Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 61

Hier is pagina 61 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
M.
N WE VANDAAG
KOKEN
VOOR
A
10 :
Groentesoep
TND
met spek
F,
te
ek
re
À
=”
ELN
el
mp
5
ar
Groente-
bouillon
Ns
>,
x,
ee
ol
u
È
A
meurs
|
e=
#
® Gerookte
Ne.
spekreepjes
N
}
N
PK
er
\
eg,
4
=
N
a
Ve
à
mk
=
MM
PN
4»
oak.
nd
a
4
K
WEL
Doe 2liter heet water met 2 groente-
zn
N
bouillonblokjes (pakje 10 stuks) en
200 g gerookte spekreepjes (zak 300 9,
nn
Padden-
Meester & Zn) in een soeppan en breng
Ed
stoelenmix
aan de kook. Breek 200 g volkoren-
spaghetti in stukjes en voeg samen met
400 g gesneden paddenstoelenmix met
où
paprika (schaal 200 g) en 400 g fijne
soepgroente (zak) toe. Breng opnieuw aan
de kook en laat ca. 12 min. op laag vuur
koken tot de pasta gaar is.
Ir
BEVAT p.p. 400 kcal - 18 g eiwit - 15 g vet,
rn
Fijne
waarvan óg verz. 43 g koolhydraten,
soepgroente
waarvan 8 g suikers - 4.1 g zout -8 g vezels
Foodfotografie Sven Benjamins, foodstyling Martine Steenstra. styling Ulrika Gustafsson
NJ
«Prijs p.p. € 2.10
allerhande .