rulstukjes (schaal)



«50 gtarwebloem

er

+ 700 ml melk

« ltl gemalen nootmuskaat

« 12 verse lasagnevellen

Wi

« 150 g geraspte kaas voor pasta (zak)

a

« ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

a

1 Snipper de uien en snijd de bleekselderij en

peen in blokjes van een 2 cm. Verhit 2 el olie

in een hapjespan en bak alle groenten 10 min.

op middelhoog vuur. Blijf goed omscheppen.

we

m

2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal

vi

&

de blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden

en snijd fijn. Voeg de kruiden, knoflook,

ee

150 ml water, de gepelde tomaten en de

rulstukjes toe aan de groenten. Breek de

ok

tomaten met een houten lepel in stukjes en laat

ER

alles met de deksel op de pan 20 min. zachtjes

LUE

koken. Breng op smaak met peper en zout.

3 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit

ed

E

Dj

ondertussen de rest van de olie in een pan,

zl

roer de bloem erdoor en laat op laag vuur

N

5 min. garen tot de bloem licht begint te kleuren.

j

Zet het vuur wat hoger en voeg alroerend in

STOVEN MAAR!

scheuten de melk toe. Voeg de nootmuskaat

Gepelde tomaten nodig

y

in een recept met een

toe en breng op smaak met peper en

ij

ar

Hi

langere bereidingstijd,

eventueel zout. Blijf roeren totdat je een

zoals een stoof- of

bechamelsaus krijgt, dit duurt ca. 10 min.

ne

ovengerecht? Maak het

Ber

2

4 Verdeel wat tomatensaus over de bodem van

jezelf makkelijk met

deze gepelde tomaten

de ovenschaal. Maak nu 3 lagen van steeds

4

w

in blik van Mutti. De

4 lasagnevellen, 1/3 van de tomatensaus en

tomaten worden

1/3 van de bechamelsaus. Verdeel de geraspte

gestoomd en daarna

kaas erover. Bak de lasagne in het midden van

Pe

voorzichtig gepeld,

de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar.

waardoor ze de smaak,

be

geur en kleur hebben

van verse tomaten,

BEVAT p.p. 830 kcal - 48 g eiwit - 35 g vet,

Op-en-top Italiaans dus!

waarvan 12 g verz. « 74 g koolhydraten,

Mutti Pelati

waarvan 21g suikers: 2 g zout 14 g vezels

gepelde tomaten

blik 425 ml € 119

«Prijs p.p. € 3.45