Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Jumbo Folder 01.06.2020

Hier is pagina 16 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16

FN N men À en AN VEGAN AIOLI vecam 1 er “7 BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN VW N Saus of dip ca. 300 ml Bereidingswijze Is, 250 ml neutraal smakende olie 1. Doe alle ingrediënten in een hoge mengbeker AN 7 3 tenen knoflook, geperst en mix ze met een staafmixer in circa 10 3 el vocht van blik kikkererwten seconden tot een dikke, romige saus. “À 2. Bewaar de aioli luchtdicht tot maximaal 2 ÿ (aquafaba)* IN 2 el wittewijnazijn weken in de koelkast. 35 Be N 2 tl dijonmosterd st À 7 Ke 2 el dragonblaadjes A Æ NE | Sa) Tel citroensap à En N Vs tl fijngemalen witte peper ant LT % tl zout DD NIS % AE = = LE E à fi D \ ER u . K D ht ee N Y Se (2 A LA Ni 23 + a aad = z 3 > % 2 eo 7 Dj R vr ESS Let à 25 N 2 > N EZ I “ % PS di D 4 F2 os AS ei ke 2 4 Es es ÿ AN? an A h N EN Fe pe = ü 3 ER DN 1 Je N De, Sa Se A Es be eo, ey A 8 w D Se a , 1. ÿ* *Aquafaba heeft geweldige eigenschappen waardoor het als vervanger voor eiwit kan dienen. Je kunt er zelfs meringue mee m Tijdens het koken van de peulvruchten komen zetm: |, à sie eiwitten en andere oplosbare vaste stoffen van de erwten in het. er: er ww water terecht, waardoor aquafaba emulgerend, schuimvormend, bindend, gelerend en verdikkend werkt. N 7 à at 16 | SMULWEB MAGAZINE > RR NE w

Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16