Albert Heijn - Folder van 28.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 28.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.r

B 4 +

N

MEER ‘MET-M

ER

LP

y

.

%

ed

u



\ 2

x

N

3 MS B

ve

a

Ee

wi

Î

8

Spitskoolsoep met

ms

prosciuttoperline

8

EN

@® 300 giets kruimige

1 Schil de aardappelen en snijd in

NE

aardappelen

stukjes van ca. 2 cm. Doe de

« 2groente-

aardappel samen met 1,25 liter

bouillonblokjes

water en de bouillonblokjes in een

Pe

End

IK

© 1ui(netje)

soeppanenbrengaandekook.

@1teenknoflook

Laat 15 min.zachtjes kokenmet de

Ri

ee

Ke Kes

(netje 250 g)

deksel schuin op de pan:

@ 1spitskool

2 Snijd ondertussen de ui in halveringen

=;

@® 40 g roomboter

ende knoflook fijn. Snijd de spitskool in

(pakje 250 g,

kwarten, snijd.de harde kern eruiten,

De Zaanse Hoeve)

snijd de kool in repen.

« 2 tl komijnzaad (heel)

3 Verhit de boter in een hapjespan en

* 250 g perline

fruit de uien knoflook 2 min. op laag vuur.

prosciutto crudo

Voeg de spitskool en het komijnzaad toe en

5

«

(verse pasta)

bak 2min.mee. Voeg 75 ml water toe,

« V2 bakje

leg de deksel op de pan en laat op laag

bieslook (à 25 g)

vuur 10 min. stoven.

+ pureestamper.

4 Kook ondertussen de perline volgens

de aanwijzingen op de verpakking en

snijd de bieslook fijn.

5 Stamp de aardappelin de bouillon met

een pureestamper grof. Voeg de groente en

perline toe en breng op smaak met peper, en

Er

eventueel zout. Verdeel de soep over diepe

kommenen bestrooi met de bieslook,

|

|!

BEVAT p.p. 420 kcal 14 geiwit : 16 g vet,

ke

waarvan 9 g verz. 51g koolhydraten,

ei

4

in

waarvan 11g suikers + 3.3 g.zout

oo 1.30

N

|

“8g vezels» il

if

|

N



A

ij

|

AN

N

Ni

M)

|

|

NE

Era

AN

N

BIN,

hed