Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 47

Hier is pagina 47 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Wes,
= A
a”
eN
I
En
%
EKKER
LT
.
>
2e
a
u.
m
ups)
D ”
a
ß
x
F
&<
=
ve
kel
LA
vs.
B
A
>
NN
men
Pe
er
&
+
d
a)
=
ni
B
+,
ew
a
x
{
M
R
ve
&
É
ré
>
a
En
De
ee
N
{
MR,
Br:
Du
j
ge
cd
ur
w
T
ee
pr
5
RE
ee
à.
Es
in
hed
zn
ka
2.7
er
x
Ban ee
N
N
>
EN
u
BE
na
N
%
Se
wi
ÿ
N
+
à
=
2
x“
fx
32
N Tag
#
FLEXTIP
E
Dez
voor een t
elr
HS
D
za met mozzarella
vegetariërs
al
liefhebber
ehpäddenstoelen of salami
want ieder
n heeft
ze
zn eigen hoekje.
[ HOOFDGERECHT À 4 Pers. Ko MIN -20 MIN. OVENTIJD | VOORAF TE MAKEN |
x
1 Verwarmde oven voor op 200°C.
cd. 20 min.in-hetmidden van de oven
+ 400 g gesneden
Verhit een koekenpan of hapjespan
goudbruin engaar. Halveer ondertu:
paddenstoelenmix met.
zonder boter of olie op hoog vuuren
decherrytomaten en meng met
paprika (bakje 2009)
roerbak de paddenstoelen 4=5-min:
slamelangeen de vinaigrette. Ser
« 2rollen pizzadeeg met
tot goudbruin,
=
metdetomaten-rucolasal
tomatensaus (koelvers)
2 Rolde pizzabodems PECH ETC uit
«250 gmozzarella
‘op een met bakpapier beklede Ce
Je kunt de gebakken pizza max
-lel oregano
Duw de bodems met je vingers stevig
-2dagenafgedektin vershoudfol
KE eeen
tegen elkaar, zodat het l'arote plaatpizza
koelkast bewaren. Je kunt’'mna
=
=
romana {salami)
wordt. Bestrijk het pizzadeeg met de
afkoelen ook invriezen en 3 maan
B PER) g cherrytomaten (schaal)
tomatensaus uit de verpakkingen.
bewaren in de vriezer. Warm (be:
* 75 g rucola
3 Snijd de mozzarella in plakjesen
pizza in6-8min. opin deovenop
slamelange (zak)
verdeel over de pizzabodem. Bestrooi
« 3el balsamico
met de oregano.
BEVAT p.p. 935 kcal - 39 g eiwit 38
vinaigrette (fles 250 ml,
4 Beleg de helft van de pizza met de
waarvan 12 g verz. - 101 g koolhydratei
Deli di Paolo)
paddenstoelenmix, beleg de andere helft
waarvan 14 g suikers - 4 g zout
0 g
bakpapier
met de spianata romana. Bak de pizza in
Prijs p.p. € 4.35
N
>
alle: