Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 57

Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WAT ETEN WE VANDAAG
a \
Gnocchi met cavolo nero
sh
vi
en varkensbraadworst
LX
ei
© 2 varkensbraadworsten (schaal 4 stuks)
De
D 3 el zonnebloemolie (fles liter)
« lel venkelzaad (strooier- 28 g, Verstegen)
D,
« 500 g gnocchi
« 800 g cavolo nero roerbakmix (zak 400 g)
v4
Ke
1 Verwijder het vel van de worsten.
ÿ
€
Verhit 1 el olie in een, hapjespan en bak
4
5
het worstvlees met het venkelzaad 3 min.
si
pe
x
El
op middelhoog vuur goudbruin. Druk het
9
7
vlees tijdens hetbakken met een houten
Css
Pi
lepel in stukjes.
5
5
2 Verhit ondertussen de rest van de olie in
F
FA
een koekenpan en bak de gnocchi 8 min.op
De
Le
middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep
Y£
AR
u
regelmatig om.
>
3 Voeg de roerbakgroente toe aan het
worstvlees en bak 7 min:al omscheppend
op hoog vuur mee. Schep de gnocchi
erdoor, breng op smaak met peper.en zout.
en serveer.
A
+
y
BEVAT p.p. 530 kcal-21geiwit-22g vet,
waarvan 5 g verz. 59 gkoolhydraten,
(3
waarvan 3 g suikers» 2. g zout + 5 g vezels
En,
Ai,
»Prijs pp: €2.45
ar
LS
A
na
EEP:
À
4
£
®
LE
FE
ee
/
d
a
ER
ap
zu
si
EN
.
=
>
BR
ZH