Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38
MOKKA-HAVERMOUT BOERENKOOLSALADE 2 Rooster de laatste 6 min. de walnoten MET BIET, INGELEGDE UI naast de wortel mee in de oven. EN GEITENKAAS 3 Laat de wortelen walnoten iets afkoelen. « 600 ml ongezoete + 250 g doosjevol Pers de halve citroen uit. Doe de wortel, haverdrink kersen (diepvries) walnoten, knoflook, harissa, yoghurt en « 150 g havermout « 2el cacaopoeder Lel citroensap in de keukenmachine of het « 2 sticks espresso- « 30 g extra pure bakje van de staafmixer en maal tot een * lrode ui oploskoffie chocola 70% spread. Breng op smaak met peper en * 2el wittewijnazijn zout. Verwarm de naanbroden volgens « 4el pomegranate saus 1 Breng in een pan de haverdrink met de de aanwijzingen op de verpakking. (flesje 248 g. Mezeast) havermout en espresso-oploskoffie aan 4 Besmeer het naanbrood met de « 500 g biologische gekookte bieten de kook. Laat op laag vuur in IO min. gaar wortelspread. Snijd de peterselie fijn. « 2 sneetjes volkorenbrood worden. Bestrooi de spread met de granaatappel- « 2el olijfolie 2 Breng ondertussen de bevroren kersen in pitjes en peterselie. « lbakje munt (15 g) een steelpan aan de kook. Laat op laag « lbakje platte peterselie (15 g) vuur 3 min. koken. Je kunt de spread 3 dagen van tevoren « 150 g gesneden boerenkool (zak) 3 Roer de cacaopoeder door de haver- bereiden. Bewaar in een afgesloten bakje « 125 g verse geitenkaas naturel 45+ mout en verdeel over kommen. Verdeel de in de koelkast. (pakje, koelvers) kersen erover en schaaf de chocolade « bakpapier erover. Lekker met ahornsiroop. BEVAT pp. 325 kcal: 9 g eiwit - 15 g vet. waarvan 2 g verz. « 36 g koolhydraten. 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd waarvan 9 g suikers - 0.5 g zout de rode ui in dunne halve ringen en meng BEVAT pp. 315 kcal -8 g eiwit - 9 g vet, waarvan 3 g verz. 46 g koolhydraten, -6 g vezels: Prijs pp. €145 met de azijn, lel pomegranate saus, peper waarvan 14 g suikers - 0.2 g zout en eventueel zout. Laat staan tot gebruik. 9 g vezels - Prijs p.p. € 1.00 2 Snijd ondertussen de bieten in dunne TIJGERBOL VEGA plakjes en meng met 2 el pomegranate FILET AMERICAIN MET saus. Snijd de sneetjes brood in stukjes van WINTERPEEN- RODE UI EN PLAK JES El ca. lem en meng met l el olie. Verdeel de WALNOOTSPREAD bieten en broodstukjes over een met OP NAANBROOD bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster * 4 eieren ca. 15 min. in het midden van de oven. « Ì kleine rode ui Schep halverwege om. « 4 tijgerbollen 3 Snijd ondertussen de munt en peterselie « 300 g winterpeen « 150 g vegetarische filet americain fijn. Meng de boerenkool met de kruiden, « Lel olijfolie « 2elmayonaise de rest van de olie, peper en zout en kneed * 2 tl gemalen koriander « 2el augurkenblokjes met je handen ca. 1min. goed door totdat « 50 g ongebrande walnoten de boerenkool iets slinkt. + V2 citroen 1 Kook de eieren in 7 min. bijna hard. 4 Meng de boerenkool met de biet, « 2 tenen knoflook Laat schrikken. pel ze en snijd in plakjes. ingelegde ui (inclusief het vocht) en verdeel « 3 tl milde harissa (potje 230 g. Soug) Snipper ondertussen de ui zeer fijn. over een schaal. Verdeel de geitenkaas en « 150 ml milde yoghurt 2 Snijd de tijgerbollen overlangs door- brooderoutons erover en schep voorzichtig « 4 mininaanbroden garlic & coriander midden. Besmeer de onderste helften met om. Besprenkel met de rest van de « Vs bakje platte peterselie (à 15 g) de vegetarische filet americain en de pomegranate saus. « 100 g granaatappelpitjes bovenste helften met de mayonaise. © VEGAN TIP Je kunt, om het gerecht « bakpapier 3 Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en veganistisch te maken, de geitenkaas « keukenmachine of staafmixer plakjes ei over de onderste helften en breng vervangen door Greek white op smaak met peper en zout. Leg de (pakje 200 g, Violife), een plantaardige 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schrap bovenste helften erop en serveer direct. kaasvervanger. de winterpeen schoon en snijd in stukken van 2 cm. Verdeel over een met bakpapier BEVAT p.p. 485 kcal - 19 g eiwit - 21 g vet. BEVAT pp. 290 kcal - 11 g eiwit - 15 g vet, beklede bakplaat en besprenkel met de olie, waarvan 3 g verz. -53 g koolhydraten, waarvan 7 g verz. 24 g koolhydraten, gemalen koriander, peper en eventueel zout. waarvan 5 g suikers: 2.3 g zout waarvan 4 g suikers «1.1 g zout Foodfotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson Bak in 20-25 min. in de oven gaar. 4 g vezels - Prijs p‚p. € 150 - 6 g vezels - Prijs p.p. € 1.70
Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38