Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wes,

= A

a”

eN

I

En

%

EKKER

LT

.

>

2e

a

u.

m

ups)

D ”

a

ß

x

F

&<

=

ve

kel

LA

vs.

B

A

>

NN

men

Pe

er

&

+

d

a)

=

ni

B

+,

ew

a

x

{

M

R

ve

&

É



>

a

En

De

ee

N

{

MR,

Br:

Du

j

ge

cd

ur

w

T

ee

pr

5

RE

ee

à.

Es

in

hed

zn

ka

2.7

er

x

Ban ee

N

N

>

EN

u

BE

na

N

%

Se

wi

ÿ

N

+

à

=

2

x“

fx

32

N Tag

#

FLEXTIP

E

Dez

voor een t

elr

HS

D

za met mozzarella

vegetariërs

al

liefhebber

ehpäddenstoelen of salami

want ieder

n heeft

ze

zn eigen hoekje.

[ HOOFDGERECHT À 4 Pers. Ko MIN -20 MIN. OVENTIJD | VOORAF TE MAKEN |

x

1 Verwarmde oven voor op 200°C.

cd. 20 min.in-hetmidden van de oven

+ 400 g gesneden

Verhit een koekenpan of hapjespan

goudbruin engaar. Halveer ondertu:

paddenstoelenmix met.

zonder boter of olie op hoog vuuren

decherrytomaten en meng met

paprika (bakje 2009)

roerbak de paddenstoelen 4=5-min:

slamelangeen de vinaigrette. Ser

« 2rollen pizzadeeg met

tot goudbruin,

=

metdetomaten-rucolasal

tomatensaus (koelvers)

2 Rolde pizzabodems PECH ETC uit

«250 gmozzarella

‘op een met bakpapier beklede Ce

Je kunt de gebakken pizza max

-lel oregano

Duw de bodems met je vingers stevig

-2dagenafgedektin vershoudfol

KE eeen

tegen elkaar, zodat het l'arote plaatpizza

koelkast bewaren. Je kunt’'mna

=

=

romana {salami)

wordt. Bestrijk het pizzadeeg met de

afkoelen ook invriezen en 3 maan

B PER) g cherrytomaten (schaal)

tomatensaus uit de verpakkingen.

bewaren in de vriezer. Warm (be:

* 75 g rucola

3 Snijd de mozzarella in plakjesen

pizza in6-8min. opin deovenop

slamelange (zak)

verdeel over de pizzabodem. Bestrooi

« 3el balsamico

met de oregano.

BEVAT p.p. 935 kcal - 39 g eiwit 38

vinaigrette (fles 250 ml,

4 Beleg de helft van de pizza met de

waarvan 12 g verz. - 101 g koolhydratei

Deli di Paolo)

paddenstoelenmix, beleg de andere helft

waarvan 14 g suikers - 4 g zout

0 g

bakpapier

met de spianata romana. Bak de pizza in

Prijs p.p. € 4.35

N

>

alle: