Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 30

Hier is pagina 30 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TR
a;
>
en
es
7
N‘
N
A
d
N
nn
a CL
4
VOOR
à
35
)
=
B
5
5
À a
GT
=
Ba.
4
ë
a
bake met vega
5
ui
Sr
s
lle
n ovengroenten
re
}
NES
ne
Pe
@® Ikilo'tje vastkokende aardappelen (zak)
=
er
+ 600 g ovengroente zoete aardappel,
qi
rode paprika en broccoli (zak)
{
ge
aL
® 2 el olijfolie mild (fles 1 liter)
« 2elras el hanout
N
N
© 350 g vegetarische balletjes
A à
(schaal, koelvers)
« Icitroen
@® 200 g hummus naturel (bakje)
SS
|
« bakpapier
es
|
el
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de
EN
aardappelen schoon, halveer ze en snijd in de
a
lengte in partjes van ca. 2 cm dik.
2 Verdeel de aardappelen samen met de
eN
J
ovengroente over.een met bakpapier beklede
bakplaat. Besprenkelmet de olie en bestrooi
met de ras el hanout, peper en zout. Meng
goed en rooster alles in ca. 30 min. goudgeel
en gaar. Schep na 20 min. om, voeg de
balletjes toe en bak nog 10 min. mee.
4
3 Halveer ondertussen de citroen, pers
de ene helft uit en snijd de andere helft
in parten. Klop de hummus met lel citroensap
en lel water tot een dressing. Neem de
a
bakplaat uit de oven en besprenkel een derde
van de hummusdressing over de groenten.
Serveer met de citroenparten en de rest
van de hummusdressing apart erbij.
BEVAT p.p. 655 kcal - 26 g eiwit « 20 g vet,
waarvan 3 g verz. 83 g koolhydraten,
—
waarvan 9 g suikers - 2.1g zout +18 g vezels
«Prijs p.p. € 2.35
LE L