Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Laat tofu eerst goed uitlekk

N

1

á

Door hem daarna te stoven krij

gt hi

I

;

]



e

alle tijd om de toegevoegd

smaken op te nemen.

4

|

2

OENCURRY

She





« 2el arachideolie

« 70g gele curry kruidenpasta

(pakje, Fairtrade Original)

En

« 375. g tofu naturel (pakje, AH Biologisch)

« 400 gpompoenstukjes (zak)

« 1 blik kokosmelk (400-ml, Fairtrade Original)

L

-125gtaugé

«limoen

=

= Snipperdeui. Verhit.deolieineen

| —hapjespan.ofwokenfruit: de currypasta

2 min. op laag vuur. Voeg de uitoe en fruit

3 , 2min.mee.

pe

Ce

FE

2 Laat ondertussen de tofu uitlekken en

N

dep droog met keukenpapier. Snijd in

_ blokjes van ca. 2/2 cmen bestrooi met

peper en zout.

|

3 Zet het vuur middelhoogrvoeg de

&

pompoenstukjes toe en bak 2 min. Voeg

_ de tofublokjes,kokosmelk en 200 ml water

=

- toe, breng aan de kook en laat metde

EL

WP

4

deksel op de pan op laag vuur 15 min:

a

„zachtjes stoven tot-de pompoen gaaris.

>=

bn

Pres

re

7

_Roer regelmatig. Brengopsmaakmet -

Na

LA

E:

- peper en eventueel zout.

=

>

| Re

à

4 Verdeel de curry over diepe bordenen —

nn

N

verdeel de taugé erover. Snijd delinoen in

2

=

parten en serveer erbij. Lekker met_

> NT

——

Koriander.

=

ee

==

==

Se

à

AN

Zine

BEVAT p.p. 475 kcal - 16 g eiwit

40 gvet

waarvan 20 g verz. -11g koolhydrat ene

à

1

4

D

Es

waarvan5 gsuikers-1.3 gzout«4-gvezels

VAS

=>

==

=

Prijs mn

==

_

———

=