Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 43

Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
æ
it
re
&
#,
+
+:
x
A
N
8
_
FE
Ei
2
FLEXTIPS
>
8
ad
oor de visliefhebber
A
FR
|
stamp,
ok
0 42
[5 >
ev
ig in combina-
2
à
9
lm.
Kd
R
met gerookte
RC
jd in ree
pjes en
va
eer ernaast
ks
3 +
… en de vleeseter
fi
nr
À
Pr
5
Je kunt bij d
4
Ren
\
En
stamppot ook goed
Ba?
»,7
er
lt
ih
uitgeb:
n
n
+
3
0
LU
geven. Laat even op
velde
id,
keukenpapier uit-
ad
]
n,
imel en
r ernaasl
Hed
ya)
ode
Æ
R
4
NE
==
ek «4
dd
D
“>,
2
ar
ES
LE
A
ar
LS
bk
ae
ges
dE
u
N
N
PR
ar
Pr
ur
=
ws:
IS
EEN
Sr
Pre
#
x“
en
En
=
a
ni
N
ES
ES
un
ES
ET
=,
—
IL
2
ms
3
Fi
EI
ad
8
|
ke
so
À
Fr
ak
8
£
Witlofstamppot met
=
2e
Friese nagelkaas
Gi
m
ei
au vun u Jon nenn
=
—
aid
=
==
®1kilo
iets kruimtge
1 Verwarm de oven voor op 230 °C.
aardappelen
Schil de aardappelen, snijd in gelijke
®1kilo witlof
stukken en kook in een ruime pan met.
® 50 g roomboter
een laagje water met zout in 20 min. gaar:
(pakje 250 g,
2 Snijd ondertussen de onderkant van de
De Zaanse Hoeve)
stronken witlof-en‘halveerin-de lengte:
4 Gietde aardappelen af‚stamp fij
iidenbouillonblokje
Verwijder de harde kern. Snijd de-helften
schep door het witlof. Schep het mengsel —
125:ml-ereme fraiche
in.de breedte in plakken van2.cmdik:
inde ovenschaal. Verdeel de plakken kaas
=Yatlnootmuskaat
3 Verhit de helft van de boter in een grote
en derest van de boter in stukjes erover.
=
« 4 plakken Friese
hapjespan en bak het witlof 2 min-op:
Zet de grillstand van de oven aan en gril
nagelkaas
middelhoog vuur. Verkruimel het
6-8 min: of totdat. de kaas mooi gesmolten
kruidenbouillonblokje erboven, voeg
en goudbruin is.
IE (20x30 cm)
:
50 ml water toe en laat het met-de deksel:
=
op de pan 8 min.op laag vuur stoven:
BEVAT p.p. 485 kcal - 14 geiwit- 26 g vet,
Schep de crème fraîche erdoor. Breng
waarvan 17 g verz. : 45 g koolhydraten,
=
op smaak metde nootmuskaat en
waarvan 9g suikers -1.1g zout-7 g vezels
mn
=
=
versgemalen peper.
LN eN oM OR)
—
in
Zn miss
==
—
=
== SE