Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 16

Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Laat tofu eerst goed uitlekk
N
1
á
Door hem daarna te stoven krij
gt hi
I
;
]
€
e
alle tijd om de toegevoegd
smaken op te nemen.
4
|
2
OENCURRY
She
—
—
« 2el arachideolie
« 70g gele curry kruidenpasta
(pakje, Fairtrade Original)
En
« 375. g tofu naturel (pakje, AH Biologisch)
« 400 gpompoenstukjes (zak)
« 1 blik kokosmelk (400-ml, Fairtrade Original)
L
-125gtaugé
«limoen
=
= Snipperdeui. Verhit.deolieineen
| —hapjespan.ofwokenfruit: de currypasta
2 min. op laag vuur. Voeg de uitoe en fruit
3 , 2min.mee.
pe
Ce
FE
2 Laat ondertussen de tofu uitlekken en
N
dep droog met keukenpapier. Snijd in
_ blokjes van ca. 2/2 cmen bestrooi met
peper en zout.
|
3 Zet het vuur middelhoogrvoeg de
&
pompoenstukjes toe en bak 2 min. Voeg
_ de tofublokjes,kokosmelk en 200 ml water
=
- toe, breng aan de kook en laat metde
EL
WP
4
deksel op de pan op laag vuur 15 min:
a
„zachtjes stoven tot-de pompoen gaaris.
>=
bn
Pres
re
7
_Roer regelmatig. Brengopsmaakmet -
Na
LA
E:
- peper en eventueel zout.
=
>
| Re
à
4 Verdeel de curry over diepe bordenen —
nn
N
verdeel de taugé erover. Snijd delinoen in
2
=
parten en serveer erbij. Lekker met_
> NT
——
Koriander.
=
ee
==
==
Se
à
AN
Zine
BEVAT p.p. 475 kcal - 16 g eiwit
40 gvet
waarvan 20 g verz. -11g koolhydrat ene
à
1
4
D
Es
waarvan5 gsuikers-1.3 gzout«4-gvezels
VAS
=>
==
=
Prijs mn
==
_
———
=