Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56

Hier is pagina 56 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
I
KOKEN
VOOR
>
5
x
Zn
A
15
5
ZN
3
a REN
Tweebonenstamppot
met bacon
@® 400 g gesneden snijbonen (zak)
@® 400 g gebroken sperziebonen (zak)
« 800 g aardappelpuree (bak, koelvers)
me
®150 gbacon (Meester & Zn)
+ 2 el grove mosterd
ER
=
À
4
1 Kook de snijbonen met de sperziebonen
3
er
\
in 8 min. beetgaar en giet af.
gt’
ed
2 Verwarm ondertussen de aardappel
puree volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
he
3 Snijd de bacon in reepjes. Verhit een
r
koekenpan zonder olie of boter en bak de
bacon in 6min. op middelhoog vuur
Á
goudbruin en krokant.
£
«4
we ©
=
4 Schep de bonen en baconreepjes door
il de aardappelpuree en breng de stamppot
dn
LAM By
JL a op smaak met de mosterd, peper en
ATX
Li
eventueel zout.
4
BEVAT p.p: 340 kcal 15,9 eiwit -12 gvet,
waarvan 6g verz. - 39 gkoolhydraten,
aarvan2g suikers : 2.4 gzout :I1g vezels
ee
+ Prijs p.p. € 2.15
TL
] ik
n
Y
Mi
Fe
a |
LT
|
A
Î
I
Li
allerhande
il
lekkerste doordeweekse
@allerh nde en #allerhande
ook.