Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 90




Hier is pagina 90 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

)

Een onsje minder

Als je gehecht bent aan de smaak van vlees en vis, lijkt koken

zónder lastig. Zo maak je het met een beetje minder net zo lekker!

EEN GOED BEGIN

…is het halve werk. En je begint

makkelijk door het vlees deels door

SMAAKMAKERS

groente te vervangen. Haal de helft

van wat je normaal zou gebruiken

Heb je echt behoefte aan de intense smaak

‘en structuur van vlees of vis? Daarvoor heb

aan vlees in huis. De rest vul je aan

met peulvruchten, noten, ei of

je niet eens zoveel nodig. Een paar stukjes

vleesvervangers. Ongemerkt ben je

ansjovis geven al veel smaak aan je

zo aan het minderen.

pastasaus. En met een handje uitgebakken

spekjes of chorizo bereik je dat typisch

hartige effect. Serveer wat plakjes

GROENTE ALS BASIS

gerookte kipfilet of rauwelham bij het

Stel jij ook vaak de vraag: zullen we vlees of vis

gerecht. Met zulke intense smaakmakers

eten? In plaats van vlees of vis de hoofdrol geven

heb je toch de smaak en sensatie van vlees

kun je ook uitgaan van een groente. Dus: hebben

aan je eten gegeven!

we zin in bloerkool of spinazie? En dan hoe:

stamppot, roerbak, curry? Als je vlees of vis

WERELDSE KEUKENS

als laatste stap — of als iets extra's — ziet, is het

makkelijker er minder van te nemen, of het zelfs

Omdat de Hollandse pot vaak is opgebouwd

een keer achterwege te laten.

rond vlees, is het soms lastig dat idee los te laten.

Veel niet-westerse keukens (denk Indiaas, Thais.

of Libanees) zijn juist in de basis vegetarisch.

Daarin worden vaak meer kruiden, specerijen en

andere plantaardige smaakmakers gebruikt.

Bij zulke heerlijk geurige, volle gerechten mis je

helemaal niets!

7

|

+

|

ns

É

N

Ne

ee

es.

\

Er

à