Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 22

Hier is pagina 22 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1groentebouillon- >
4 eetlepels olijfolie
blokje minder zout
bakpapier
&
De
V2 bakje tijm
\
(à 15 gram)
5
600 gram broccoli
staafmixer
2 tenen knoflook
4 takjes rozemarijn
200 gram
(bakje 15 gram
kruimige
aardappelen
a
Imeergranen
boulogne stokbrood
SN
IN
Ir
lui
7
7
>
Vo bakje platte
à
(4
peterselie 5»
Le
(à 15 gram)
100 gram zuivelspread naturel
pe
NN
Haal ondertussen de naaldjes van de takjes
Ÿ
ig
9
rozemarijn en ris de blaadjes van de takjes tijm.
A Snijd deze kruiden fijn en meng met de rest
AARDAPPEL-
vaff de olie. Breng op smaak met peper.
BROCCOLISOEP
MET VOLKOREN-
7
#
KRUIDENCROSTINI
1:
(HA
EN
AN
Le
Li
|
IL
X
2
| Snijd ondertussen de ui in stukken en snijd
1têen knoflook in plakjes. Schil de aardappelen en
snijd in stukjes van ca. 2 cm. Verhit 1 eetlepel olie in
BEVAT pp. 445 kcal : 15 g eiwit - 24 g vet,
eensoeppanen fruit de gesneden knoflook en
h
ui 2minuten op laag vuur. Voeg de aardappelen,
B
waarvan 7 g verz. - 37 g koolhydraten,
waarvan 5 g suikers - 1.3 g zout
het bouillonblokje en 1.1 liter kokend water toe en
breng aan de kook. Zet het vuur laag, laat de soep met
- 10 g vezels - Prijs pp. € 155
de deksel schuin op de pan 5 minuten zachtjes koken.
7
KOOKWEKKER-ALERT Lp EVEN HULP VRAGEN?
=
Si DA
||
Er
®.
)
3
es
=
2
%
a
in
Snijd ondertussen de broccoli in kleine
roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes.
Voeg toe en
kook nog 10 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 °C. |
Snijd het
stokbrood in 12 schuine sneetjes.
Le
g op een met
Neem de crostini uit de oven.
Halveer de
bakpapier beklede bakplaat en
rooster
‘In deze soep vind
tweede teen knoflook, wrijf de crostini ermee in
circa 10 minuten in het midden van de oven.
en besmeer met de kruidenolie.
Fotografie Rolinda Windhorst. styling Leonie Mooren, visagie Niels Wahlers
ik broccoli wél lekker!’