Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

I

KOKEN

VOOR

>

5

x

Zn

A

15

5

ZN

3

a REN

Tweebonenstamppot

met bacon

@® 400 g gesneden snijbonen (zak)

@® 400 g gebroken sperziebonen (zak)

« 800 g aardappelpuree (bak, koelvers)

me

®150 gbacon (Meester & Zn)

+ 2 el grove mosterd

ER

=

À

4

1 Kook de snijbonen met de sperziebonen

3

er

\

in 8 min. beetgaar en giet af.

gt’

ed

2 Verwarm ondertussen de aardappel

puree volgens de aanwijzingen op de

verpakking.

he

3 Snijd de bacon in reepjes. Verhit een

r

koekenpan zonder olie of boter en bak de

bacon in 6min. op middelhoog vuur

Á

goudbruin en krokant.

£

«4

we ©

=

4 Schep de bonen en baconreepjes door

il de aardappelpuree en breng de stamppot

dn

LAM By

JL a op smaak met de mosterd, peper en

ATX

Li

eventueel zout.

4

BEVAT p.p: 340 kcal 15,9 eiwit -12 gvet,

waarvan 6g verz. - 39 gkoolhydraten,

aarvan2g suikers : 2.4 gzout :I1g vezels

ee

+ Prijs p.p. € 2.15

TL

] ik

n

Y

Mi

Fe

a |

LT

|

A

Î

I

Li

allerhande

il

lekkerste doordeweekse

@allerh nde en #allerhande

ook.