Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Albert Heijn Folder 28.02.2021

Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 43

# æ it re & #, + +: x A N 8 _ FE Ei 2 FLEXTIPS > 8 ad oor de visliefhebber A FR | stamp, ok 0 42 [5 > ev ig in combina- 2 à 9 lm. Kd R met gerookte RC jd in ree pjes en va eer ernaast ks 3 + … en de vleeseter fi nr À Pr 5 Je kunt bij d 4 Ren \ En stamppot ook goed Ba? »,7 er lt ih uitgeb: n n + 3 0 LU geven. Laat even op velde id, keukenpapier uit- ad ] n, imel en r ernaasl Hed ya) ode Æ R 4 NE == ek «4 dd D “>, 2 ar ES LE A ar LS bk ae ges dE u N N PR ar Pr ur = ws: IS EEN Sr Pre # x“ en En = a ni N ES ES un ES ET =, — IL 2 ms 3 Fi EI ad 8 | ke so À Fr ak 8 £ Witlofstamppot met = 2e Friese nagelkaas Gi m ei au vun u Jon nenn = — aid = == ®1kilo iets kruimtge 1 Verwarm de oven voor op 230 °C. aardappelen Schil de aardappelen, snijd in gelijke ®1kilo witlof stukken en kook in een ruime pan met. ® 50 g roomboter een laagje water met zout in 20 min. gaar: (pakje 250 g, 2 Snijd ondertussen de onderkant van de De Zaanse Hoeve) stronken witlof-en‘halveerin-de lengte: 4 Gietde aardappelen af‚stamp fij iidenbouillonblokje Verwijder de harde kern. Snijd de-helften schep door het witlof. Schep het mengsel — 125:ml-ereme fraiche in.de breedte in plakken van2.cmdik: inde ovenschaal. Verdeel de plakken kaas =Yatlnootmuskaat 3 Verhit de helft van de boter in een grote en derest van de boter in stukjes erover. = « 4 plakken Friese hapjespan en bak het witlof 2 min-op: Zet de grillstand van de oven aan en gril nagelkaas middelhoog vuur. Verkruimel het 6-8 min: of totdat. de kaas mooi gesmolten kruidenbouillonblokje erboven, voeg en goudbruin is. IE (20x30 cm) : 50 ml water toe en laat het met-de deksel: = op de pan 8 min.op laag vuur stoven: BEVAT p.p. 485 kcal - 14 geiwit- 26 g vet, Schep de crème fraîche erdoor. Breng waarvan 17 g verz. : 45 g koolhydraten, = op smaak metde nootmuskaat en waarvan 9g suikers -1.1g zout-7 g vezels mn = = versgemalen peper. LN eN oM OR) — in Zn miss == — = == SE

Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 43