Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

M.

N WE VANDAAG

KOKEN

VOOR

A

10 :

Groentesoep

TND

met spek

F,

te

ek

re

À

=”

ELN

el

mp

5

ar

Groente-

bouillon

Ns

>,

x,

ee

ol

u

È

A

meurs

|

e=

#

® Gerookte

Ne.

spekreepjes

N

}

N

PK

er

\

eg,

4

=

N

a

Ve

à

mk

=

MM

PN



oak.

nd

a

4

K

WEL

Doe 2liter heet water met 2 groente-

zn

N

bouillonblokjes (pakje 10 stuks) en

200 g gerookte spekreepjes (zak 300 9,

nn

Padden-

Meester & Zn) in een soeppan en breng

Ed

stoelenmix

aan de kook. Breek 200 g volkoren-

spaghetti in stukjes en voeg samen met

400 g gesneden paddenstoelenmix met



paprika (schaal 200 g) en 400 g fijne

soepgroente (zak) toe. Breng opnieuw aan

de kook en laat ca. 12 min. op laag vuur

koken tot de pasta gaar is.

Ir

BEVAT p.p. 400 kcal - 18 g eiwit - 15 g vet,

rn

Fijne

waarvan óg verz. 43 g koolhydraten,

soepgroente

waarvan 8 g suikers - 4.1 g zout -8 g vezels

Foodfotografie Sven Benjamins, foodstyling Martine Steenstra. styling Ulrika Gustafsson

NJ

«Prijs p.p. € 2.10

allerhande .