Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

°

7)

De

#

LS

Ed

à

|

=

Ben

|

\

en

td

je, à

K

7

|

Le

2:

dd

res

[

se

Ke

+

Di

m7

SA

N]

u

AC

||

|

4

"SN

I

=

/

à

ja

a 9

'

\

Pi

“4

Lauwwarme ACC

2

d

re

met groentenuggets

Ÿ

LA

(HOOFDGERECHT }(4 PERS J[15 M }(-+20 MIN. OVENTIJD {VEGETARISCH |

ZAC

1, Verwarm de oven voorop 200 °C.

» 4 elappelciderazijn

Snijddehalveui

heel.dunn

NS

vande azijn, peper en eventueel zout metde

« 1potje gegrilde

ningenen meng ineen.

jemet

staafmixer tot een romige dressing. Snijd de

artisjokken op olie

2elazijn.l:

ederest

ongeschilde appel in kwarten, verw

vande salade maa!

(180.9)

klokhuis en snijd in heel dunne plakjes.

« 1pot witte bonen

2 Laat de

Vang de

‘4 Snijd de babyromaine in del

(360.9)

olie op; Sp:

al

af onder koud

Meng i ineen kom met de Men

edi

« 1 blikje kidneybonen

stromend-wate

ECT RER

ende gemarineerde ui. Verde

(200 9)

vergiet. Dep ze

n spreiduit over

borden.Leghierop de appel en

» 180 9 groentenuggets

een met-bakpapier beklede bakplaat:

artisjok. Verdeel de knapperig

(schaal, koelvers)

Besprenkelmet.2.el van de artisjokolie en

groentenuggets erover en

«125 g crème fraîche

bestrooi met peper en eventueel zout. Bak

vande en CIE ct

« lappel (bijv. jonagold

20 min-in-de oven. Halveer ondertussen

schoongeboend)

de groentenuggets. Schep de-bonen

BEVAT pp. 515 kcal. 139

+2 kropjes babyromaine

halverwege om enleg-de nugdets erbij

aarvan9g verz.: 28 g DATE

* bakpapier.

3 Mengde crème fraîche metde

st van:

waarvan 9 g suikers 1g zout - 12 g vezels

« staafmixer

de olie, de helft vande artisjok, de rest-

B

sp.p.€ 2.45