Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 53

Hier is pagina 53 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
„a
|
11
|
|
Nt
aut
n
E VANDAAG
TE
A,
#.
|
rs.
KOKEN
VOOR
lk,
20:
Zwarte-bonenburgers met quino
U
LER >
Ar
spruitjes en pittige tomatensalso
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.)(VEGETARISCH) (LACTOSEVRIJ )( GEZOND )
« 300 g driekleuren-
« 2el Mexicaanse
FF
quinoa
bonenkruiden
11
’
@ 250 g tomaten
(potje 56 g, Euroma)
(schaal 500 9)
« 2el volkoren-
tarwemeel
nk
« 4 sjalotten
® rode peper
® 1 wit scharrelei
=
UE
« limoen
(doos 10 stuks)
« lblik zwarte bonen ® 3 el zonnebloemolie
0% zout (400 g)
(fles liter)
rs
zg
a
« 85 gongezouten
© 500 gspruiten
cashewnoten
» staafmixer
2
+ pureestamper
a M
SE
Js
1 Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen
op de verpakking.
rs
NED
RL
2 Halveer voor de salsa de tomaten en rasp
P:
op de snijkant van een (blok)rasp tot je alleen
het velletje overhoudt (dit gebruik je niet).
Pe
Snipper de sjalotten. Snijd het steeltje van de
rode peper. Halveer de peper in de lengte en
verwijder met een scherp mesje de
zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Boen de
Le
2
limoen schoon en rasp de groene schil.Pers
helft uit en snijd de andere in partjes.Meng
u
Sr
de tomatenpulp met V4 van de sjalot, derode
St
peper, lellimoensap, het limoenrasp sn wat
Pp
BR
peper.
|
3 Doe de bonen injeen vergiet, spoel af en laat
goed uitlekken. Dep droog met keukenpapier.
IR
N
8
Maal de ‘cashewnoten fijn in het bakje van de
staafmixer. Doe in een kom en voeg de bônen,
de helft van de rest van de sjalot, é el quinoa,
=
Nd
Been
de helft van de bonenkruiden, het meel, ei en
id
%
ne»
eventueel zout toe, Stamp grofmet een puree-
U
et
stamper. Vorm met vochtige handen
|
LP
>
4 burgers van het mengsel.
|
D
|
4 Verhit 2.elolie in een grote een en
bak de burgers in 15 min. op middelhoog vuur
zi
|
er
goudbruin en gaar. Keer halverwege
4
voorzichtig, Maak ondertussen ES spruitjes
7 A
Tu
fi
schoon, snijd grote spruiten di
ormidden,
NE:
dj
Verhit de rest van de olie in eehlandere pan
'
N
Ep
van de sjalot
en roerbak de spruiten, de res
a
x
en van de borienkruiden in 8-10 min. |
b
BEVAT p.p. 695 kcal: 24 g chu „28 g vi
ie
|
goudbruin en knapperig gaar
|
waarvan 49 verz. : 78 gkoolhydraten,
A
|
| 5 Serveer deburgers met derest v nde
waarvan 1Ì g suikers - 0.19 zout:1/g vezels
à
MN
fl
IT
quinoa, spruitjes, salsa en |
impe partjes.
»Prijs p.p. €2,20
1
N
I
|
|
{1
(tand
N
|
|
|
I
=
él
Li
al
'
|
|
=
11
Lif