Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MOKKA-HAVERMOUT

BOERENKOOLSALADE

2 Rooster de laatste 6 min. de walnoten

MET BIET, INGELEGDE UI

naast de wortel mee in de oven.

EN GEITENKAAS

3 Laat de wortelen walnoten iets afkoelen.

« 600 ml ongezoete

+ 250 g doosjevol

Pers de halve citroen uit. Doe de wortel,

haverdrink

kersen (diepvries)

walnoten, knoflook, harissa, yoghurt en

« 150 g havermout

« 2el cacaopoeder

Lel citroensap in de keukenmachine of het

« 2 sticks espresso-

« 30 g extra pure

bakje van de staafmixer en maal tot een

* lrode ui

oploskoffie

chocola 70%

spread. Breng op smaak met peper en

* 2el wittewijnazijn

zout. Verwarm de naanbroden volgens

« 4el pomegranate saus

1 Breng in een pan de haverdrink met de

de aanwijzingen op de verpakking.

(flesje 248 g. Mezeast)

havermout en espresso-oploskoffie aan

4 Besmeer het naanbrood met de

« 500 g biologische gekookte bieten

de kook. Laat op laag vuur in IO min. gaar

wortelspread. Snijd de peterselie fijn.

« 2 sneetjes volkorenbrood

worden.

Bestrooi de spread met de granaatappel-

« 2el olijfolie

2 Breng ondertussen de bevroren kersen in

pitjes en peterselie.

« lbakje munt (15 g)

een steelpan aan de kook. Laat op laag

« lbakje platte peterselie (15 g)

vuur 3 min. koken.

Je kunt de spread 3 dagen van tevoren

« 150 g gesneden boerenkool (zak)

3 Roer de cacaopoeder door de haver-

bereiden. Bewaar in een afgesloten bakje

« 125 g verse geitenkaas naturel 45+

mout en verdeel over kommen. Verdeel de

in de koelkast.

(pakje, koelvers)

kersen erover en schaaf de chocolade

« bakpapier

erover. Lekker met ahornsiroop.

BEVAT pp. 325 kcal: 9 g eiwit - 15 g vet.

waarvan 2 g verz. « 36 g koolhydraten.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

waarvan 9 g suikers - 0.5 g zout

de rode ui in dunne halve ringen en meng

BEVAT pp. 315 kcal -8 g eiwit - 9 g vet,

waarvan 3 g verz. 46 g koolhydraten,

-6 g vezels: Prijs pp. €145

met de azijn, lel pomegranate saus, peper

waarvan 14 g suikers - 0.2 g zout

en eventueel zout. Laat staan tot gebruik.

9 g vezels - Prijs p.p. € 1.00

2 Snijd ondertussen de bieten in dunne

TIJGERBOL VEGA

plakjes en meng met 2 el pomegranate

FILET AMERICAIN MET

saus. Snijd de sneetjes brood in stukjes van

WINTERPEEN-

RODE UI EN PLAK JES El

ca. lem en meng met l el olie. Verdeel de

WALNOOTSPREAD

bieten en broodstukjes over een met

OP NAANBROOD

bakpapier beklede bakplaat en bestrooi

met peper en eventueel zout. Rooster

* 4 eieren

ca. 15 min. in het midden van de oven.

« Ì kleine rode ui

Schep halverwege om.

« 4 tijgerbollen

3 Snijd ondertussen de munt en peterselie

« 300 g winterpeen

« 150 g vegetarische filet americain

fijn. Meng de boerenkool met de kruiden,

« Lel olijfolie

« 2elmayonaise

de rest van de olie, peper en zout en kneed

* 2 tl gemalen koriander

« 2el augurkenblokjes

met je handen ca. 1min. goed door totdat

« 50 g ongebrande walnoten

de boerenkool iets slinkt.

+ V2 citroen

1 Kook de eieren in 7 min. bijna hard.

4 Meng de boerenkool met de biet,

« 2 tenen knoflook

Laat schrikken. pel ze en snijd in plakjes.

ingelegde ui (inclusief het vocht) en verdeel

« 3 tl milde harissa (potje 230 g. Soug)

Snipper ondertussen de ui zeer fijn.

over een schaal. Verdeel de geitenkaas en

« 150 ml milde yoghurt

2 Snijd de tijgerbollen overlangs door-

brooderoutons erover en schep voorzichtig

« 4 mininaanbroden garlic & coriander

midden. Besmeer de onderste helften met

om. Besprenkel met de rest van de

« Vs bakje platte peterselie (à 15 g)

de vegetarische filet americain en de

pomegranate saus.

« 100 g granaatappelpitjes

bovenste helften met de mayonaise.

© VEGAN TIP Je kunt, om het gerecht

« bakpapier

3 Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en

veganistisch te maken, de geitenkaas

« keukenmachine of staafmixer

plakjes ei over de onderste helften en breng

vervangen door Greek white

op smaak met peper en zout. Leg de

(pakje 200 g, Violife), een plantaardige

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schrap

bovenste helften erop en serveer direct.

kaasvervanger.

de winterpeen schoon en snijd in stukken

van 2 cm. Verdeel over een met bakpapier

BEVAT p.p. 485 kcal - 19 g eiwit - 21 g vet.

BEVAT pp. 290 kcal - 11 g eiwit - 15 g vet,

beklede bakplaat en besprenkel met de olie,

waarvan 3 g verz. -53 g koolhydraten,

waarvan 7 g verz. 24 g koolhydraten,

gemalen koriander, peper en eventueel zout.

waarvan 5 g suikers: 2.3 g zout

waarvan 4 g suikers «1.1 g zout

Foodfotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson

Bak in 20-25 min. in de oven gaar.

4 g vezels - Prijs p‚p. € 150

- 6 g vezels - Prijs p.p. € 1.70