Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 51

Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
S
=
ir
„%
5
y
NDAAG
NA
ne
=
1
h
Ca
AS
|
\f
er
mt
dé
:
|
m
h
C
|
Volkorenpasta met broc
Hr
|
S [
„en witte kaas uit de ove
EL
(Ho0FDseREcHT) (4 PERS.) (20 MIN.) (+20 MIN. ce rn (GezonD )
1
|
Î
700 gbroccoli
2 tenen knoflook (netje 250 g)
| I
eu
1prei
bie
tirs
K
- Ipotje Witte-kaasblokjes 45+in olie
PR
#
(265 g, Apetina)
À
« 2el volkorentarwemeel
|
ie
(SE
F
400 ml halfvolle melk
+
;
kun,
ha
ars
#
(pak 500 ml, De Zaanse Hoeve)
*
® 85/grucola(zak)
8
$
+ 300 g biologische volkorenfusilli
}
(pak500 g)
7
17
En
à
« staafmixer
« ronde ovenschaal (#26 cm, ingevet)
sie
%
et
N
Be
5
EN
Fm
A
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd
meme
7 À
.
de broccoli inkleine roosjes. Schil de stronk
7
en snijd in stukjes, Snijd de knoflook fijn.
ig
Er
Was de preien sfijd ook deze fijn. Laat de
N
kaasblokjes uitlekken en vang 2eliolie op.
dr
3
2 Verhit de opgevangen olie in een hapjes-
2
\
Ge
pan en bak de prei, knoflook en de helft van}
)
N
de broccoli 3 min. op laag vuur. Voeg het
AZ
PR
meel toe en laat 2 min. al roerend garen.
#
Voeg de melk toe en breng aan de kook.
Laat 5 min. zachtjes koken. Neem de pan van
Ge
het vuur, voeg de helft van de rucola toe en
pureer met de staafmixer tot een egale saus.
Breng op smaak met peper en eventueel
eed
\ÿ
À
zout.
3 Kook ondertussen de pasta volgenside
Prijsfavorieten
|
?
2.
Onze goedkoopste
aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2
topproducten.
Kook de rest.van de broccoli de laatste
|
#
Bij Albert Heijn hebben
2 min. met de pasta mee. Giet af en laat
B"
we een groot assortiment.
\goed uitlekken.
|
Om daar als Prijsfavoriet
|
uit te komen, lukt je niet
4 Meng de pasta en broccoli met de saus en
kaas en verdeel over de ovenschaal. Bak
[
|
|
zomaar! Alleen producten
van topkwaliteit met een
altijd lage prijs halen de
| ca. 20 min. in het midden van de oven
|
selectie. Inmiddels
|goudbruin en gaar. Serveer met de rest van
\\de rucola
zijn er al meer dan
|
1250 Prijsfavorieten, en het
worden er elke dag meer.
BEVAT p.p.650 kcal :25geiwit.- 31 g vet,
|
Dus als je dit blauwe
Waarvan 6 g verz. : 61 g koolhydraten
duimpje ziet, zit je goed!
waarvan 11g suikers: 0.8 g zout - 13 g vezel
ii
\
Prijs p.p. €11.70.
om!
|
IN
IN
|
all
I
il
|
N
‘