Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FN

N

men À

en

AN

VEGAN AIOLI vecam

1

er

“7

BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN

VW

N

Saus of dip ca. 300 ml

Bereidingswijze

Is,

250 ml neutraal smakende olie

1. Doe alle ingrediënten in een hoge mengbeker

AN

7

3 tenen knoflook, geperst

en mix ze met een staafmixer in circa 10

3 el vocht van blik kikkererwten

seconden tot een dikke, romige saus.

“À

2. Bewaar de aioli luchtdicht tot maximaal 2

ÿ

(aquafaba)*

IN

2 el wittewijnazijn

weken in de koelkast.

35

Be

N

2 tl dijonmosterd

st

À

7

Ke

2 el dragonblaadjes

A

Æ

NE

|

Sa)

Tel citroensap

à

En

N

Vs tl fijngemalen witte peper

ant

LT

% tl zout

DD

NIS

%

AE

=

=

LE

E

à

fi D

\

ER

u

. K

D

ht

ee

N

Y

Se

(2

A

LA

Ni

23

+

a

aad

=

z

3

>

%

2

eo

7

Dj

R

vr

ESS

Let

à

25

N

2

>

N

EZ

I



%

PS

di

D

4

F2

os

AS

ei

ke

2

4

Es

es

ÿ

AN?

an

A

h

N

EN

Fe

pe

=

ü

3

ER

DN

1

Je

N

De,

Sa

Se

A

Es

be

eo,

ey

A

8

w

D

Se

a

,

1.

ÿ*

*Aquafaba heeft geweldige eigenschappen waardoor het als

vervanger voor eiwit kan dienen. Je kunt er zelfs meringue mee

m

Tijdens het koken van de peulvruchten komen zetm:

|,

à sie

eiwitten en andere oplosbare vaste stoffen van de erwten in het.

er: er

ww

water terecht, waardoor aquafaba emulgerend, schuimvormend,

bindend, gelerend en verdikkend werkt.

N

7

à

at

16 | SMULWEB MAGAZINE

>

RR

NE

w