Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 99

Hier is pagina 99 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
=
BINNENKIJKEN BIJ...
Ag
Uit: ‘Hem versus haar’
Fish & chips
Q
« olie (om inte
Voor haar
E77}
DE.
frituren)
« l grote zoete
À
4
« | winterwortel
aardappel (in dunne
|
+
+ 1komkommer
frietjes gesneden)
À
- lelolijfolie
« 4-5 grote broccoli-
« Va el azijn
roosjes (in stukken
« 75 g zelfrijzend
van ca. 3 cm dik)
Jak
bakmeel
« \t| Hollandse
« lel kurkuma
ovengroentekruiden
« 100 ml bruiswater
Voor hem
Fr
« 2tlgerookte-
« |grote vastkokende
paprikapoeder
aardappel (in
4
* 2el chilisaus
dunne frietjes
+ 2el(vegan)
gesneden)
mayonaise
« 100 g kabeljauwfilet
"#
- frituurpan
(in stukken van
40]
ca. 3cm dik)
« tl viskruiden
ELLENS BOEK WINNEN?
Mail ons jouw basisrecept mét
Voor hem en haar
Frituur de broccoli 4-5 min. Laat uitlekken
tip voor een twist hoe je het
recept makkelijk anders
1 Verhit de frituurolie tot 160 °C. Spoel de
op keukenpapier.
maakt en maak kans op een
zoete-aardappelfrietjes en aardappel-
exemplaar van ‘Hem versus
3 Frituur de zoete-aardappelfrietjes nog
frietjes goed af om het meeste zetmeel te
eens 3-5 min. Laat uitlekken en schep om
haar’. Stuur een mailtje naar:
verwijderen en dep ze droog. Frituur de
met lil gerookte-paprikapoeder en zout.
[email protected] of
doe mee via de winactie op
frietjes om beurten 5 min. voor en laat ze
Serveer met de wortel-komkommersalade,
uitlekken. Verhit de frituurolie tot 175-180 °C.
onze Instagram en Facebook.
chilisaus en een klodder mayonaise.
Meedoen kan t/m 18 maart. op
2 Schrap de wortel en schaaf hem met
19 maart maken we de winnaar
bekend! Kijk voor de actievoor-
behulp van een dunschiller in dunne linten.
BEVAT p.p. 855 kcal 12 g eiwit
Verwijder de zaadlijsten van de komkommer
“53 g vet, waarvan óé g verz.
waarden op: ah.nl/allerhande/
actievoorwaarden/ellenhoog
en schaaf ook in dunne linten.
* 75 gkoolhydraten, waarvan 22 g suikers
29 gzout-14g vezels - Prijs p.p. € 2.55
3 Maak een dressing van de olijfolie en azijn
en breng op smaak met peper en zout.
Voor hem
Schep de wortel en komkommer om met
de dressing en houd apart.
1 Kruid de kabeljauwstukken met de viskruiden.
4 Doe voor het beslag het zelfrijzend
Wentel ze door het beslag en laat het overtollige
bakmeel met de kurkuma in een kom.
beslag eraf druipen. Frituur de kabeljauw
Waar kunnen we jullie
Schenk V van het bruiswater erbij en roer
4 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
’s nachts voor wakker
door elkaar. Herhaal dit tot je al het
2 Frituur de aardappelfrietjes nog eens
maken? iten: ‘Voor pizza met
bruiswater gebruikt hebt.
3-5 min. Laat uitlekken en schep om met
spruitjes en gorgonzola.”
\tl gerookte-paprikapoeder en zout. Serveer
Kelvin: ‘Voor bao buns, pannenkoeken
Voor haar
de fish & chips met de wortel-komkommer-
en zeker ook pizza.”
1 Breng een pan water met wat zout aan
salade, chilisaus en een klodder mayonaise.
Ellen: ‘Door ons sportverleden zijn we
de kook en kook de broccoli 5 min.
allebei nogal competitiefingesteld, ook
2 Dep droog met een schone theedoek
BEVAT p.p. 880 kcal - 28 g eiwit - 52 g vet.
een discussie willen we winnen.”
en bestrooi met de tuinkruiden. Wentel de
waarvan é g verz. 70 g koolhydraten,
Kelvin: ‘Maar die hebben we nu dus niet
broccoli door het beslag en laat het
waarvan 14 g suikers - 2.9 g zout: 11g vezels
Foodfotografie Mitchell van Voorbergen. fotografie Arjaan Hamel
meer. Althans, niet meer in de keuken …
overtollige beslag eraf druipen.
-Prijsp.p. €385
allerhande