Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44

Hier is pagina 44 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
he
KOKEN
&
Bu
VOOR
>
Er
A
25
&
CN
L
TS TOR
EN
£
44
#
AR
I
a »
And
Pi}
Pr:
ma
ae
&
&
N
en
Halveer bijvoor-
beeld wat plakken
#3
parmaham en draai in
roosjes. Serveer op de
pasta van de vlees-
à
x
eter. Mooi opgelost!
=
KN
Rt
5,
IT
Pasta met spinazie,
MS
NS
gorgonzola en walnote
=’
‚KS
£ 9»
2
|
ae,
® lui (netje 500 g)
C
1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
® 2 tenen knoflook
Snijd de gorgonzola in kleine stukjes.
€
(netje 250 g)
Doe de ongekookte spaghetti met de ui,
ra
a
« 200 g gorgonzola
knoflook, gorgonzola, slagroom, het
4
piccante (pakje)
bouillonblokje, peper en zout in een grote
® 300 g spaghetti
hapjespan. Giet hier 700 ml kokend water
D me
(pak 500 g)
bij en breng op middelhoog vuur aan de
® 250 ml slagroom
kook. Laat ca. 6 min. zachtjes doorkoken.
(beker,
Roer af en toe door.
walnoten fijn. Roer het citroenrasp en
De Zaanse Hoeve)
lel -sap erdoor en breng op smaak met
2 Voeg de spinazie in delen toe en laat al
@® 1 groentebouillonblokje
omscheppend slinken. Laat 3 min. koken tot
versgemalen peper. Verdeel over de borden
en bestrooi met de walnoten. Serveer. met.
® 600 g spinazie
de pasta bijna gaar is en er een laag van
+ citroen
ca. 3 cm kookvocht over is.
de citroenparten.
(schoongeboend)
3 Haal de pan van het vuur en laat 5 min.
® 60 g ongebrande
staan met de deksel erop. Rasp onder-
BEVAT p.p. 780 kcal: 29 geiwit- 45 g vet,
walnoten (zak 200 g)
tussen de gele schil van de citroen en pers
waarvan 24 g verz. +61 g koolhydraten,
« grote hapjespan
de helft van de vrucht uit. Snijd de andere
waarvan 7 g suikers: 2.8 g zout 7 gvezels
(@ 30 cm)
helft in parten. Hak ondertussen de
«Prijs p.p. € 2.25