Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 48

Hier is pagina 48 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WRAPS MET ZWARTE
BONEN, PAPRIKA EN
COTTAGECHEESE
M
© 1zak paprikamix (3 stuks)
® 2rode uien (netje 500 g)
€
RN
® 300 gtrostomaten
Se
® 3el olijfolie mild (fles 1 liter)
« 2 el guacamolekruiden (potje 24 g, Euroma)
N
« 225 gzwarte bonen (zak, Hak)
« \tlkomijnzaad
® 8tortillawraps
© Ve bosje salade-ui
® 200 cottagecheese (bakje)
1 Halveer de paprika's, verwijder de
steelaanzet en zaadlijsten en snijd het
vruchtvlees in repen van 1 cm dik. Snijd de
uien en tomaten in parten van l cm.
2 Verhit lel olie in een hapjespan en bak de
ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur.
Voeg de tomaten en guacamolekruiden
toe en bak 2 min. mee. Laat met de deksel
op de pan 10 min. op laag vuur pruttelen.
Haal na 5 min. de deksel van de pan. Breng
op smaak met peper en zout.
3 Doe ondertussen de bonen in een vergiet
en spoel onder koud stromend water. Laat
goed uitlekken. Verhit de rest van de olie in
een koekenpan en bak de bonen en het
komijnzaad 5 min. op middelhoog vuur.
Breng op smaak met peper en eventueel
zout.
4 Verwarm de tortillawraps volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Snijd de
salade-ui in schuine dunne ringen. Schep
À
de cottagecheese in een kommetje.
es
5 Serveer alles los in kommetjes, zodat
7.
iedereen zijn eigen wrap kan vullen.
a
|
BEVAT pp. 535 kcal : 19 geiwit - 20 g vet,
waarvan 4 g verz.-65 gkoolhydraten,
waarvan lOg suikers : 15 g zout - 9 g vezels
x
- Prijs pp. € 1.60
0®
=
#allerhande
Deel foodfoto's van jouw flexmenu met
®
@allerhande en #allerhande
op Instagram en Facebook.
Fotografie Rolinda Windhorst, styling Nicole de Werk. foodstyling Goran Todorovic, visagie Niels Wahlers