Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Albert Heijn Folder 28.02.2021

Hier is pagina 61 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 61

M. N WE VANDAAG KOKEN VOOR A 10 : Groentesoep TND met spek F, te ek re À =” ELN el mp 5 ar Groente- bouillon Ns >, x, ee ol u È A meurs | e= # ® Gerookte Ne. spekreepjes N } N PK er \ eg, 4 = N a Ve à mk = MM PN 4» oak. nd a 4 K WEL Doe 2liter heet water met 2 groente- zn N bouillonblokjes (pakje 10 stuks) en 200 g gerookte spekreepjes (zak 300 9, nn Padden- Meester & Zn) in een soeppan en breng Ed stoelenmix aan de kook. Breek 200 g volkoren- spaghetti in stukjes en voeg samen met 400 g gesneden paddenstoelenmix met où paprika (schaal 200 g) en 400 g fijne soepgroente (zak) toe. Breng opnieuw aan de kook en laat ca. 12 min. op laag vuur koken tot de pasta gaar is. Ir BEVAT p.p. 400 kcal - 18 g eiwit - 15 g vet, rn Fijne waarvan óg verz. 43 g koolhydraten, soepgroente waarvan 8 g suikers - 4.1 g zout -8 g vezels Foodfotografie Sven Benjamins, foodstyling Martine Steenstra. styling Ulrika Gustafsson NJ «Prijs p.p. € 2.10 allerhande .

Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 61