Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 18

Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
In stukken gescheurd, kun je
ee
tofu eerst knapperig
goudbruin bakken en daarna
glaceren met een saus. Zo
KOKEN
VOOR
behoudt hij structuur en krijgt
hij een lekkere bite.
5
STICKY TOFU MET
a
PIE
GROENTE EN RIJST
KLEIN)
oem Gr) Camera)
k
@ 300 g basmatirijst (zak 1 kilo),
« 375 g tofu naturel (pakje, AH Biologisch)
N
@ 70 ml zonnebloemolie (fles 1 liter)
ge
Po
+ 800 g wokgroente Japans (zak 400 g)
>
© 2tenen knoflook (netje 250 g)
Ye
er
® 3 el zoete sojasaus (fles 500 ml)
« 2elgembersiroop
= Telrijstazijn (flesje 150:ml, Saitaku)
® 4elchilisaus (fles 700 ml)
« lel maizena
>
:
== 2elseroendeng (potje 10 g, Conimex)
=
- 1 Bereidde rijst volgens de aanwijzingen
op de verpakking. Laat de-tofu 5. min.
uitlekken in een vergiet. Leg eriets zwaars
op omer zoveel mogelijk vocht uit te”
drukken. Verhit 50 mlolie in een koekenpan.
— Dep de tofu droog en:scheu
nn
— handen in ca.óslordige stu
n van ge!
ke =
grootte. Bak de tofu in ca. 10 min op
middelhoog vuur goudbruin en krokant. —
Schep uit de pan en laat uitlekken op
4
keukenpapier.
4
2 Verhit de rest van de olie in een wok
Ek
of hapjespan en roerbak de groente
=
LR
4-6 min. ——
—
&
A
3 Snijd ondertussen de knoflook heel fijn.
+
= Breng de knoflook, sojasaus, gembersiroop,
==
tazij
chilisaus en 2elwa
0
>
En YW
htjes
Ir
Zelk
>
steelpan aan dekook:Laat 3 min
=
koken en roer met een garde de maizena _—
Fa
vt
fre.
—erd
de saus be:
tte binden. Schep
Fe
À
Ze
de gebakken of
lesaus,schepgoed
N
em en neem van het vuar. Schep derijstin ——
diepe borden of kommen, verdeel de —
Er
groente erover en schep.detofu metsaus —
=
=
erop. Bestrooi met:de seroendeng. 5
En
2
54
re
en
pp.
gen
ap
8
wWaarvan 5 g verz.-84 gkoolhydra
rw
-waarvan 19 g suikers
zout
g vezels
97
Be
+ Prijs p.p. €215 —
Al um