Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

æ

it

re

&

#,

+

+:

x

A

N

8

_

FE

Ei

2

FLEXTIPS

>

8

ad

oor de visliefhebber

A

FR

|

stamp,

ok

0 42

[5 >

ev

ig in combina-

2

à

9

lm.

Kd

R

met gerookte

RC

jd in ree

pjes en

va

eer ernaast

ks

3 +

… en de vleeseter

fi

nr

À

Pr

5

Je kunt bij d

4

Ren

\

En

stamppot ook goed

Ba?

»,7

er

lt

ih

uitgeb:

n

n

+

3

0

LU

geven. Laat even op

velde

id,

keukenpapier uit-

ad

]

n,

imel en

r ernaasl

Hed

ya)

ode

Æ

R

4

NE

==

ek «4

dd

D

“>,

2

ar

ES

LE

A

ar

LS

bk

ae

ges

dE

u

N

N

PR

ar

Pr

ur

=

ws:

IS

EEN

Sr

Pre

#

x“

en

En

=

a

ni

N

ES

ES

un

ES

ET

=,



IL

2

ms

3

Fi

EI

ad

8

|

ke

so

À

Fr

ak

8

£

Witlofstamppot met

=

2e

Friese nagelkaas

Gi

m

ei

au vun u Jon nenn

=



aid

=

==

®1kilo

iets kruimtge

1 Verwarm de oven voor op 230 °C.

aardappelen

Schil de aardappelen, snijd in gelijke

®1kilo witlof

stukken en kook in een ruime pan met.

® 50 g roomboter

een laagje water met zout in 20 min. gaar:

(pakje 250 g,

2 Snijd ondertussen de onderkant van de

De Zaanse Hoeve)

stronken witlof-en‘halveerin-de lengte:

4 Gietde aardappelen af‚stamp fij

iidenbouillonblokje

Verwijder de harde kern. Snijd de-helften

schep door het witlof. Schep het mengsel —

125:ml-ereme fraiche

in.de breedte in plakken van2.cmdik:

inde ovenschaal. Verdeel de plakken kaas

=Yatlnootmuskaat

3 Verhit de helft van de boter in een grote

en derest van de boter in stukjes erover.

=

« 4 plakken Friese

hapjespan en bak het witlof 2 min-op:

Zet de grillstand van de oven aan en gril

nagelkaas

middelhoog vuur. Verkruimel het

6-8 min: of totdat. de kaas mooi gesmolten

kruidenbouillonblokje erboven, voeg

en goudbruin is.

IE (20x30 cm)

:

50 ml water toe en laat het met-de deksel:

=

op de pan 8 min.op laag vuur stoven:

BEVAT p.p. 485 kcal - 14 geiwit- 26 g vet,

Schep de crème fraîche erdoor. Breng

waarvan 17 g verz. : 45 g koolhydraten,

=

op smaak metde nootmuskaat en

waarvan 9g suikers -1.1g zout-7 g vezels

mn

=

=

versgemalen peper.

LN eN oM OR)



in

Zn miss

==



=

== SE