Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BINNENKIJKEN BIJ...

Oa

A

U

rid

Wie bepaalt wat er op het

menu komt? kelvin: ‘Ellen!’

Ellen: ‘Klopt, maar ik vraag wel heel vaak

waar jetrek in hebt. g van de ro keer is het

A

antwoord dan: doe maariets metkipen

spinazie.”

Kelvin: ‘Maar dat eten we dus bijna nooit,

&

wantEllen vindt dat saai. Zij is creatiever in

de keuken.”

he

Ellen: ‘Ik vind Allerhande echt een leuke

EE =

ES IN

inspiratiebron. Daar haal ik veel recepten

uit. Verder heb ik stapels kookboeken en

vind ik ookop Instagram lekkere gerechten.

Als ik in een restaurantwatfijns heb

gegeten, maak ik het thuis vaak na.”

je recepten voor ontbijt, lunch, dineren

snacks, met een twist om keukendiscussies

VE!

Waarin verschillen jullie het

inde kiem te smoren. Dat gaat verder dan

meest? Ellen: ‘Kelvin eet somsvleesen ik

alleen vlees vervangen. Zo hebben we ook

niet. Ik vind de smaak niet zo lekker en ben.

gekeken wat voor verschillende gerechten

steeds bewuster bezig met wat ik welen niet

je kunt maken met vrijwel dezelfde

wil eten. Kelvin houdt van pittig, het liefst zo

ingrediënten. Voor haar een lichte salade,

W

heet, dat het zweet op zijn voorhoofd staat.

voor hem een voedzame frittata. Kelvin wil

Ellen Hoog & Kelvin de Lang

Ikvind dat verschrikkelijk. Dus gaat hij soms

vaak meer eiwitten eten dan ik. Maar die

stiekem met zijn bord naar de keuken om er

hoefje niet alleen uit vlees te halen, want

KOKEN MET ’N TWIST

een scheut chilisaus overheen te kieperen.”

eiwitten zitten bijvoorbeeld ook in bonen en

Kelvin: ‘Ellen is heel gedisciplineerd als het

peulvruchten.”

Ellen Hoog (35) is tweevoudig

olympisch en tweevoudig

gaat om gezond eten, ook voor onze dochter

wereldkampioen met het

Bowie (2). Ik ben er wat makkelijker in. Des

Hoe betrek je Bowie bij het

Nederlands hockeyelftal en

te fijner is hetdat Ellen zorgtvoorde balans

eten dat je maakt? iten: ‘ze eet

schreef de kookboeken ‘In per-

tussen gezond eten en af en toe de teugels

nu bijnahelemaal metde pot mee. Zelust

fecte conditie’ en ‘Grenzeloos

laten vieren.”

echtalles, heel fijn. Als ik een quinoasalade

gezond’. Samen met haar

man, voormalig voetballer en

met pompoen maak, vindt ze dat ook lekker.

Manchester City scout

Hoe houd je iedereen aan

Ik heb in het begin bewustalleen gezonde

Kelvin de Lang (40). maakte

tafel tevreden? Elten: ‘Ik kookte

dingen gegeven. Want ikwas bang dat

ze ‘Hem versus haar’. Ellen: Er

vaak 3 totaal verschillende gerechten, voor

als we zouden beginnen met croissants

staan 35 recepten in met een

twist voor hem en voor haar.

Bowie, Kelvin en mezelf. Tot ik bedacht: dit

en boterhammen met chocopasta, ze

moet toch makkelijker kunnen? Hoe kan ik

alleen dat nog zou willen. Favoriet is een

Het idee is dat je een basis-

recept maakt en dat vervolgens

de gerechten zo aanpassen dat we allemaal

zoete-aardappelschotel met venkel. En ze

aanvult aan de hand van de

eten wat we lekker vinden? Dat leidde tot

voorkeuren van de verschil

isdol op bonen. Een bakje kidneybonen

ons boek ‘Hem versus haar’. Daarin vind

als snack vindtze heerlijk.’

lende gezinsleden. Zo kan onze

dochter Bowie (2) makkelijk

met ons mee-eten. We geven

ook recepten voor pubers

die ineens full-vegan willen

eten of intensief aan kracht-

training gaan doen.

‘Hem versus haar’ is

verkrijgbaar bij bol.com”

voor € 16.99 (Uitgeverij Becht)

7

Hoog

allerhande