Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 57
WAT ETEN WE VANDAAG a \ Gnocchi met cavolo nero sh vi en varkensbraadworst LX ei © 2 varkensbraadworsten (schaal 4 stuks) De D 3 el zonnebloemolie (fles liter) « lel venkelzaad (strooier- 28 g, Verstegen) D, « 500 g gnocchi « 800 g cavolo nero roerbakmix (zak 400 g) v4 Ke 1 Verwijder het vel van de worsten. ÿ € Verhit 1 el olie in een, hapjespan en bak 4 5 het worstvlees met het venkelzaad 3 min. si pe x El op middelhoog vuur goudbruin. Druk het 9 7 vlees tijdens hetbakken met een houten Css Pi lepel in stukjes. 5 5 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in F FA een koekenpan en bak de gnocchi 8 min.op De Le middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep Y£ AR u regelmatig om. > 3 Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min:al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper.en zout. en serveer. A + y BEVAT p.p. 530 kcal-21geiwit-22g vet, waarvan 5 g verz. 59 gkoolhydraten, (3 waarvan 3 g suikers» 2. g zout + 5 g vezels En, Ai, »Prijs pp: €2.45 ar LS A na EEP: À 4 £ ® LE FE ee / d a ER ap zu si EN . = > BR ZH
Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 57