Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

In stukken gescheurd, kun je

ee

tofu eerst knapperig

goudbruin bakken en daarna

glaceren met een saus. Zo

KOKEN

VOOR

behoudt hij structuur en krijgt

hij een lekkere bite.

5

STICKY TOFU MET

a

PIE

GROENTE EN RIJST

KLEIN)

oem Gr) Camera)

k

@ 300 g basmatirijst (zak 1 kilo),

« 375 g tofu naturel (pakje, AH Biologisch)

N

@ 70 ml zonnebloemolie (fles 1 liter)

ge

Po

+ 800 g wokgroente Japans (zak 400 g)

>

© 2tenen knoflook (netje 250 g)

Ye

er

® 3 el zoete sojasaus (fles 500 ml)

« 2elgembersiroop

= Telrijstazijn (flesje 150:ml, Saitaku)

® 4elchilisaus (fles 700 ml)

« lel maizena

>

:

== 2elseroendeng (potje 10 g, Conimex)

=

- 1 Bereidde rijst volgens de aanwijzingen

op de verpakking. Laat de-tofu 5. min.

uitlekken in een vergiet. Leg eriets zwaars

op omer zoveel mogelijk vocht uit te”

drukken. Verhit 50 mlolie in een koekenpan.

— Dep de tofu droog en:scheu

nn

— handen in ca.óslordige stu

n van ge!

ke =

grootte. Bak de tofu in ca. 10 min op

middelhoog vuur goudbruin en krokant. —

Schep uit de pan en laat uitlekken op

4

keukenpapier.

4

2 Verhit de rest van de olie in een wok

Ek

of hapjespan en roerbak de groente

=

LR

4-6 min. ——



&

A

3 Snijd ondertussen de knoflook heel fijn.

+

= Breng de knoflook, sojasaus, gembersiroop,

==

tazij

chilisaus en 2elwa

0

>

En YW

htjes

Ir

Zelk

>

steelpan aan dekook:Laat 3 min

=

koken en roer met een garde de maizena _—

Fa

vt

fre.

—erd

de saus be:

tte binden. Schep

Fe

À

Ze

de gebakken of

lesaus,schepgoed

N

em en neem van het vuar. Schep derijstin ——

diepe borden of kommen, verdeel de —

Er

groente erover en schep.detofu metsaus —

=

=

erop. Bestrooi met:de seroendeng. 5

En

2

54

re

en

pp.

gen

ap

8

wWaarvan 5 g verz.-84 gkoolhydra

rw

-waarvan 19 g suikers

zout

g vezels

97

Be

+ Prijs p.p. €215 —

Al um