Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 97

Hier is pagina 97 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BINNENKIJKEN BIJ...
Oa
A
U
rid
Wie bepaalt wat er op het
menu komt? kelvin: ‘Ellen!’
Ellen: ‘Klopt, maar ik vraag wel heel vaak
waar jetrek in hebt. g van de ro keer is het
A
antwoord dan: doe maariets metkipen
spinazie.”
Kelvin: ‘Maar dat eten we dus bijna nooit,
&
wantEllen vindt dat saai. Zij is creatiever in
de keuken.”
he
Ellen: ‘Ik vind Allerhande echt een leuke
EE =
ES IN
inspiratiebron. Daar haal ik veel recepten
uit. Verder heb ik stapels kookboeken en
vind ik ookop Instagram lekkere gerechten.
Als ik in een restaurantwatfijns heb
gegeten, maak ik het thuis vaak na.”
je recepten voor ontbijt, lunch, dineren
snacks, met een twist om keukendiscussies
VE!
Waarin verschillen jullie het
inde kiem te smoren. Dat gaat verder dan
meest? Ellen: ‘Kelvin eet somsvleesen ik
alleen vlees vervangen. Zo hebben we ook
niet. Ik vind de smaak niet zo lekker en ben.
gekeken wat voor verschillende gerechten
steeds bewuster bezig met wat ik welen niet
je kunt maken met vrijwel dezelfde
wil eten. Kelvin houdt van pittig, het liefst zo
ingrediënten. Voor haar een lichte salade,
W
heet, dat het zweet op zijn voorhoofd staat.
voor hem een voedzame frittata. Kelvin wil
Ellen Hoog & Kelvin de Lang
Ikvind dat verschrikkelijk. Dus gaat hij soms
vaak meer eiwitten eten dan ik. Maar die
stiekem met zijn bord naar de keuken om er
hoefje niet alleen uit vlees te halen, want
KOKEN MET ’N TWIST
een scheut chilisaus overheen te kieperen.”
eiwitten zitten bijvoorbeeld ook in bonen en
Kelvin: ‘Ellen is heel gedisciplineerd als het
peulvruchten.”
Ellen Hoog (35) is tweevoudig
olympisch en tweevoudig
gaat om gezond eten, ook voor onze dochter
wereldkampioen met het
Bowie (2). Ik ben er wat makkelijker in. Des
Hoe betrek je Bowie bij het
Nederlands hockeyelftal en
te fijner is hetdat Ellen zorgtvoorde balans
eten dat je maakt? iten: ‘ze eet
schreef de kookboeken ‘In per-
tussen gezond eten en af en toe de teugels
nu bijnahelemaal metde pot mee. Zelust
fecte conditie’ en ‘Grenzeloos
laten vieren.”
echtalles, heel fijn. Als ik een quinoasalade
gezond’. Samen met haar
man, voormalig voetballer en
met pompoen maak, vindt ze dat ook lekker.
Manchester City scout
Hoe houd je iedereen aan
Ik heb in het begin bewustalleen gezonde
Kelvin de Lang (40). maakte
tafel tevreden? Elten: ‘Ik kookte
dingen gegeven. Want ikwas bang dat
ze ‘Hem versus haar’. Ellen: Er
vaak 3 totaal verschillende gerechten, voor
als we zouden beginnen met croissants
staan 35 recepten in met een
twist voor hem en voor haar.
Bowie, Kelvin en mezelf. Tot ik bedacht: dit
en boterhammen met chocopasta, ze
moet toch makkelijker kunnen? Hoe kan ik
alleen dat nog zou willen. Favoriet is een
Het idee is dat je een basis-
recept maakt en dat vervolgens
de gerechten zo aanpassen dat we allemaal
zoete-aardappelschotel met venkel. En ze
aanvult aan de hand van de
eten wat we lekker vinden? Dat leidde tot
voorkeuren van de verschil
isdol op bonen. Een bakje kidneybonen
ons boek ‘Hem versus haar’. Daarin vind
als snack vindtze heerlijk.’
lende gezinsleden. Zo kan onze
dochter Bowie (2) makkelijk
met ons mee-eten. We geven
ook recepten voor pubers
die ineens full-vegan willen
eten of intensief aan kracht-
training gaan doen.
‘Hem versus haar’ is
verkrijgbaar bij bol.com”
voor € 16.99 (Uitgeverij Becht)
7
Hoog
allerhande