Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38

Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MOKKA-HAVERMOUT
BOERENKOOLSALADE
2 Rooster de laatste 6 min. de walnoten
MET BIET, INGELEGDE UI
naast de wortel mee in de oven.
EN GEITENKAAS
3 Laat de wortelen walnoten iets afkoelen.
« 600 ml ongezoete
+ 250 g doosjevol
Pers de halve citroen uit. Doe de wortel,
haverdrink
kersen (diepvries)
walnoten, knoflook, harissa, yoghurt en
« 150 g havermout
« 2el cacaopoeder
Lel citroensap in de keukenmachine of het
« 2 sticks espresso-
« 30 g extra pure
bakje van de staafmixer en maal tot een
* lrode ui
oploskoffie
chocola 70%
spread. Breng op smaak met peper en
* 2el wittewijnazijn
zout. Verwarm de naanbroden volgens
« 4el pomegranate saus
1 Breng in een pan de haverdrink met de
de aanwijzingen op de verpakking.
(flesje 248 g. Mezeast)
havermout en espresso-oploskoffie aan
4 Besmeer het naanbrood met de
« 500 g biologische gekookte bieten
de kook. Laat op laag vuur in IO min. gaar
wortelspread. Snijd de peterselie fijn.
« 2 sneetjes volkorenbrood
worden.
Bestrooi de spread met de granaatappel-
« 2el olijfolie
2 Breng ondertussen de bevroren kersen in
pitjes en peterselie.
« lbakje munt (15 g)
een steelpan aan de kook. Laat op laag
« lbakje platte peterselie (15 g)
vuur 3 min. koken.
Je kunt de spread 3 dagen van tevoren
« 150 g gesneden boerenkool (zak)
3 Roer de cacaopoeder door de haver-
bereiden. Bewaar in een afgesloten bakje
« 125 g verse geitenkaas naturel 45+
mout en verdeel over kommen. Verdeel de
in de koelkast.
(pakje, koelvers)
kersen erover en schaaf de chocolade
« bakpapier
erover. Lekker met ahornsiroop.
BEVAT pp. 325 kcal: 9 g eiwit - 15 g vet.
waarvan 2 g verz. « 36 g koolhydraten.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
waarvan 9 g suikers - 0.5 g zout
de rode ui in dunne halve ringen en meng
BEVAT pp. 315 kcal -8 g eiwit - 9 g vet,
waarvan 3 g verz. 46 g koolhydraten,
-6 g vezels: Prijs pp. €145
met de azijn, lel pomegranate saus, peper
waarvan 14 g suikers - 0.2 g zout
en eventueel zout. Laat staan tot gebruik.
9 g vezels - Prijs p.p. € 1.00
2 Snijd ondertussen de bieten in dunne
TIJGERBOL VEGA
plakjes en meng met 2 el pomegranate
FILET AMERICAIN MET
saus. Snijd de sneetjes brood in stukjes van
WINTERPEEN-
RODE UI EN PLAK JES El
ca. lem en meng met l el olie. Verdeel de
WALNOOTSPREAD
bieten en broodstukjes over een met
OP NAANBROOD
bakpapier beklede bakplaat en bestrooi
met peper en eventueel zout. Rooster
* 4 eieren
ca. 15 min. in het midden van de oven.
« Ì kleine rode ui
Schep halverwege om.
« 4 tijgerbollen
3 Snijd ondertussen de munt en peterselie
« 300 g winterpeen
« 150 g vegetarische filet americain
fijn. Meng de boerenkool met de kruiden,
« Lel olijfolie
« 2elmayonaise
de rest van de olie, peper en zout en kneed
* 2 tl gemalen koriander
« 2el augurkenblokjes
met je handen ca. 1min. goed door totdat
« 50 g ongebrande walnoten
de boerenkool iets slinkt.
+ V2 citroen
1 Kook de eieren in 7 min. bijna hard.
4 Meng de boerenkool met de biet,
« 2 tenen knoflook
Laat schrikken. pel ze en snijd in plakjes.
ingelegde ui (inclusief het vocht) en verdeel
« 3 tl milde harissa (potje 230 g. Soug)
Snipper ondertussen de ui zeer fijn.
over een schaal. Verdeel de geitenkaas en
« 150 ml milde yoghurt
2 Snijd de tijgerbollen overlangs door-
brooderoutons erover en schep voorzichtig
« 4 mininaanbroden garlic & coriander
midden. Besmeer de onderste helften met
om. Besprenkel met de rest van de
« Vs bakje platte peterselie (à 15 g)
de vegetarische filet americain en de
pomegranate saus.
« 100 g granaatappelpitjes
bovenste helften met de mayonaise.
© VEGAN TIP Je kunt, om het gerecht
« bakpapier
3 Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en
veganistisch te maken, de geitenkaas
« keukenmachine of staafmixer
plakjes ei over de onderste helften en breng
vervangen door Greek white
op smaak met peper en zout. Leg de
(pakje 200 g, Violife), een plantaardige
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schrap
bovenste helften erop en serveer direct.
kaasvervanger.
de winterpeen schoon en snijd in stukken
van 2 cm. Verdeel over een met bakpapier
BEVAT p.p. 485 kcal - 19 g eiwit - 21 g vet.
BEVAT pp. 290 kcal - 11 g eiwit - 15 g vet,
beklede bakplaat en besprenkel met de olie,
waarvan 3 g verz. -53 g koolhydraten,
waarvan 7 g verz. 24 g koolhydraten,
gemalen koriander, peper en eventueel zout.
waarvan 5 g suikers: 2.3 g zout
waarvan 4 g suikers «1.1 g zout
Foodfotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson
Bak in 20-25 min. in de oven gaar.
4 g vezels - Prijs p‚p. € 150
- 6 g vezels - Prijs p.p. € 1.70