Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

„a

|

11

|

|

Nt

aut

n

E VANDAAG

TE

A,

#.

|

rs.

KOKEN

VOOR

lk,

20:

Zwarte-bonenburgers met quino

U

LER >

Ar

spruitjes en pittige tomatensalso

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.)(VEGETARISCH) (LACTOSEVRIJ )( GEZOND )

« 300 g driekleuren-

« 2el Mexicaanse

FF

quinoa

bonenkruiden

11



@ 250 g tomaten

(potje 56 g, Euroma)

(schaal 500 9)

« 2el volkoren-

tarwemeel

nk

« 4 sjalotten

® rode peper

® 1 wit scharrelei

=

UE

« limoen

(doos 10 stuks)

« lblik zwarte bonen ® 3 el zonnebloemolie

0% zout (400 g)

(fles liter)

rs

zg

a

« 85 gongezouten

© 500 gspruiten

cashewnoten

» staafmixer

2

+ pureestamper

a M

SE

Js

1 Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen

op de verpakking.

rs

NED

RL

2 Halveer voor de salsa de tomaten en rasp

P:

op de snijkant van een (blok)rasp tot je alleen

het velletje overhoudt (dit gebruik je niet).

Pe

Snipper de sjalotten. Snijd het steeltje van de

rode peper. Halveer de peper in de lengte en

verwijder met een scherp mesje de

zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Boen de

Le

2

limoen schoon en rasp de groene schil.Pers

helft uit en snijd de andere in partjes.Meng

u

Sr

de tomatenpulp met V4 van de sjalot, derode

St

peper, lellimoensap, het limoenrasp sn wat

Pp

BR

peper.

|

3 Doe de bonen injeen vergiet, spoel af en laat

goed uitlekken. Dep droog met keukenpapier.

IR

N

8

Maal de ‘cashewnoten fijn in het bakje van de

staafmixer. Doe in een kom en voeg de bônen,

de helft van de rest van de sjalot, é el quinoa,

=

Nd

Been

de helft van de bonenkruiden, het meel, ei en

id

%

ne»

eventueel zout toe, Stamp grofmet een puree-

U

et

stamper. Vorm met vochtige handen

|

LP

>

4 burgers van het mengsel.

|

D

|

4 Verhit 2.elolie in een grote een en

bak de burgers in 15 min. op middelhoog vuur

zi

|

er

goudbruin en gaar. Keer halverwege

4

voorzichtig, Maak ondertussen ES spruitjes

7 A

Tu

fi

schoon, snijd grote spruiten di

ormidden,

NE:

dj

Verhit de rest van de olie in eehlandere pan

'

N

Ep

van de sjalot

en roerbak de spruiten, de res

a

x

en van de borienkruiden in 8-10 min. |

b

BEVAT p.p. 695 kcal: 24 g chu „28 g vi

ie

|

goudbruin en knapperig gaar

|

waarvan 49 verz. : 78 gkoolhydraten,

A

|

| 5 Serveer deburgers met derest v nde

waarvan 1Ì g suikers - 0.19 zout:1/g vezels

à

MN

fl

IT

quinoa, spruitjes, salsa en |

impe partjes.

»Prijs p.p. €2,20

1

N

I

|

|

{1

(tand

N

|

|

|

I

=

él

Li

al

'

|

|

=

11

Lif