Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 3

Hier is pagina 3 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B
PE
L*
VOORWOORD
a
ik
Ka |
7
2
À
Aardappelcurry
PES
met boerenkool
en kokosmelk
Het recept vind
DEZE MAAND
je hier
Smaken verschillen en daarom hebben
we een aantal populaire recepten zo
gemaakt dat je ze vega én met vlees kunt
maken. Pasta met spinazie en gorgonzola
Lekker flex
is zo al lekker, maar met een beetje ham
erbij is de vleeseter aan tafel ook in zijn
eer en meer Nederlanders
nopjes. Wraps zijn ook handig, want die
ontdekken dat flexitariër zijn
kun je vullen met wat je maar wilt. Als wij
M
best makkelijk en lekker is.
thuis pizza maken, krijgt iedereen in het
Een dagje geen vlees eten is in mijn gezin
gezin zijn eigen hoekje om te beleggen.
eigenlijk al heel normaal geworden. Bij
Zo houden we iedereen blij.
een doordeweeks AGV-gerecht vervangen
we het vlees door vleesvervangers. Bij
Ook ex-hockeyer Ellen Hoog en haar
eenpansgerechten kies ik vaak voor extra
vriend Kelvin de Lang hebben heel
verschillende smaken en eetwensen.
F
veel groenten of voeg ik bijvoorbeeld
bonen of linzen toe. Doordat Quirijn al
Ze maakten er een kookboek over. We
en aantal jaar overtuigd vegetariër is, zijn
mochten bij deze sportieve types binnen-
we vanzelf steeds meer met hem mee gaan
kijken en ze vertelden hoe zij de oplossing
KA
eten. Gelukkig wordt ook de keuze voor
hebben gevonden voor hun verschillende
vegetarisch beleg of lekkere borrelhappen
eetwensen. Met een paar aanpassingen
}
steeds ruimer. De vega bitterbal staat al
kun je elk recept zo maken dat je niet voor
regelmatig op tafel! In dit nummer willen
iedereen apart hoeft te koken. Leuk en
we je graag helpen met heerlijke gerech-
leerzaam!
(
ten, zodat jij zelf bepaalt hoe je het wilt:
met ofzonder vlees, kip en vis.
Ten slotte ook aandacht voor veel lekkere
IS
#/
gerechten onder de € 2.50 met en zonder
vlees. Want bij Albert Heijn kun je met de
Tofu is een vleesvervanger die je echt een
beetje moet ontdekken. Wij vonden het in
Prijsfavorieten ook prima flexen. Dus wat
het begin maar muf smaken. Herken je
jouw uitdaging ook is: ik hoop dat we je
dat? Blader dan gauw naar hier, Door de
met dit nummer veel inspiratie bieden om
stukjes te roosteren, stoven of bakken en
lekker en makkelijk te flexen!
Joyce Bierman werkt al 18 jaar voor
wat soja, sambal of currypasta toe te
Albert Heijn en is verantwoordelijk
voegen geef je veel smaak aan je tofu. Het
voor Allerhande. Ze woont samen met haar
is gezond, goedkoop én nu dus ook nog
man en 3 kinderen. Haar favoriete plek is
de keuken, waar wordt gekookt,
eens heel lekker.
Fotografie Brenda van Leeuwen. coverfotografie Sigurd Kranendonk. styling Laura Vijselaar. foodstyling Bart Stuart
gegeten en bijgepraat.
Je
allerhande