Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

he

KOKEN

&

Bu

VOOR

>

Er

A

25

&

CN

L

TS TOR

EN

£

44

#

AR

I

a »

And

Pi}

Pr:

ma

ae

&

&

N

en

Halveer bijvoor-

beeld wat plakken

#3

parmaham en draai in

roosjes. Serveer op de

pasta van de vlees-

à

x

eter. Mooi opgelost!

=

KN

Rt

5,

IT

Pasta met spinazie,

MS

NS

gorgonzola en walnote

=’

‚KS

£ 9»

2

|

ae,

® lui (netje 500 g)

C

1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

® 2 tenen knoflook

Snijd de gorgonzola in kleine stukjes.



(netje 250 g)

Doe de ongekookte spaghetti met de ui,

ra

a

« 200 g gorgonzola

knoflook, gorgonzola, slagroom, het

4

piccante (pakje)

bouillonblokje, peper en zout in een grote

® 300 g spaghetti

hapjespan. Giet hier 700 ml kokend water

D me

(pak 500 g)

bij en breng op middelhoog vuur aan de

® 250 ml slagroom

kook. Laat ca. 6 min. zachtjes doorkoken.

(beker,

Roer af en toe door.

walnoten fijn. Roer het citroenrasp en

De Zaanse Hoeve)

lel -sap erdoor en breng op smaak met

2 Voeg de spinazie in delen toe en laat al

@® 1 groentebouillonblokje

omscheppend slinken. Laat 3 min. koken tot

versgemalen peper. Verdeel over de borden

en bestrooi met de walnoten. Serveer. met.

® 600 g spinazie

de pasta bijna gaar is en er een laag van

+ citroen

ca. 3 cm kookvocht over is.

de citroenparten.

(schoongeboend)

3 Haal de pan van het vuur en laat 5 min.

® 60 g ongebrande

staan met de deksel erop. Rasp onder-

BEVAT p.p. 780 kcal: 29 geiwit- 45 g vet,

walnoten (zak 200 g)

tussen de gele schil van de citroen en pers

waarvan 24 g verz. +61 g koolhydraten,

« grote hapjespan

de helft van de vrucht uit. Snijd de andere

waarvan 7 g suikers: 2.8 g zout 7 gvezels

(@ 30 cm)

helft in parten. Hak ondertussen de

«Prijs p.p. € 2.25