Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ni

{

A

KOKEN

À

VOOR

+

À

00:

RL

Witlofplaattaart

SEAN D

Mel

I

met rode uien brie

gg un amen ern

N

Bi

DEEG =

BLADER

À

NE

2,

fi

F0.

+

® Roomboter

> æ,

bladerdeeg

=

K.

ee

>

2

zu oh

emt

er



u

® Rode uien

4,

+

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Leg 6 plakjes roomboterbladerdeeg

(pak 10 plakjes, diepvries, ontdooid) in een

be

Ne

rechthoek op een met bakpapier beklede

Ri}

bakplaat. Laat ze elkaar iets overlappen en

/l

er

N

À druk de naden goed dicht. Prik met een

N

‚Nork gaatjes in het deeg. Bak 10 min. in het

midden var de oven. Snijd ondertussen

SL

4 rode uien (netje 500 g) in dunne ringen en

® Franse brie

cl

200 g Franse brie 60+ in stukjes. Verhit

#

3 el olijfolie mild (fles 1liter) in een koeken-

Le)

ht

x

pan en bak hierin de ui, el gedroogde

an



oregano (zakje 8 g, Verstegen), peper-en



OREGANO

#

zout 10 min. op middelhoog vuur. Snijd de

N

$

u

onderkant van de stronken van

=

? 500 g witlof en halveer in de lengte. Snijd

de helften in de lengte in repen. Voeg toe

ad

aan de ui en bak 5 min. mee. Schep

Gedroogde

oregano

regelmatig om.Verdeel het groentemengsel

ne

over het-bladerdeeg. Verdeel de brie erover

x.

©

en bak ca. 20 min. in het midden van

€:

de oven.

er

BEVAT pp. 550,kcal - 15 g eiwit - 39 gvet,

N

waarvan9g verz.-33 gkoolhydraten,

zout-4g vezels

® Witlof (los)

pce g suikers «1.8 g

=

+ Prijs p.p. € 1.00

Ve,