Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 44 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44
he KOKEN & Bu VOOR > Er A 25 & CN L TS TOR EN £ 44 # AR I a » And Pi} Pr: ma ae & & N en Halveer bijvoor- beeld wat plakken #3 parmaham en draai in roosjes. Serveer op de pasta van de vlees- à x eter. Mooi opgelost! = KN Rt 5, IT Pasta met spinazie, MS NS gorgonzola en walnote =’ ‚KS £ 9» 2 | ae, ® lui (netje 500 g) C 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. ® 2 tenen knoflook Snijd de gorgonzola in kleine stukjes. € (netje 250 g) Doe de ongekookte spaghetti met de ui, ra a « 200 g gorgonzola knoflook, gorgonzola, slagroom, het 4 piccante (pakje) bouillonblokje, peper en zout in een grote ® 300 g spaghetti hapjespan. Giet hier 700 ml kokend water D me (pak 500 g) bij en breng op middelhoog vuur aan de ® 250 ml slagroom kook. Laat ca. 6 min. zachtjes doorkoken. (beker, Roer af en toe door. walnoten fijn. Roer het citroenrasp en De Zaanse Hoeve) lel -sap erdoor en breng op smaak met 2 Voeg de spinazie in delen toe en laat al @® 1 groentebouillonblokje omscheppend slinken. Laat 3 min. koken tot versgemalen peper. Verdeel over de borden en bestrooi met de walnoten. Serveer. met. ® 600 g spinazie de pasta bijna gaar is en er een laag van + citroen ca. 3 cm kookvocht over is. de citroenparten. (schoongeboend) 3 Haal de pan van het vuur en laat 5 min. ® 60 g ongebrande staan met de deksel erop. Rasp onder- BEVAT p.p. 780 kcal: 29 geiwit- 45 g vet, walnoten (zak 200 g) tussen de gele schil van de citroen en pers waarvan 24 g verz. +61 g koolhydraten, « grote hapjespan de helft van de vrucht uit. Snijd de andere waarvan 7 g suikers: 2.8 g zout 7 gvezels (@ 30 cm) helft in parten. Hak ondertussen de «Prijs p.p. € 2.25
Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44