Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TR

a;

>

en

es

7

N‘

N

A

d

N

nn

a CL

4

VOOR

à

35

)

=

B

5

5

À a

GT

=

Ba.

4

ë

a

bake met vega

5

ui

Sr

s

lle

n ovengroenten

re

}

NES

ne

Pe

@® Ikilo'tje vastkokende aardappelen (zak)

=

er

+ 600 g ovengroente zoete aardappel,

qi

rode paprika en broccoli (zak)

{

ge

aL

® 2 el olijfolie mild (fles 1 liter)

« 2elras el hanout

N

N

© 350 g vegetarische balletjes

A à

(schaal, koelvers)

« Icitroen

@® 200 g hummus naturel (bakje)

SS

|

« bakpapier

es

|

el

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de

EN

aardappelen schoon, halveer ze en snijd in de

a

lengte in partjes van ca. 2 cm dik.

2 Verdeel de aardappelen samen met de

eN

J

ovengroente over.een met bakpapier beklede

bakplaat. Besprenkelmet de olie en bestrooi

met de ras el hanout, peper en zout. Meng

goed en rooster alles in ca. 30 min. goudgeel

en gaar. Schep na 20 min. om, voeg de

balletjes toe en bak nog 10 min. mee.

4

3 Halveer ondertussen de citroen, pers

de ene helft uit en snijd de andere helft

in parten. Klop de hummus met lel citroensap

en lel water tot een dressing. Neem de

a

bakplaat uit de oven en besprenkel een derde

van de hummusdressing over de groenten.

Serveer met de citroenparten en de rest

van de hummusdressing apart erbij.

BEVAT p.p. 655 kcal - 26 g eiwit « 20 g vet,

waarvan 3 g verz. 83 g koolhydraten,



waarvan 9 g suikers - 2.1g zout +18 g vezels

«Prijs p.p. € 2.35

LE L