Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1groentebouillon- >

4 eetlepels olijfolie

blokje minder zout

bakpapier

&

De

V2 bakje tijm

\

(à 15 gram)

5

600 gram broccoli

staafmixer

2 tenen knoflook

4 takjes rozemarijn

200 gram

(bakje 15 gram

kruimige

aardappelen

a

Imeergranen

boulogne stokbrood

SN

IN

Ir

lui

7

7

>

Vo bakje platte

à

(4

peterselie 5»

Le

(à 15 gram)

100 gram zuivelspread naturel

pe

NN

Haal ondertussen de naaldjes van de takjes

Ÿ

ig

9

rozemarijn en ris de blaadjes van de takjes tijm.

A Snijd deze kruiden fijn en meng met de rest

AARDAPPEL-

vaff de olie. Breng op smaak met peper.

BROCCOLISOEP

MET VOLKOREN-

7

#

KRUIDENCROSTINI

1:

(HA

EN

AN

Le

Li

|

IL

X

2

| Snijd ondertussen de ui in stukken en snijd

1têen knoflook in plakjes. Schil de aardappelen en

snijd in stukjes van ca. 2 cm. Verhit 1 eetlepel olie in

BEVAT pp. 445 kcal : 15 g eiwit - 24 g vet,

eensoeppanen fruit de gesneden knoflook en

h

ui 2minuten op laag vuur. Voeg de aardappelen,

B

waarvan 7 g verz. - 37 g koolhydraten,

waarvan 5 g suikers - 1.3 g zout

het bouillonblokje en 1.1 liter kokend water toe en

breng aan de kook. Zet het vuur laag, laat de soep met

- 10 g vezels - Prijs pp. € 155

de deksel schuin op de pan 5 minuten zachtjes koken.

7

KOOKWEKKER-ALERT Lp EVEN HULP VRAGEN?

=

Si DA

||

Er

®.

)

3

es

=

2

%

a

in

Snijd ondertussen de broccoli in kleine

roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes.

Voeg toe en

kook nog 10 minuten.

Verwarm de oven voor op 200 °C. |

Snijd het

stokbrood in 12 schuine sneetjes.

Le

g op een met

Neem de crostini uit de oven.

Halveer de

bakpapier beklede bakplaat en

rooster

‘In deze soep vind

tweede teen knoflook, wrijf de crostini ermee in

circa 10 minuten in het midden van de oven.

en besmeer met de kruidenolie.

Fotografie Rolinda Windhorst. styling Leonie Mooren, visagie Niels Wahlers

ik broccoli wél lekker!’