Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FN
N
men À
en
AN
VEGAN AIOLI vecam
1
er
“7
BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN
VW
N
Saus of dip ca. 300 ml
Bereidingswijze
Is,
250 ml neutraal smakende olie
1. Doe alle ingrediënten in een hoge mengbeker
AN
7
3 tenen knoflook, geperst
en mix ze met een staafmixer in circa 10
3 el vocht van blik kikkererwten
seconden tot een dikke, romige saus.
“À
2. Bewaar de aioli luchtdicht tot maximaal 2
ÿ
(aquafaba)*
IN
2 el wittewijnazijn
weken in de koelkast.
35
Be
N
2 tl dijonmosterd
st
À
7
Ke
2 el dragonblaadjes
A
Æ
NE
|
Sa)
Tel citroensap
à
En
N
Vs tl fijngemalen witte peper
ant
LT
% tl zout
DD
NIS
%
AE
=
=
LE
E
à
fi D
\
ER
u
. K
D
ht
ee
N
Y
Se
(2
A
LA
Ni
23
+
a
aad
=
z
3
>
%
2
eo
7
Dj
R
vr
ESS
Let
à
25
N
2
>
N
EZ
I
“
%
PS
di
D
4
F2
os
AS
ei
ke
2
4
Es
es
ÿ
AN?
an
A
h
N
EN
Fe
pe
=
ü
3
ER
DN
1
Je
N
De,
Sa
Se
A
Es
be
eo,
ey
A
8
w
D
Se
a
,
1.
ÿ*
*Aquafaba heeft geweldige eigenschappen waardoor het als
vervanger voor eiwit kan dienen. Je kunt er zelfs meringue mee
m
Tijdens het koken van de peulvruchten komen zetm:
|,
à sie
eiwitten en andere oplosbare vaste stoffen van de erwten in het.
er: er
ww
water terecht, waardoor aquafaba emulgerend, schuimvormend,
bindend, gelerend en verdikkend werkt.
N
7
à
at
16 | SMULWEB MAGAZINE
>
RR
NE
w