Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WAT ETEN WE VANDAAG

a \

Gnocchi met cavolo nero

sh

vi

en varkensbraadworst

LX

ei

© 2 varkensbraadworsten (schaal 4 stuks)

De

D 3 el zonnebloemolie (fles liter)

« lel venkelzaad (strooier- 28 g, Verstegen)

D,

« 500 g gnocchi

« 800 g cavolo nero roerbakmix (zak 400 g)

v4

Ke

1 Verwijder het vel van de worsten.

ÿ



Verhit 1 el olie in een, hapjespan en bak

4

5

het worstvlees met het venkelzaad 3 min.

si

pe

x

El

op middelhoog vuur goudbruin. Druk het

9

7

vlees tijdens hetbakken met een houten

Css

Pi

lepel in stukjes.

5

5

2 Verhit ondertussen de rest van de olie in

F

FA

een koekenpan en bak de gnocchi 8 min.op

De

Le

middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep



AR

u

regelmatig om.

>

3 Voeg de roerbakgroente toe aan het

worstvlees en bak 7 min:al omscheppend

op hoog vuur mee. Schep de gnocchi

erdoor, breng op smaak met peper.en zout.

en serveer.

A

+

y

BEVAT p.p. 530 kcal-21geiwit-22g vet,

waarvan 5 g verz. 59 gkoolhydraten,

(3

waarvan 3 g suikers» 2. g zout + 5 g vezels

En,

Ai,

»Prijs pp: €2.45

ar

LS

A

na

EEP:

À

4

£

®

LE

FE

ee

/

d

a

ER

ap

zu

si

EN

.

=

>

BR

ZH