Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 90

Hier is pagina 90 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
)
Een onsje minder
Als je gehecht bent aan de smaak van vlees en vis, lijkt koken
zónder lastig. Zo maak je het met een beetje minder net zo lekker!
EEN GOED BEGIN
…is het halve werk. En je begint
makkelijk door het vlees deels door
SMAAKMAKERS
groente te vervangen. Haal de helft
van wat je normaal zou gebruiken
Heb je echt behoefte aan de intense smaak
‘en structuur van vlees of vis? Daarvoor heb
aan vlees in huis. De rest vul je aan
met peulvruchten, noten, ei of
je niet eens zoveel nodig. Een paar stukjes
vleesvervangers. Ongemerkt ben je
ansjovis geven al veel smaak aan je
zo aan het minderen.
pastasaus. En met een handje uitgebakken
spekjes of chorizo bereik je dat typisch
hartige effect. Serveer wat plakjes
GROENTE ALS BASIS
gerookte kipfilet of rauwelham bij het
Stel jij ook vaak de vraag: zullen we vlees of vis
gerecht. Met zulke intense smaakmakers
eten? In plaats van vlees of vis de hoofdrol geven
heb je toch de smaak en sensatie van vlees
kun je ook uitgaan van een groente. Dus: hebben
aan je eten gegeven!
we zin in bloerkool of spinazie? En dan hoe:
stamppot, roerbak, curry? Als je vlees of vis
WERELDSE KEUKENS
als laatste stap — of als iets extra's — ziet, is het
makkelijker er minder van te nemen, of het zelfs
Omdat de Hollandse pot vaak is opgebouwd
een keer achterwege te laten.
rond vlees, is het soms lastig dat idee los te laten.
Veel niet-westerse keukens (denk Indiaas, Thais.
of Libanees) zijn juist in de basis vegetarisch.
Daarin worden vaak meer kruiden, specerijen en
andere plantaardige smaakmakers gebruikt.
Bij zulke heerlijk geurige, volle gerechten mis je
helemaal niets!
7
|
+
|
ns
É
N
Ne
ee
es.
\
Er
à