Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 60

Hier is pagina 60 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ni
{
A
KOKEN
À
VOOR
+
À
00:
RL
Witlofplaattaart
SEAN D
Mel
I
met rode uien brie
gg un amen ern
N
Bi
DEEG =
BLADER
À
NE
2,
fi
F0.
+
® Roomboter
> æ,
bladerdeeg
=
K.
ee
>
2
zu oh
emt
er
NÀ
u
® Rode uien
4,
+
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Leg 6 plakjes roomboterbladerdeeg
(pak 10 plakjes, diepvries, ontdooid) in een
be
Ne
rechthoek op een met bakpapier beklede
Ri}
bakplaat. Laat ze elkaar iets overlappen en
/l
er
N
À druk de naden goed dicht. Prik met een
N
‚Nork gaatjes in het deeg. Bak 10 min. in het
midden var de oven. Snijd ondertussen
SL
4 rode uien (netje 500 g) in dunne ringen en
® Franse brie
cl
200 g Franse brie 60+ in stukjes. Verhit
#
3 el olijfolie mild (fles 1liter) in een koeken-
Le)
ht
x
pan en bak hierin de ui, el gedroogde
an
(£
oregano (zakje 8 g, Verstegen), peper-en
—
OREGANO
#
zout 10 min. op middelhoog vuur. Snijd de
N
$
u
onderkant van de stronken van
=
? 500 g witlof en halveer in de lengte. Snijd
de helften in de lengte in repen. Voeg toe
ad
aan de ui en bak 5 min. mee. Schep
Gedroogde
oregano
regelmatig om.Verdeel het groentemengsel
ne
over het-bladerdeeg. Verdeel de brie erover
x.
©
en bak ca. 20 min. in het midden van
€:
de oven.
er
BEVAT pp. 550,kcal - 15 g eiwit - 39 gvet,
N
waarvan9g verz.-33 gkoolhydraten,
zout-4g vezels
® Witlof (los)
pce g suikers «1.8 g
=
+ Prijs p.p. € 1.00
Ve,